Küçük kız kardeşimle aynı hastanede nöbeteydik aslında küçük kız kardeşim nöbeteydide bende onu bekliyordum devamı detaylarda?

Küçük kız kardeşim nöbettende daha yeni çıkmışdı bana dediki Abla ayaklarıma masaj yaparmısın çok ağrıyor dedi bende olur yapayım dedim ayakkabısını çıkardım çoraplarını çıkardım ve ayaklarına masaj yaptım ve bana hep sitemde bulunuyordu altına yap parmaklarıma yap parmak aralıra yap falan diyordu bende yaptım daha sonra dedim ki yeter bence bu kadar ellerimi yıkayayım çünkü ellerim kokuyor dedim küçük kız kardeşimde dediki hayır ya benim ayaklarım kokmaz kokla istersen dedi bende ayaklarını kokladım gerçektende çok kötü kokuyordu koklarken parmaklarını kaynaştırdığı için burnuma deydi neyse tabi koklarkende masaj yaparkende önünde eğildiğim için bana şunları söyledi Afferim sana ayaklarım altındasın artık senin yerin bundan sonra burası bu iş sende hergün bana ayak masajı yaparsın dedi
İşin amacı ben kız kardeşimi döveyimmi yoksa görmezdenmi geleyim

Küçük kız kardeşimle aynı hastanede nöbeteydik aslında küçük kız kardeşim nöbeteydide bende onu bekliyordum devamı detaylarda?