Neden aklıma geliyor ya da hala neden düşünüyorum?

Gerçekten bir gün buraya bir soru ya da bir paylaşım yapacağım gelmezdi ama gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Uzun olucak biraz ama okuyup bana fikir destek her hangi birsey verirseniz çok mutlu olurum. 1.5 yıl önce bir ilişkim bitti ama hala aklıma geliyor bazen inkar ediyorum ama özlüyorum. Bu aslında sorun değil evet olabilir biliyorum sorun Şu an 2 aylık nişanlı olmam ve nişanlım bunu hak etmiyor beni seviyor değer veriyor mutlu etmek istiyor ama ben ona düşünce olarak ihanet ediyorum bunu yapmak istemiyorum ama aklıma gelmesine engel olamıyorum kafayı yemek üzerindeyim neden böyle oldu bilmiyorum. Bazen aklıma geliyor çıkmıyor bazen hiç düşünmüyorum onu. 2 gün önce nişanlıma yanlışlıkla onun adıyla hitap ettim ( o kadar çok üzüldüm ki kendi kendimi yedim ) daha sonra eski sevgilimin beni eklediğini gördüm nişanlıma onun adıyla hitap ettiğim gün eklemiş hemde. Kabul ettim neden eklediğini sordum , konuşmak istediğini falan söyledi nişanlandığımı ve artık bana ulaşmaması gerektiğini söyledim. Bunu ona söylerken biraz olsun nişanlıma karşı içim rahatlamıştı ama hala aklımdan çıkmıyor oluşu beni bitiriyor. Anlamıyorum ne yapıcagımı hiç bilmiyorum?
Neden aklıma geliyor ya da hala neden düşünüyorum?