Diğer Yine mi pazartesi? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Günaydınnn. Daha dün cuma değil miydi yaaa? 😭 Yorgun hissetmeyen bu dünyadan değildir! 😅 Yine mi pazartesi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Pazartesi günü çalışmak güzeldir gadası 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Çalışmak kötü direk 😂 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Para olmadan da olmuyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Evet yine pazartesi oldu 1 0 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl https://www.youtube.com/embed/rEsYaGmhUEA. . . 1 0 Yorumla
komila1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl He ya yine pztsi Yaşamak her gün git gide zorlaşıyor ya 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Günaydınlarrr🍀🍀🌼Dün iyi dinledim. O sebeple yorgun hissetmiyorum şeker.🌸 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 486 cevap paylaştı. Artik dunyanin yavas yavas sonuna geliniyor goz acip kapayincaya kadar omur geciyor 1 0 Yorumla
caelias Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 55% 1 yıl Pazartesi lanet Çarşamba daha lanet ne başa yakın ne sona 0 0 Yorumla
Minehoca Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 94% 1 yıl Çok çabuk geçmiyor mu sizce de 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Evet. Son zamanlarda gün takip edemiyorum. Zaman hızlı geçiyor. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Maalesef yine yine yine 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Bitti ama yaaa. İyi geçti bence. Bir de canım arkadaşımla oturup soğuk kahvemizi içtik, tatlımızı yedik birlikte ki henüz eve gidemedim bile 😊 umarım senin günün de güzel geçmiştir 💖🌸 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Günaydınnnn askimmmm 💖💅 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Aşkoooo günaydınnn 🌸💖💞💓💅🏻 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Günaydın dün sabah nöbetten çıktım bugün yine nöbetçiyim hafta sonum p. ç oldu herkes yüzerken ben serum taktım 😝 0 0 Yorumla
bengeceninbesiyim Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Neyse ki okulların açılmasına bir hafta var. Tatilken hafta içini değilken cumartesiyi severim. 1 1 Yorumla bengeceninbesiyim 1 yıl Pardon 1 ay Yorumla
Ferhatucar Takip Et Xper 1 Yaş: 45 1 yıl Günaydın pazartesi sendromu yaşamıyorum. Çünkü gece çalışıyorum. 1 0 Yorumla
Düsunceleregüvenme Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl iyy vAllaha sevmediğim işte çalişmak çok zor 1 0 Yorumla
Bozyakalı35 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Valla işim gerekten agır ama yorgun degilim sadece gebermek üzereyim 1 0 Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Günaydınnnn Ptesileri es geçsek olmaz mı 😃 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten 1 gün iznim var hop diye geçiyor :/ 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Ne güzel işte valla ben seviyorum 1 0 Yorumla
Aligruhan Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Pazartesileri eglenceli hale getirecek bir aktivite olsa keske 😇 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 860 cevap paylaştı. Çok yorgunum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Pazartesi günü çalışmak güzeldir gadası
Çalışmak kötü direk 😂
Para olmadan da olmuyor
Evet yine pazartesi oldu
. . .
He ya yine pztsi
Yaşamak her gün git gide zorlaşıyor ya
Günaydınlarrr🍀🍀🌼
Dün iyi dinledim. O sebeple yorgun hissetmiyorum şeker.🌸
Artik dunyanin yavas yavas sonuna geliniyor goz acip kapayincaya kadar omur geciyor
Pazartesi lanet Çarşamba daha lanet ne başa yakın ne sona
Çok çabuk geçmiyor mu sizce de
Evet. Son zamanlarda gün takip edemiyorum. Zaman hızlı geçiyor.
Maalesef yine yine yine
Bitti ama yaaa. İyi geçti bence. Bir de canım arkadaşımla oturup soğuk kahvemizi içtik, tatlımızı yedik birlikte ki henüz eve gidemedim bile 😊 umarım senin günün de güzel geçmiştir 💖🌸
Günaydınnnn askimmmm 💖💅
Aşkoooo günaydınnn 🌸💖💞💓💅🏻
Günaydın dün sabah nöbetten çıktım bugün yine nöbetçiyim hafta sonum p. ç oldu herkes yüzerken ben serum taktım 😝
Neyse ki okulların açılmasına bir hafta var. Tatilken hafta içini değilken cumartesiyi severim.
Pardon 1 ay
Günaydın pazartesi sendromu yaşamıyorum. Çünkü gece çalışıyorum.
iyy vAllaha sevmediğim işte çalişmak çok zor
Valla işim gerekten agır ama yorgun degilim sadece gebermek üzereyim
Günaydınnnn Ptesileri es geçsek olmaz mı 😃
Keşke zıbartesi olsaydı 🤣
Zaten 1 gün iznim var hop diye geçiyor :/
İyi hissediyorum.
Bize hergun pazartesi
Çok yoğun ve uzun çalışıyoruz
Ne güzel işte valla ben seviyorum
Pazartesileri eglenceli hale getirecek bir aktivite olsa keske 😇
Çok yorgun bir pazartesi
Beş güncük var Cumaya meraklanma.