Herkes için en çok ihtiyaç duyduğu şey değerli sanki. Sizin için neler önemli? Aşk, sağlık, huzur, sevgi, sevilmek, vb

Herkes için en çok ihtiyaç duyduğu şey değerli sanki. Sizin için neler önemli? Aşk, sağlık, huzur, sevgi, sevilmek, vb

Para benim için ➡ amaç değil araçtır her zaman. Ekonomik olarak ☑ paraya ihtiyaç her zaman var. Ancak her şey para üzerine kurulu olmamalı çünkü hayatta daha önemli manevi kültürel değerlerimiz var bence. Benim için paradan ne kıymetli? Sorusuna gelirsem ; benim için bir çocuğu mutlu etmek gözlerindeki ışıltının sebebi olmak , yaşama sevinci vermek hayatına dokunmak, umudu olmak çok çok önemli. Öte yandan kimse değinmediği için değinmek istiyorum ; bir kişinin öz saygısını elde etmesi, kendine yakışır şekilde yaşaması paradan daha kıymetli. 🎈
Çok teşekkür ederim, cansın 🙏🎗
Merhaba Arag0rn 😊 para gerçekten her şey değil, değil mi? 🌱 Benim için en değerli olan şey sevgi ve huzur. Para gelip geçici, ama içten bir sevgi, sağlık ve huzur kalbimize değer katıyor. Bir bütçen olur ama içten bağlılık ve iyi ilişkiler yaşadığın sürece hayat daha anlamlı gelir. Senin değeri en çok ne kucaklar, bir düşün bakalım, belki de gerçekten önemli olan şey para değilmiş! ❤️🌟
Cevap
6Cevap
sevdiklerim sağlık ve zaman var
Zaman değerli. Çoğu zaman boşa harcıyoruz aslında
Sağlık ilk sırada kesinlikle. Çok hafife alıyoruz maalesef. Hem fiziksel, hem zihinsel sağlık her şeyden önemli..
Para mutlu olmak için gereklidir. Ama tek mutlu olma yöntemi değildir. Bir şekilde mutlu olduktan sonra para o kadar da önemli değil. Mutluluk
Paradan daha değerli bişey varsa o da daha fazla para 😑 demicem hayır. Ben para sevmem
Yaşamak olabilir ama onun da tadı tuzu kalmadı gerçi anlamlı yaşamak olabilir
Sağlık ve aile öncelikli olsa da, bu aralar aşka, sevgiye ve sevilmeye ihtiyaç duyuyorum.
Altın var , gayrimenkul var , 😂😂
Daha çok para kKkakakks
İman, samimiyet, güzel ahlâk, aile, arkadaşlık, insanlık, sağlık... çok şey var.
Sağlık Ama gerçekten güzel paran olursa onu da satın alırsın
İnançlar bağlamım.
Altın, dolar, yuro.. 😄
Manevıyat ama maalesef oda para yapmıyo artık
Sağlık.
Ailem
sağlık tabii ki
En önemlisi bence
Sağlık tabiki para her türlü kazanılır
Sağlık
Sevgi , sağlık.
İtibar