uyumlu olmaya calisir iyi olmaya calisirdim ozellikle iki insan icin ben onlara deger verirken degerli oldugumu sanirdim sonra birgun bana birsey oldu gozum acildi rabbimin isaretimiydi bilmiyorum kendi kendine dusundum sezen kendini bir geri cek degerini anla bakalim bir cektim kendimi o cok caba verdigim kisiler kanadimi kirdi ne bir adim ne bir cabalarini gordum hic sormadilar bile niye kendini cektin niye boyle olduk diye ustune ustluk kendileri haltmis gibi hakliymis gibi umursamamazliga vurup orali bile olmuyorlar yok sayiyorlar akillarinca neyapmaya calisiyorlar anlamis degilim ama bunlarin karsisinda nasil bir durus sergilemem gerek icten ice kudursunlar...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatının kırılma noktası burası. Ya içine kapanacak insanlardan uzaklaşacak sessizleşeceksin ya da eski haline döneceksin. Duygusal boşluktasın sadece
duygusal bosluk degil aydinlanma gozumu actim birseylerden rahatsizdim zaten geri cektim kendimi onlarda degerimi gormek istedim iyi ki cekmisim cunku benim degerimle degerliymisim ben degil
Kendini çekmiş olman kalbinin kırılmasına sebep oluyorsa duygusal boşluktur. Olmuyor seni mutlu ediyor ve insanlar arasında kimi hayatında bırakıp kimi elemen gerektiğini söylüyorsa aydınlanmadır. İkisini karıştırma sakın birbirine.
ikinci şık daha uygundu benim icin gercekten kimlerin hayatimda kalmasi gerektigini ve kimleri elemem gerektigini daha iyi anladim ve cikardim arkama donup bakmiyorum
Söylediğim gibi hayatınızın kırılma noktası burası sizin için. Hayatınız her yönden değişecek yeni bir yol var önünüzde
o yeni yolu iki sene once cizdim kendime kendimden emin saglam adimlarla donup bakmiyorum artik arkama kim kirilmis kimin icin degerli degilmisim kim gitmis hayatimdan iki sene once olsaydi belki ama simdi degil insanin ilk onceligi kendisiymis kendini yerden kaldiramiyorsan kimse seni kaldirmaz ben cok dustum ama kendim kalktim onun icin bundandan sonrada kimse beni ne degeriyle nede yanlizlikla korkutamaz
Canın çok yanmış senin ve sonrasında duygusuzlaşmışsın. Artık insanlara toz pembe çerçeveden bakmıyorsun. İnsanlarla arana bir duvar örmüşsün ve onları o duvarın gerisinde tutuyorsun. Şimdi asıl soru o duvarı tekrar ne zaman yıkacaksın ve kime yıkacaksın?
insanlarin hepsi ayni sunu farkettim insanlar kendi farkindaliklari olmadan dumduz yasiyor kendini sorgulamadan insan iliskilerini basite alarak ben bunu artik genis bir cerceveden cok iyi goruyorum onun icin kimseye yikmaya calismiyorum bunun icin degecek insanda yok
Bazı şeyleri farketmeye başlamışsın. Bu hem lütuf hem cezadır insana. Dengeyi ayarlayamazsan duygusuz kalpsiz birisi olursun. Onu dengede tutmak önemlidir
her insana oyle degilim ne kadar sunarlarsa o kadar gorurler artik cunku insanlara fazla verdikce kendilerini cekiyorlar
Bütün çevreni gözden geçir. Kafanda elediklerini hayatından tamamen çıkarıp çıkarmamak sana kalmış. Ama eleme yaparken tarafsız ol. Eğer benliğinden çıkıp olaylara ve insanlara tarafsız yaklaşıp haklıyı haksızı ayırabilirsen kalan hayatında sadece seni mutlu edecek insanlar olur yanında.
ben uyumsuz bir insan degilim kendimden emin kendi kararlarimin arkasinda olan biriyim bilincliyim biraz bakimli olmak ve bir aura var bunlar karsimdaki insana agir mi geliyor ayak uyduramiyorlarmi cekemiyorlarmi bilemiyorum ben insanlara dogal yaklasirim icten ama bu sefer bakiyorum onlar ben gibi yaklasmiyor kendilerini cekiyorlar uzak duruyorlar hicbir sorun yokken niye boyle durum yasiyorum sasiriyorum
Bakın her insanın insanlardan beklentisi farklıdır. Kasteddiğiniz kişiler kadınsa kıskançlık devreye girer erkekse menfaat ve özgüvensizlik devreye girer. Kadın kendisinden güzeli kıskanır ve sürekli kuyusunu kazar. Erkekte bir kadın bakımlı ise ve erkeğin özgüveni düşükse beni terkedecek başkasını bulacak endişesi ile sürekli size kendinizi kötü hissettirmeye çalışır enerjisinizi sömürür
karsimdakiler kadindi ben onlara sundukca daha cok benden bekliyorlardi ama kendilerinde yoktu o caba ben nezaman ilgimi alakami kestim bir adim bile gormedim simdi guya umursamiyor gorunuyorlar
Ben kadınların arasında dostluk samimiyet olmadığını defalarca görmüş biriyim bir kadın kadın olsun erkek olsun menfaati olmadığı sürece hiç kimseyi aramaz sormaz ilgilenmez. Sizden menfaati bitenler de başka insanlardan menfaat edinmek için sizi geri plana atıp yeni hedeflerine yönelmişler. Sizin açınızdan bu durum sinir bozucu ya da kırıcı olsada maalesef bu ülkenin gizli bir gerçeği
gunumuzun sahtekarligi onun icin dahil dtmiyorum kendimi canım tavirlar bakiyorum etrafima herkesin kendini on plana koyma cabasi onemli hissetme resmiyeti yok geri cekilmeler yok ondan ona gitmeler insanlar onemini degerini gercekten yitirdi gozumde akli basinda bir tane birisi yok gerek duymuyorum boyle samimiyetsiz insanlari
Size bu konuda şöyle bir tavsiye verelibilirim. Gerçekten dostunuz sırdaşınız aklı aldığınız insanların içinden bir ya da bir kaç kişi bırakın geri kalan herkesi çıkarın hayatınızdan ve kendinize yeni bir çevre edinin.
Keşke kendini çekip kendince etrafındakileri test etmeseydin.
test degil biraz suphem vardi degerimden onun icin geri cekildim
Öyle olmaya devam et
iki senedir oyleyim umursamiyorum sallamiyorum hayatimi yasiyorum onlarda umursamiyor ama iclerini bilemem