Ailemde ki insanlar bana bir süre iyi davranıyor sonra aniden bir şeyden tetiklenip bana kötü davranmaya başlıyor napacagim?

Ya var mı sizinde böyle? Bana çok samimi sıcak (ama yapmacık olduğunu hissediyorum artık) davranıyorlar. Sonra ben tam gevsiyorum. Bu insanlar ailem rahat olabilirim yanlarında diyorum. Sonra aniden bir lafımdan bir şeyden tetiklenip bana kötü davranıyorlar. (laflarimda, davranışlarımda kırıcı falan değil he. Mesela kendime bir eşya satın alıyorum yanlarında ve kıskanıp onlara almadığım için tetikleniyorlar ki aslında onlara da çok hediye almisligim vardır. Ya da gelecek üzerine muhabbet ederken bekar kardeşime evlenince resmini bu anı defterine yapıştırırsın mesela dedim diye aniden bana ben senin neden çocuğun olmuyor diye sana soruyor muyum? Diye cikisiyor.) Sonra pisman olup yine ve daha samimi davranıyorlar. Sonra yine tersliyorlar. Döngü böyle gidiyor.. Napiyim ben? Atsam atılmaz satsam satılmaz?

Ailemde ki insanlar bana bir süre iyi davranıyor sonra aniden bir şeyden tetiklenip bana kötü davranmaya başlıyor napacagim?