Aile & Toplum Şu oyuncakları hatırlıyor musunuz💫? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Buna benzer bir telefonum vardı😃Aşko varya bir telefon almışım olayy💅 Şu oyuncakları hatırlıyor musunuz💫? Cevapla Telefon Soruları Aşk Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet hatırlıyorum. 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Üst ortadakinden vardı bende. Barbie kombini yaptıktan sonra pembe çantamın içine koyar gezmeye giderdim. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yaaaa😍 bende vardı yalandan biri arıyomuş gibi yapıp bide inanıyorduk😂 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yok canım yaşım bunun için pek uygun değil gibi.. 😂 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bunlar bizden bir sonraki jenerasyonun oyuncakları idi 😄 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hatırlamaz olur muyum ya. Hüzünlendim. 🥹 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl hatırlıyorum ses melodilerini vs 😃 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet hatırlıyorum 0 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı. benimde vardi annem kuzenlere verdi😔 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. İlk telefonum😭 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet 😎 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hatırlıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet hatırlıyorum.
Üst ortadakinden vardı bende. Barbie kombini yaptıktan sonra pembe çantamın içine koyar gezmeye giderdim.
Yaaaa😍 bende vardı yalandan biri arıyomuş gibi yapıp bide inanıyorduk😂
Yok canım yaşım bunun için pek uygun değil gibi.. 😂
Bunlar bizden bir sonraki jenerasyonun oyuncakları idi 😄
Hatırlamaz olur muyum ya. Hüzünlendim. 🥹
Hatırlıyorum ne hevesle oynardık🥲
hatırlıyorum ses melodilerini vs 😃
Evet hatırlıyorum
benimde vardi annem kuzenlere verdi😔
Evet çok oynardık
Hatirlanmazmi hiç
Benimde vardı🥹
Ben hâlâ bunu kullanıyorum hshshs