Aile & Toplum Pazartesi bugün yine çok uzatmıyor mu? Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Pazartesi çok uzattın kardeşim, geç artık 😂Nasıl geçiyor pazartesisiniz? Pazartesi bugün yine çok uzatmıyor mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet pazartesi çok uzatıyor maalesef :D 1 4 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Haziran da çok uzattı bence 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl 2024 çok olmaya başladı 😂 Etipufflezzetli 1 yıl Aynen 😂😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl 😂😂
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı. tatil sonrası pazartesi cekilmiyor kilo alındı vermek lazımmm. 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Kolay gelsinnn Yorumla VolkanSHNN 1 yıl teşekkür ederim. sizede kolay gelsin. Yorumla
Feel-me Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yerler seni eti pufff... Bizde her şey doğal akışında. Aykırı bir şey yok. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yaw yüz verdik şımardı :D 2 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Bi miktirsin gitsin 😂 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çarşamba oldu alındı sanırım 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Üzdük çocuğu ndnd Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl En sevmediğim gün olur kendisi : )) 1 3 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Benim de 😂 Yorumla blackman3419 1 yıl Ortak noktamız olduğu için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim : )) Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Sevin sevin 😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçekten ya saat 4 olmuş hala devam ediyo 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Vallahi ya ayıp Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Dur daha yeni başladık hemen öyle geçmek yok 😅 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Bitti be 😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Daha bize devam ediyor 😅 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Az kaldi ama yarında olsa daha hafta başı 1 4 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Salı da pazartesinin kardeşidir Yorumla Coffein 1 yıl Carsamda küçük kardeşi Pers kuzen cuma akraba fiil artık asssddff Yorumla Coffein 1 yıl Değil* Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çabuk geçti sanki 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Bana geçmiyooo 🥹🥹 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. tatilden sonrası felaket :) 1 8 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Tatilden sonra hayat yok 😂 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl varda yok :)) sen uzan şenzlonga gözlüğü tak elde bira takıl etrafta sonrada gel pc başıdna rapor bak adaletmi :) Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Sonra gel evde çocuğu durdurmaya çalış bir sürü valiz boşaltmaya bir sürü kirli çamaşır 😂😂 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl sen ne dertliymişin o sırada sneinki napıyo:) biz beraber yapıyozda:))) Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Sadece arabadan eve taşıyor 😂 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl kuş mu aldın eve dadasdsadasda Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Kuş aldım 😂 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl kuş bile bişeyler yapıyo jdsajdjksa sa Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 953 cevap paylaştı. Acelen nedir dur bee 🤣 1 4 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Yukum var 😂 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Yuku ne 🤣 yeni icat mı Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Uyku 😂 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 Gece uyursun az sabret Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Sanki çok çalıştın 😅 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Seneneee 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo 1 yıl Muhtar benim 😂😂 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Çabuk geçti ya 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Vay be vay be Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yooo hızlı geçti 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl İnsan mısın 😂 Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Evet Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl bencede yaaa 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Tatilden sonra hayat yok 🥹 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bencede uzatıyor 2 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gecti bitti zaten 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. hehe 1 0 Yorumla
murat_343434 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Çalışmak güzeldir 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Çalışmıyorum ben 🥹 Yorumla
İlyas235 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Vallahi aynen 1 8 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Valla Yorumla İlyas235 1 yıl Az kaldı ama😄😄 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Her gün gece olsun da uyuyayım diye yaşıyorum ben bana fark etmez 😂 Yorumla İlyas235 1 yıl Kaç saat çalışıyor sun Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Hiç çalışmıyorum ben uyku seviyorum 😂 Yorumla İlyas235 1 yıl Bi git ya😁😄😄 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ahaaha 😂 bir annenin bir tam günü çalışan birinin 2buçuk günü ile eş değerdir. Yorumla İlyas235 1 yıl Valla bak bu doğru güzel anne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet pazartesi çok uzatıyor maalesef :D
Haziran da çok uzattı bence 😂
2024 çok olmaya başladı 😂
Aynen 😂😂
😂😂
tatil sonrası pazartesi cekilmiyor kilo alındı vermek lazımmm.
Kolay gelsinnn
teşekkür ederim. sizede kolay gelsin.
Yerler seni eti pufff... Bizde her şey doğal akışında. Aykırı bir şey yok.
Yaw yüz verdik şımardı :D
Bi miktirsin gitsin 😂
Çarşamba oldu alındı sanırım
Üzdük çocuğu ndnd
En sevmediğim gün olur kendisi : ))
Benim de 😂
Ortak noktamız olduğu için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim : ))
Sevin sevin 😂
Gerçekten ya saat 4 olmuş hala devam ediyo
Vallahi ya ayıp
Dur daha yeni başladık hemen öyle geçmek yok 😅
Bitti be 😂
Daha bize devam ediyor 😅
Az kaldi ama yarında olsa daha hafta başı
Salı da pazartesinin kardeşidir
Carsamda küçük kardeşi Pers kuzen cuma akraba fiil artık asssddff
Değil*
😂😂😂
Çabuk geçti sanki
Bana geçmiyooo 🥹🥹
tatilden sonrası felaket :)
Tatilden sonra hayat yok 😂
varda yok :)) sen uzan şenzlonga gözlüğü tak elde bira takıl etrafta sonrada gel pc başıdna rapor bak adaletmi :)
Sonra gel evde çocuğu durdurmaya çalış bir sürü valiz boşaltmaya bir sürü kirli çamaşır 😂😂
sen ne dertliymişin o sırada sneinki napıyo:) biz beraber yapıyozda:)))
Sadece arabadan eve taşıyor 😂
kuş mu aldın eve dadasdsadasda
Kuş aldım 😂
kuş bile bişeyler yapıyo jdsajdjksa sa
Acelen nedir dur bee 🤣
Yukum var 😂
Yuku ne 🤣 yeni icat mı
Uyku 😂
🤣 Gece uyursun az sabret
Sanki çok çalıştın 😅
Seneneee 😂😂
Muhtar benim 😂😂
Cidden ne uzun gün oldu bitmek bilmiyor
Benim icin çalıştığım her gün cile
Çabuk geçti ya
Vay be vay be
Yooo hızlı geçti
İnsan mısın 😂
Evet
bencede yaaa
Tatilden sonra hayat yok 🥹
Bencede uzatıyor
Yani kısa gibi
Gecti bitti zaten
hehe
Çalışmak güzeldir
Çalışmıyorum ben 🥹
Vallahi aynen
Valla
Az kaldı ama😄😄
Her gün gece olsun da uyuyayım diye yaşıyorum ben bana fark etmez 😂
Kaç saat çalışıyor sun
Hiç çalışmıyorum ben uyku seviyorum 😂
Bi git ya😁😄😄
Ahaaha 😂 bir annenin bir tam günü çalışan birinin 2buçuk günü ile eş değerdir.
Valla bak bu doğru güzel anne