Kavinvalide taktığı altinlari istedi? Evlenecegim kisiye söylesem sorun olur mu?

Milletin icinde bir havayla bilezik falan takti sonra da istedi. Vermiyorum, verilen hediye geri alinmaz. Kanunende dinende yaptığınız dogru degil. Evlenirken kadina verilen mehir ve hediyelerin dinen de alinmasi dogru degil. burada olan size olur dedim.

Iste bize lazim, masraf yapiyoruz vs bir seyler soyledi. Millete hava atacagim diye takmasaydiniz dedim. Israr etti. Para için mucadele edecek biri degilim ama belli ki siz bu karakterde degilsiniz.

Bu konusmalari da telefona ses kaydi olarak aldim. Istesem mahkemeye basvururum, bu durumda haksiz cikarsiniz buyuk ihtimalle. Simdilik veriyorum, yaptığınız dogru degil bunu bilin dedim. Verdim. Ama gercekten de konusmalari kaydettim. Kendisine de ufak bir dinleti yaptim.

Mesele altin degil, calisan kadinim taktiginin mislisini alacak biriyim. milletin onunde taktiklarini istemesi bana adice geldi ve dogru degildi yaptigi.

Ogluna bu durumu anlatti mi bilmiyorum. Ya da haberi var miydi bu durumdan bilmiyorum. Sizce ben kocam olacak kisiyle bu durumu konusmali miyim?

Boyle boyle altinlari aldi yaptigi dogru degil vs diye anlatsam orta yolu mu bulur, annesini mi tutar bilmiyorum.

Orta yolu bulursa zaten kocam olur. Annesini tutar, hakli olarak almis derse orada buyuk ihtimalle biter ve bende sorunlu bir aileden kurtulmus olurum.

Mahkemeye gercekten vermekte baska bir secenek ama onu suanda yapmam, evlenince yaparim diye dusunuyorum. Oglu zorlanmasin diye calisan gelin istiyor. Ogluna omur boyu maasli es geliyor. Buna karsilik 3-5 takinin hesabini lafini yapıyor bir de.

Kavinvalide taktığı altinlari istedi? Evlenecegim kisiye söylesem sorun olur mu?