İnsanları niye sınıflandırıyosunuz ki anlamıyorum. Kapalıysam yaptığım hata benim kendi insanlık hatamdır başımdakinin suçu ne? Evet kapalı olup sizin deyiminizle masum olmayan insan çok var.
Kardeşim ve arkadaşlari öyle imam hatipe gidiyor ve evet öyleler hepsi erkekle işi yok derslerinde işlerinde güçlerindeler … tabi hepsi böyle değildir ama benim gördüklerim böyle
Hiç te bile değiller. İnsanlar başları kapalı ve dekoltesiz elbise giyiyorlar diye karşılarındakinin insan olduğunu unutuyor. Tüm elbiseleri çıkardığınızda kadın kadındır.
aşağılamak için demedim herkesi aynı kefeyede koymadım zaten sende belirtmişsin sorunda , masum olmadıklarını sende biliyorsun, imam hatipliye yakışır biçimde hareket etmedikleri için itici geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İnsanları niye sınıflandırıyosunuz ki anlamıyorum. Kapalıysam yaptığım hata benim kendi insanlık hatamdır başımdakinin suçu ne?
Evet kapalı olup sizin deyiminizle masum olmayan insan çok var.
çok doğru söyledin..
@13_Gölgє_16 teşekkür ederim 🙏🏼
Rica ederim
Kardeşim ve arkadaşlari öyle imam hatipe gidiyor ve evet öyleler hepsi erkekle işi yok derslerinde işlerinde güçlerindeler … tabi hepsi böyle değildir ama benim gördüklerim böyle
Hiç te bile değiller. İnsanlar başları kapalı ve dekoltesiz elbise giyiyorlar diye karşılarındakinin insan olduğunu unutuyor. Tüm elbiseleri çıkardığınızda kadın kadındır.
Dışı değil içi önemli nasıl her sakallı hoca değilse kapalılarda hepsi iyi değil malisef gerçi bunun açık ya da kapalılıkla alakası yok
İmam hatipliler demeyelim, hersini yargılamak yanlış olur
Hayır ayrımcılık yapmak için demedim. Ama kız kıza takılyor ya çoğu
Nasıl kız kıza takılıyorlar
2 ay imam hatip lisesinde okudum. Genelleme yapmak saçma ama en azından gördüklerim…
Masum olanı da var olmayanı da kız kıza takılmalar kendini erkeklerden korumak için diğer türlü ateşle barut Yanyana durmaz
Herkes aynı değildir.
Tüm insanları bir kalıba sokmak saçmalıktır
kesinlikle değiller ama istisnalar da var tabi (imam hatip) mezunu olarak söylüyorum..
Kimsenin iç dünyasını bilemeyiz. Bilmemeliyiz de zaten.
görünce kaçıyorum aşırı itici geliyorlar bana
İnsanlları aşağılaman için sormadım bu soruyu. İtici ne ya
aşağılamak için demedim herkesi aynı kefeyede koymadım zaten sende belirtmişsin sorunda , masum olmadıklarını sende biliyorsun, imam hatipliye yakışır biçimde hareket etmedikleri için itici geliyor
masum olanları da var olmayanları da
Değişiyor insandan insana ön yargılı olmamak lazım
Kapalılarla nedir sizin derdiniz
Bi derdim yok ya
Bu sitedekiler genelde düşman oluyor tesettürlülere
Ben o niyetle sormadım. Onlarda insan bana masum geliyorlar
Bu zamanda kimse masum değildir ama tabi bu birazda karakter meselesi
Hic sevmem o tipleri
Onlarda sana bayılıyordu zaten.
Bayiliyolar zaten düşüyolar hemende hoşuma gitmiyo
He he git yat uyu.
Hahhahahhababha