Genel olarak değil de, sizde bulunup size göre paradan daha önemli bir özelliğiniz, eşyanız veya herhangi bir şey var mı?

Genel olarak değil de, sizde bulunup size göre paradan daha önemli bir özelliğiniz, eşyanız veya herhangi bir şey var mı?
Kusurlarım var. Saçma gelebilir kulağa ama bence hak ettikleri değeri vermiyoruz onlara. Nerede incindiysek orada değiştik. Arkamızda bir iz bıraktık ve yeni bir imza edindik. Değiştik, yenilendik. Hayallerim var mesela. Çocukluğum, hiç bitmeyen umudum, bir ağaca takılıp benden o kadar da uzaklaşmayan neşe uçurtmam. Çok şeyimiz var aslında ama farkında değiliz. Daha çok para kazanmaktan, ün peşinde koşmaktan gözümüzün önündeki fırsatları göremiyoruz.
Teşekkürler
Çünkü Para her şey oldu.
Sağlık, akıl, aşk, sevdiğim insan, ona dair konular, zaman, ülkem, inancım, ideallerim, hayallerim her zaman paradan önce gelirler evet..
Teşekkürler 🙂
Ailem sevdiklerim var.
Amin resi abim.
@sweet_trouble99 Para evet önemli parasız da bu ekonomide bişey yapamazsın ama sevgi ve huzur kesinlikle olmazsa olmaz bana göre, sevgi ve sadakat paradan çok çok daha değerli olduğunu düşünüyorum.
Öyle 😊
Ben teşekkür ederim resi cevapbı seçtin icin.
para herşeydir. para yoksa mutluluk yok. Evlensen de evlenmesen de para yoksa beş para etmezsin. Kimse seni sevmez, saygı duymaz. Seni herkes ezer. YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA YOK. HERKES NARSİŞT. Bu yüzden aklını kullan ve en doğru olanı para biriktir. Paradan başka değerli olan tek şey sağlığın... Onun dışında yok.
Cevap
21Cevap
Paradan değerli olan şey.. zamanım.. sağlığım.. ve sevdiklerimdir her zaman.. birde daha çok para sdfs
Altın vardır mesela 😂 hiç değerini kayb etmez😂
Hayatımın kendisi, canım, sağlığım, kısaca kendim ve değerlerim paradan çok daha kıymetliyiz. 🙂
Şağlığım, ailem ve çevdiğim insanlar canlılar vay
Öncelikle çok şükür ki sağlığım , vicdan rahatlığım , ailem ve evlatlarım
Amin canım cümlemizin inşallah 🙏 çok teşekkür ederim 🙏🥰❤️
Para her şeyi çözmez. Paradan daha önemli şeyler de vardır. Sağlık, özgürlük, sevdiklerinin varlığı gibi...
Sağlıklıyım bu konuda birine muhtaç değilim bide uyuyabiliyorum buda çok değerli bir şey.
Aklım.. onu kaybedersem değerli olan her şey değersizleşir, bir anlamı kalmaz
Bende yok ama Daha çok para sanırsam :D
Temel ihtiyaç diyorum ben. Onu diyen napolyon hahah
Kaybettiklerimizin değerini kaybettikten sonra anlarız. şu an değerli hiçbir şeyim yok, varsa da farkında değilim. Belki sağlığım diyebilirim.
Ailem, arkadaşlarım
Ahlak ve karakter
:)
Hayatımızdaki en önemli şey kendimiz ve ailemiz olmalı
Sevgilim annem sahip olduğum mesleğim vae
Sağlığım..
Sevdiğim insanlar var.
Sağlığımın iyi olduğu her konu
İtibarım var şükürler olsun
Ailem, sevdiklerim mesleğim
Aile, sağlık, mutluluk, huzur.
Sana bişey danışmak istiyorum
sağlığım, ailem ve insanlığım
Paradan önemli olan sağlıktır.
Sağlık, aile, güzellik 🙊
Bakış açım, değer yargılarım, iç huzurum...
Babam ve sevgi
Aile
Sağlığım
Sevdiklerim
İslam tabiki? Başka bir şey diyenin imanından şüphe ederim.
Nefesim sağlığım ne olacak başka 🤣
Sağlık ve ailem başka değerli yok
Sağlığım iyi çok şükür
Ailem sağlık
Kalbim ve beynim
Ailem var.
Paradan değerli tabiki ailemm.
Sağlığım ailem
Sağlık
Ailem
Kendim
Geçmişten aldığım derslerim