Aile & Toplum Hayattim size öğrettiği en önemli şey nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bana öğrettiği en önemli şey.''asla kimsenin seni değersizleştirmesine izin verme'' Hayattim size öğrettiği en önemli şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. kimseye güvenme. 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimse kimsenin iyiliğini istemezDerslere önem ver her zaman karşısına birisi çıkar. Benim gibi duygusal isen başarın düşer 1 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biri o dediğin şey biri ise psikolojik olarak iyi gelmeyen insanlar hayatımdan çıkarmak mesafe koymak her insana güvenmemek 1 0 Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl O dediğini değerinin olmadığı yerden uzak durarak yaparsın 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kimseye haddinden fazla değer verme kendini mahvedersin 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 727 cevap paylaştı. iyilik yapan iyilik bulur. bazzen olmaz o da hayatın sınavı 1 0 Yorumla
Loghtmon Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl "Her zaman iyi ol seni iyilikler bulsun. Kimseyi üzme çünkü öyle bir zaman geliyorki üzdüğün yerden üzüyor seni". İşte o laf buradan geliyor "yaram yarana denk olduğunda görüşelim. " 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bazen insanlara veda etmek gerekiyor hani daha fazla kırılmamak düşünmemek için. 0 0 Yorumla
İzmirliisa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Kendinden baska anne baba kardesin bile bazen onemsiz oldugunu 0 0 Yorumla
hemharbihembarbie9 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Bu hayatta kimseye güvenme anan değil baban değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kimseye güvenme.
Kimse kimsenin iyiliğini istemez
Derslere önem ver her zaman karşısına birisi çıkar. Benim gibi duygusal isen başarın düşer
Biri o dediğin şey biri ise psikolojik olarak iyi gelmeyen insanlar hayatımdan çıkarmak mesafe koymak her insana güvenmemek
O dediğini değerinin olmadığı yerden uzak durarak yaparsın
Kimseye haddinden fazla değer verme kendini mahvedersin
iyilik yapan iyilik bulur. bazzen olmaz o da hayatın sınavı
"Her zaman iyi ol seni iyilikler bulsun. Kimseyi üzme çünkü öyle bir zaman geliyorki üzdüğün yerden üzüyor seni". İşte o laf buradan geliyor "yaram yarana denk olduğunda görüşelim. "
Bazen insanlara veda etmek gerekiyor hani daha fazla kırılmamak düşünmemek için.
Kimseye kolay kolay guvenme
Kendinden baska anne baba kardesin bile bazen onemsiz oldugunu
Kanka olma ZORBA OL
Erkeklere güvenme 🤷🏻♀️
Bu hayatta kimseye güvenme anan değil baban değil
bencil olmak gerektiğini öğrendim
Alrm