Böyle bir kavgadan boşanılır mı?

10 aylık evliyiz evlenmeden öncede 6 yıl sevgiliydik, yaşadığımız en kötü kavgalardan biri yaşandı dün gece, birkaç gündür sürekli işten gelip oyun oynuyor diye kızdım benimle vakit geçirmiyorsun zaten sadece akşamları görüşebiliyoruz ondada sen oyun oynadığında ben yalnız kalıyorum istemiyorum böyle dedim tamam tabii oynayabilir ama arka arkaya 3 4 gün olunca tepki gösterdim bende o zaman dışarı çıkıp hava alıcam dedm sakince tamam dikkat et dedi ben daha çok sinirlendm böyle olunca umursamadığı için boşanalım biz dedm madem böyle olucak yalnızda olsak olur evliliğin bir anlamı yok dedim o da sinirlendi böyle bir sebepten boşanmak istiyorsan tamam dedi topla eşyalarını annene git dedi bende topladım valizimi hazırlarken ağladığımı duydu yanıma geldi oturdu o da ağladı geç oldu saat toplama bırak dedi bende hayır toplıcam sen kovdun resmen beni dedim konuşurken tekrar kavgaya dönüştü bu sefer daha çok büyüdü küfürler bu evden git artık bitti demeler bir şeyleri atmalar filan beni kolumdan tutup götürmeye kalktı evden bende aldım valizimi çıktık annemlerin evinin önünde inecekken sarıldı ağladı saat çok geçti ailemide rahatsız etmek istemedim dönelim yarın sabah gelirim dedim şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum bir yanım evlilikte olur böyle şeyler düzeltmeye çalış diyor bir yanımsa artık düzelmez diyor söylenenleri yapılanları unutamıyorum, çok saygısızca bir şeydi insanın kocasından bunları duyması çok kötü sinirlede olsa insan unutamıyor, siz olsanız ne yapardınız?

Böyle bir kavgadan boşanılır mı?