Kayınvalidem ondan ayrı yemek yedim diye bana surat yaptı?

Altli üstlü oturuyorz bugün ondan ayrı kahvaltı yaptım ve yemek yedim yemek dediğim de bir çeşit iki gün önceden kalan yemekti oturdum yedim. Sonra aşağıya indim ona tatlı götürdüm sana tatlı getirdim dedim yüzüme bakmadi. Eşim tatlı getirdik dedi acim gibi bişey söyledi bu arada o da öğlen yemek yedi bana çağırdı ben kahvaltıyı geç yapmıştım acikmadim daha ama yine de eline sağlık dedim. Eşimle evin önünde oturuyorduk üst katta biraz yemek vardı sanki annesi açlıktan ölmüş gibi bana oturur oturmaz hadi hadi anneme yemek getir yemek getir diyo sürekli ben yeni doğum yaptım bebeğimizi kaybettik lohusayim ve çok üzülüyorum. Sonra eşim geldi ben üzüldüm zaten olaya bana sen neye tripleniyorsun diye bağırmaya başladı. Bana hamileligim boyunca da çok şeyler yaptılar ben yine de kinlenmedim ne yapsam yedirdim çayından kahvesine zaten çok ağır bir dönemden geçiyorum yani ayrı yemek yediysem nolmus zaten ben hiç bir zaman herşeyi beraber yapalım diye kabul etmedim ayrı yaşamayı istedim hepsi de biliyor. Çok kötüyüm arkadaşlar yavrum gitti zaten böyle de olunca bende yaşamak istemiyorum bu yaşıma çok zor geldim çok şey atlattım artık yapamıyorum. Lütfen akıl verin.

Kayınvalidem ondan ayrı yemek yedim diye bana surat yaptı?