Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dedim tabikide ne zaman lafı sana ne oluyorsa ya getirsem başlıyor oğlum siz ne zorluklar çektiniz ağzınız kokardı açlıktan ekmek alacak paranız yoktu allahtan biz vardık amcanla. Benim hakkımı hayatta ne bu dünyada nede öbür dünyada ödeyemezsiniz siz. Sizi biz doyurduk laflarına. Ama dediğim gibi zorla güzellik olmaz ben ne diyeyim kıza kapanacak zorla mı diyim. Kendi kararı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
acık olunca noluyormus acık insanlar kötümüymüş? ne kadar büyük ayıp nişanlına acıyorum o senin yengense oda ilerde eşin olcak kadın arada kalcak durum yok kız ne istiyorsa ona saygı duycaksın evlenmeye mi geliyo hapisemi ben olsam direk ayrılırdım valla yazık zihniyetinize
Ben zaten nişanlımın arkasındayım. İyi okumamışsın. Belli. Asla zorlamam ben onu kapalı veya açık diye dış görüşünüşe bakıp sevmedim ki banane ister açık olsun ister kapalı. Ayrıca sözüm meclisten dışarı ama ne kapalı insanlar var neler neler var ne açıklar var neler neler var
yengene bi kere ailesi karısmıyo sen kimsin desen nolur cidden?
Yengen pek ahlak kurallarını bilmiyor galiba kimse bir şeye zorlanamaz ya da mecbur tutulamaz dinde de özellikle yok bu
ben kızın ailesi olsam ağababası gelse kızımı kapattıramazdı. ailemize yakışmaz ne demek açık olan namussuz mu oluyor?
Yengene bir takım jartiyer al, onu giymesini söyle.
O jartiyeri giyip bakkala çakkala o şekilde giderse, nişanlının da kapanacağını söyle..
Bence sen yengeni ikna et. Seni büyütmüş olabilir ama senin eşin üzerinde söz hakkı yok Aileye yakışmaz lafları 90larda kaldı azcık modern düşünsün.
He de geç. Söylenir söylenir, bir süre sonra susar.
İşte hiç susan bir yapısı yok maalesef ki şeytan gibidir ne unutur bişeyi sana ne oluyorsa ya getirsem lafı başlıyor ben seni büyüttüm felan
Ben o kiz olsaydim bir tane tokat atardim ona
Doğrusu 😂😂😂😂
Vallah😂 yenge mi o ne la annesi olsa he okey sakin sakin ona anlatirim ki hayir istiyorum ama o yengeyle hic ugrasmam bir tane tokat atarim direkt isi hallederim fjsjdjzjsjsj
Bende kapaliyim ama ona ne yani sanki o bu kizla evlenecek yav
Özgürlükçü manevi güçlü kadına bayılıyorum. :D
İşte gelde anlat diyorum istemiyor bana diyor nasıl istemez ya Allah’ın emri diye işi dine sürüyor oysa ki ona ne yani
Ona deki senin emrin değil Allah İn emri sen şirk mi koşuyorsun de belki vazgeçer
Allah’in emri da kiz zorla kapansa iki hafta sonra acilir😂 o kendisinden gelmesi gerekiyor
Yengen neye karisiyor mk
çok saçma ona ne oluyormuş
Elin karısı senin nişanlın ama söz söylüyor onun hakkında kurallar koyuyor Sen ağzının payını veremiyorsun puh adamlığına
Ben her zaman dediğim gibi kendi kararı ister kapansın ister kapanmasın ben onu dış görünüşü için sevmiyorum ki. Oturduğumuz apartman aile apartmanı ama tek tapu ve o tapu amcamın üstüne. İnan korkuyorum hadi ben neyse annemle babamı attırır evden diye o kadar cins bir insan ki
Yengene ne
İnan bir bilsem
Benimli de tersi
kac yasijda yengen