Kimsenin hayatinda figüran olmamayı onların hayatlarına onlardan çok önem verince onlarla onlardan çok ilgilenince hep iyi olsun hoş olsun dedikçe arka planda kalıp tüm fedakarlıklarımla başbaşa kalınca düşünüp değmezmiş ben kendi hayatımı yaşayamadım kimse beni benim onları düşündüğüm kadar düşünmedi hayat acımasız değil yanlış insanlar acımasız ve bir nadide öğretisi de aile kıymetli şey hala beraber geçirecek vaktiniz varken kirdiğiniz kalpleri onarın sizi sevenleri boşvermeyin karşılığını verin misliyle verin bağlarınız öyle kuvvetli olsun ki hiçbir fırtına koparmasın yapın böyle şeyler iyi gelecek kendinizede çevrenizede ben hayattaki nadide öğretisi kimseye güvenmemek gibi klasik bir şey söylemeyeceğim herkes değişebilir siz akreplikten akreplik yapacak bekleyin , yılan belli yok bana başka demeyin yilansa yılanlığını yapacaktır önleminizi alın muhakkak bir hamle yapacaktır size gösterdiği yüze kanmayın zamanla size ya da başka birine gösterdiği yüzüyle daha iyi tanıyacaksınızdir her şey tanımaktan geçer arkadaşlar tanıyın kapılmayın bazen çok profesyoneller olur ama basit şeylere hazırlıklı olun güveninizi kirmasin o göğüs kafenizin içinde atan kırmızı cam kolay oluşmadı birinin bir yaptığıyla kırılacak kadar basit bir şey değil. Kendinizin kıymetini bilin bahsettiğim narsistlik değil çevrene değer ver ama kendine de değer ver kendini sev çevreni sev bencillik değil bahsettiğim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eline yüreğine sağlık, büyük bir zevkle okudum. Benim de üstüne değinmek istediklerimi dile getirmişsin. Harika 👊🏻👏🏻
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Sevdiklerime ve kendi hayatıma odaklanmam gerektiğini öğretti. Mutlu olmadığım hiç bir ortamda bulunmamam gerektiğini,. Kendimi anlatmaya çalışıp paralamam gerektiğini, sonuçta her iş olacağına varıyor. Kendini yırt parçala inanmak istemeyen inanmıyor, güvenmek istemeyen güvenmiyor. Ah tabii bir de sağlıktan daha önemli hiç bir şey olmadığını.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece kendine odaklansan yeter, dışardan fayda gelmiyor
Hayat o kadar acımasız ki bazen öyle bı gün ve an oluyor ki nefes dahi alamıyorsun darbe yemekten merhamet ediyorsun nankörlük görüyosun yeri geliyor bir lokma ekmeği bile zehir ediyorlar sevgi veriyorsun sevgini hiç ediyorlar vefa gosteriyosun vefasızlık ile misli misli alıyorsun uzun lafın kısası bu hayat kimseye ne güven (ailem dahil) ne merhamet ne saygı ne sevgi göstermememi öğretti Ölü gibi yaşıyorum...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hepimiz o yollardan geçiyoruz belki bu yaşadıklarımızın arkasında bir sebep vardır. Mesela herkese verdiğimiz değeri kendimize versek hayat daha huzurlu olacak gibi. Belki bu sebepten ötürü acı çekiyoruz
Dünyadaki herkes çıkarını düşünür , sizi gercekten sevip yaninizda olacağini iddia eden aileleriniz bile , (çoğu sizi ilerde bana bakar diye yapiyor) tıpkı kafkanın böceginde olduğu gibi calisip paraya (gapitale) erismezseniz , toplumda ve ailenizin gözunde birer böcekten baska bişey değilsiniz...