Yani bir gün bir erkeğin parasını yemedim bir gün biriyle el ele tutuşmadım sevsem aşık bile olsam diger kizlara göre erkeklerle daha gec konusmaya basladım bile parasını yemedim olduğum gibi para konusunda aileme çok yardım ettim tipim de gayet güzel öyle sempatik duruyorum ama buna rağmen öcü gibi değersiz hissettirildim ne yapsam da insanlara yaranamadım bu beni çok üzüyordu artık kimseyi umursamıyorum zaten kendi kendime değer veriyorum her ne koşulda olursa olsun ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canım bu zamanda iyi ve fedakar olmayı saflık sanıyorlar sen yine bildiğinden şaşma kazanan sen olacaksın
Allah'a şükür ben çok güçlendim kimseye mutlu olmak için ihtiyacım yok
Ne olduki neden boyle dusunuyosun
boş ver uzun hikaye sadece değerim bilinmedi
Anlat dinliyorum.
Çok kötü düştüm ayağa kalkamayacak kadar ama Allah'a şükür yine güçlendim kendi değerimi kendim bilecek kadar
Yalnız başıma mutlu olmayı başaracak kadar
Bazı seyler için çok da üzülsem bir dönemler Allah'a şükür güçlendim artık
Tam olarak nedeni ney. Ask acisimi
Yani genel ama aşk acısı baskın
Biri seni terkmi etti
Yok terk etmedi terk etse bundan iyiydi
Aldattimi
Yok aldatsa bile bundan iyi
Ömrüm boyunca en çok hayal ettiğim mutluluğu yaşatmadı
Evlenmek istiyodun ve evlenmedimi anlamadim. Cocukmu istiyodun. Zaten gizlisin , acikla bise olmaz.
Ben birini sevmiştim 5 yıl önce sevgilim yok filan dedi sevgilisi çıktı bir ton yemin etti sevgilim yok beni kullanmaya çalıştı o kıza deliler gibi seviyorum dedi profil yaptı sonra unutmaya çalıştım başka birini sevdim yine aynısı başıma geldi
Abime söylüyorlar beni benle baş edemiyorlar
Baska birinden hoslanacam sevecem ama korkularım var sevemiyorum
Sen iki kere haksizliga ugramissin anladigim kadari ile. O yuzden kimseye guvenemiyorsun. Yanlismi anladim.
Evet kalp kırıklığı haksızlık beni yıpratıyor
Sen guvenemiyorsun demekki. Ama bak o erkekleri sen seçiyorsun bunu unutma. Cok cekici kiz cevrssi cok olan ve ilk baslarda flort doneminde iken cokk iyi adam gibi gozukuyorsa demekki bir b*kluk var. Ona gore secimlerini yap.
Seçim değil aşık olmak önemli o çekim var ya o olmayınca olmuyor mesela ben eskide normal biri değilim
Sucu tamamen karsi tarafa atma , kadinlar genelde bu tipleri secer. Haketmissin sen. O zaman aşik oldugun insanin skntili oldugunu bilsende devam ediyorsun. O yuzden aglama bosuna
Bende bağımlı kişilik bozukluğu var çünkü antidepresan ilaçlar kullanıyorum
Hemen bağlanıyordum eskide kalbim çarpıyordu aklımdan çıkmıyordu
Şimdi öyle şeyler olmuyor ama mutsuzluktan geberiyorum
Normal biri değilim çünkü ben bunu yıllardır fark ediyordum ama kabullenemiyordum
Bak bunu farketmen ve ustune ustluk kabullenmen cok cok iyi. Senin gibi olupta kabullenmeten cok kisi var. Sen borderline olabilirmisin. İstersen youtube a gir ve Dr. Redpill izle , faydali olacaktir. Borderline aldı video var onu izle. Senin gibiler cok gelgitli olur duygulari. Ve senin gibi olan kizlarsa narsist erkeklere çekilir. Narsist erkekte =şeytan yani tam senlik.
Çok buyuk kavga edersiniz ve hemen sonrasinda asiri tutkulu bir cinsellik yasarsiniz. Boyle olan cok var. Bendede sinir ve takinti hastaligi var. Bende sevgilimle ayniydim. Ben terkettim sevgilimi. Bizde onla cok kotu tartisiyoduk ve sonrasinda acayip sekilde cinsellik yasiyoduk.
Ben öpüşmedim bilene borderline bilmiyorum
İyiki yapmamissin. Evlenmedende yapmani tavsiye etmem. En fazla elini tuttun heralde.
El ele bile tutusmadin ama olsaydı keşke güzel bir anı olurdu
Yani ilişki o kadar uzun sürmüyor yani o aşamaya gelinmiyor hemen bitiyor
Uzun ilişkim olsa mesela 3.4. ayda tutuşurum ama olmuyor
Yani ne yapabilirim şimdi
Tutusurum derken anlamadim. Sen imkanin olmadigi icinmi opemiyon ya da baska seyler yasamiyon, yoksa istemedigin icinmi. İstiyom ama yapamiyosan o ayri
Eskide kendimi eşi için sakladım 3 4 aydır öyle bir düşüncem yok gereksiz bulmaya başladım bu kadar kendimi kasmayı
Geçen sene bile bırakmadım konuşmak isteyen oldu başta dedim evlilik olmazsa olmaz diye şimdi öyle bir takıntım yok cinsellik olmadığı sürece öpme sarilma el ele tutusma bunlar sevgi belirtisi yani artık her kız gibi hakkım olduğunu düşünüyorum
Cinsellik herkesin hakki o ayri bir mesele. Ama evlenmeden yasarsan o adam seni terkederse ve evlenmezse ilerdeki esin seni kabul etmeyebilir. E yalan soylersende bu senin gunahin
Cinsellik istemiyorum dedim
Ben el ele tutusma öpme sarılmadan bahsediyorum
Tamam onlari yap istersen. Ama cinsellik buyuk sorun.
Yani cinselligi neden yaşayayım ki
Anlamadım
Ben sevgililik diyorum
Aşk diyorum buluşma sarılma sevme öpme
Cinsellik ile yakin seyler opusme falan . Ha birde eve cagirirsa ve opusuruz ama ilerisi olmaz derse o zmn da cinsellige kadar gider o.
Hmm yok ev olmaz zaten
Dunyanin en iyi insani ile olsadan eve gitme.
Yok zaten gitmem
Helal olsun.
Teşekkür ederim
Heee
Niye hayat böyle