AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence geçmişe takma
Hatırlar. Olaylar ve yaşantılar eğer iz bırakmışsa. Bir ömğr unutulmaz.
Hatırlanacak bişi yok
Hatırlanacak bir şey madem yok sen nasıl hatırladın. Sorduğunuz soruyla bile çelişşyorsunuz. Allah yardım etsin.
İşte diyorum ya ben krndimi bile bilmiyorum ee kotu bişey bir tarawmam yoksa ndden aklıma grliyor bu arada OKB tanıdı kondu bende
Biraz maneviyata yönelmenizi tavsiye ediyorum. Tasavvuf sizi rahatlatır.
Ya buraya yazıyorum o da olmadı kızlar saçma sapan şeyler yazıyor benim kafam iyice karışıyor ya herkes her şeyi yazıyor inanmak mı lazım bunlara
Mesela öyle diyorum size sorduğum gibi diyorum ona da bir şey olmuş ki düşünüyorsun diyorlar canım ya
Yarısından fazlası yalan buradaki yazılanların. Dikkat çekme amaçlı yazılıyor
O dönemde yaşadığınız ağır bir travma var ise halen üzerinizden atamamış olabilirsiniz?
Hatırlsma yok hiç bişey hatırlamıyor demekki olsaydı bilirdim ama düşünce var kafam şu an bir fırtına nedensee
Hanımefendi, mutlak suretle iyi veya kötü bir olay yaşanmıştır ki aklınıza düşüyordur. Çocukluk anılarınızdan tutunda, ilk defa bindiğiniz salıncak gibi vs.
Hiç kişi hatırlamıyom ha birde OKB tanım konuldu bana
Oldu demiyom sadece acaba mı diyorum
OKB hastalığını çok iyi bilirim, bu rahatsızlığından dolayı geçmişte takılıp kalıyorsun ve ister istemez o dönemde bir şey olup olmadığını sürekli istemsizce düşünüyorsun. Tanımlanamamış anksiyete. Çok geçmiş olsun ancak takıntıyı bırakmazsan ilerisi için kendine kötülük etmiş olursun.
Ee yardım edin napmalıyım
Tedavi?
Kafamda kuruntu muı?
Evet okb hastalığı tam olarak bu ve buna benzer şeylerden birisi. Takıntı ve kafanda kuruyorsun. Daha çok sosyal olmalısın kendini kötü düşüncelere sevk etmemelisin
Evet. Ben her gece birbirinden saçma canım hatırlıyorum. İçlerinde 9 yaşında olan bile var
Hatırlayabilir, demekki bir şey seni o zaman bayağı bir etkilemiş. Ve sende bir etki, iz bırakmış.
OKB rahatsızlığım var sadece
Tanı konuldu
Buda olabilir yani hatırlaman normaldir
Kotu bişey olsaydı illaki hatırlardım degıl mi
Bilemezsinkı belkı kotu bırsey vardı ve hatırlayamıyorsun buda ıhtımal
Yani bence oylesıne hatırlamıyorsundur bırsey olmuştur
Nasılr yani
Ne saçmalıyorsun ya ne kötü bir şey ya uzayda bilirdim olmaz o şeyi nasıl bileyim yani niye öyle şeyler diyorsunuz da ben üzüyorsunuz
Mesela ne yani ne kötü bir şey neden bahsediyorsun onu söyle onu bileyim
Neyse o zaman boş ver sende.
Kötü şey derken, o yaşadığın zamanda başına talihsiz bir olay geldimi bunu demek istedim. Gelmemişse zaten gereksiz yere hatırlıyorsundur kafanada artık takma.
Ama öyle demiyorsunuz benim anksiyetem ben kaygıım daha çok çoğaldı
Benim OKB takıntım var tanım var ve olsaydı bilirdim yani niye şüphen varsa eğer olmuştur ne alaka tamam ben öyle hatırlamıyorum etmiyorum niye suphe edeyim
Ne bilim ben senin gibi değilimki gereksiz yerede şüphe edebiliyorum zaten sende bir sorun kalmamışsa dert etme bu olayı
Siz diyorsunuz ki durduk yere şüphe varsa bir şey vardır demek istiyorsunuz
Bana göre öyle sana göre farklı
her şey sende bitiyor zaten
Ne yapacağımı da bilmiyorum tamam da çoğaltı çoğalıyor takıntı mıdır nedir anlamıyorum etmiyorum ya
Rahatsız olduysan benim yorumumuda fazla önemseme bence
Senden iyi bilemem sonuçta
Napmam lazım olsaydı hatırlardım
Tavsiye ver
Benim tavsiyem boşvermen şimdilik sanırım aklına çok takdın bu olayı buradan belli hem gereksiz yerede yapma bence stres falan ediyo olabilirsin boşuna bunu düşünerek
Daha fazla bende bilmiyorum buradan bu kadar yapabilirim
Seni rahatsız eden biseyse psikolojik destek al
Ne oldu 15 yaşında anlat dinlemek istiyorum
Kafam bir fırtına kısacası
Aslında kendimi ikna etmek istiyorum
Kendimi neden böyle düşünceler içinde buluyom Onuda bilmiyorum
Bir şey tahmin ediyorum ama. Bana takip atsana bi dertleşelim
Ney buradan soyleyin lütfen çok fazla vaktim yok
Elleme temas gibi bşr şey mi
İnstaya geçelim
Ya buraya yazıyorum o da olmadı kızlar saçma sapan şeyler yazıyor benim kafam iyice karışıyor ya herkes her şeyi yazıyor inanmak mı lazım bunlara
Sen takma onları benim kulağıma söyle. Insssstaanı söylesene ordan konuşalım
Hatırlar izi kalır ne yazık ki
tamam öyle bişey hatırlamıyorum ama neden aklıma takılıyor hele akşamları kafam bir fırtına
Biraz hobilerine yönel bence
Neden hatırlamasın ki? Belli ki travma yaratmış.
Travma olduysa hatırlar
Ne gibi kötü bir olay?
Kotu olay yok 15 yasındaydım ozaman şimdi ise 28 yasındayım ama niye tskılıyorum
Yani bence geçmişi geçmişte bırakmak gerekiyor önüne bakman gerekiyor diye düşünüyorum?
15 yasında kotu bişey olaydı bilir miydim?
Hayır ne oldu ki m
hayırlar
Hatırlar
olayın ne olduguna bağlı
Bende bilmiyorum kendimi uyduruyormuyum onunda bilmiyom nıye kafsma takıuom onuda bilmiyom
saçma geçmişte kalmış herneyse sie et gitsin
Unutmaz bile
Anlamafim