Özel eğitimde tatil yoktur, diğer eğitimci ler gibi değiliz ❣️engel in tatili olmaz,
İlk iş gününe nasıl başladınız?
Özel eğitimde tatil yoktur, diğer eğitimci ler gibi değiliz ❣️engel in tatili olmaz,

Evet idari tatil olduğu için özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri çok tatil yapmıyor, kolay gelsin, ama bildiğim kadarıyla yani bizim burada öyle pazartesi günleri özel eğitim merkezleri pazar ve pazartesi kapalı oluyor.
Siz de farklıymış bizim burada pazar pazartesi oluyor benim Alanya'da gittiğim üzere eğitim merkezi de pazar pazartesi oluyordu
Doğru söylüyorsun, özel sektör her şekilde tatil günü bile çalışıyor. Ama ben genelde fizyoterapistlerle birlikte çalıştığım için, mesela senin grubundaki öğretmenlik veya bireysel grup öğretmenliği yapanların hafta sonları evlerine gidip gitmedikleri konusunda bilgim yoktu. Sadece fizyoterapist olan kodlarını özel hastalara gittiğini biliyorum.
"Gerçekten çok güzelmiş ya, bunu bilmiyordum. Bizim burada pek var mı yok mu bilmiyorum. Antalya, Alanya tarafında görmedim, ama sizin oralarda özellikle yapılmış olabilir. Çünkü genelde, yanlış anlamanı istemem ve lütfen çok özür diliyorum, sizin oralarda halen engelli olan kişilerden ya da engelli olan kişilerin ailesinden işte 'bunun sakat çocuğu var' gibi bir düşünce olduğu için aileler engelli bireyleri pek dışarı çıkarmak istemiyor. Teşvik amaçlı böyle bir şey yapılması gerçekten güzelmiş, bilmiyordum."
Ya kiminin haberi olmuyor böyle bir merkezden kimi Aynen söylediğin gibi bir utanma psikolojisinde O yüzden 15 günde bir cumartesi veya pazar günü gidiyorsun muhtarlarla görüşüyorsun muhtarlar Sana bilgi veriyor zaten ona göre evlerinizi ziyarete gidip anlatıyorsun durumu göndermek isteyen zaten kabul ediyor
Kesinlikle katılıyorum, o yüzden bildiğim için dedim. 🙃 Lütfen yanlış anlama, memleketini kötülemek için yazmadım."
İyi çalışmalar nasılsın günün nasıl geçti :)
Şu pazartesi sendromu bana zulüm gibi geliyor yaa... o güzel uykumu bölüyorum. Sonra işe gidip ekşın olayların ortasına düşüyorum hdhdhdhd bu arada ablaaaa güllerinde en az senin kadar güzelmiş 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cevap
35Cevap
Normal bir şekilde başladım. keşke iş olsa o zaman kafa dağıtacak bir şeylerde olurdu en azından. ama her türlü sıkıcı.
Günaydınlar.🩷🩷Güzel başladık isteğe bağlı bu hafta benim evden çalışıyorum. Haftaya işyerinde💙
Profildeki söz çok güzel
sevdiğin küsüp gitmişse yollar var
ölmüşse ahiret var
ama sevmemişse çare yok
Sabah sabah kapıya borc para isteyen ihtiyar komşumla başladım ölmeden geri verse bari
O kadar yoğundu ki vatandaşlar beşer onar geliyordu. Akşam geldiğimde yemek yediğim gibi düşüp yatmışım.
Bazilarinin yüzünde gülümseme, bazılarımız in maçtan dolayı asıktı. Öğle arası da dışardan yemek söykedik hem maç hem bayram Güzeldi sohbetler
Uzun tatil sonrası çalışmak insana zulüm geliyor. İki hafta sonra tekrar tatil yapicam. Kendimi böyle avutarak işe gittim 😃
Ben canım isteyince gidiyorum. Hele bugünlerde hep babama devrettim işleri. Kolay gelsin sana, güllerin çok güzelmiş 😀
İlk isimden kovuldum hatırlamak istemiyorum
Tünaydın.. İnşallah artık kendime geleceğim yavaş yavaş..
ameleye ne zaman tatil olur ki ilk iş günümüz olsun yav
Ay çok fenaydı hatırlamak istemiyorum, iyi ki bitti o iş diyebilirim.
Perşembeden beri sürekli iste olduğum için her zamanki standart iş. baslangici
Çalışıyorum doktorun yanındaydım sohbet ettik , tatilden konuştuk :D
ilk iş günü mü kaldı herkes memur mu? tabi yaa
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum Ben de ilk iş gününe güzel başladım
Evle ilgili işlerle mutfakla, kahveyle başladım 😃 Kolay gelsin sana 🙂
Ben hala izinliyim. Pazartesi sendromunu mis gibi kahvaltıyla dağıttım. Keyfini çıkarıyorum 😁😁
Kolay gelsin ben bayramın sonuna izin kullandım 💅🏻
Günaydın ☺️
Finallere çalışarak başladım, iş hayatına atılmadım daha
Ortaokuldayken çalışmıslıgim olmuştu bayağı mutlu olmuştuk ilkbaharı aldigimda
İlk maaşımı*
Yaşayabileceğim en kötü günümü yaşadım işlerim yolunda gitmedi kiraları alamadım karabasan gibiydi
Vallah değişiklik olmadı arefe den beri caliaiyorum 😁
Bugün işyerine döndüm, hiç özlememişim : ))
Hemen öğlen oldu çay may akşam ettik
Beyran içerek sabah
haydin kolay gelsin :)
Bismillah ile dua ile..
Rapor yazmakla meşgulüz
Farklı yerlerde çalıştım
Iyi başladik arazi yatış😁😁
Ben evdeydim bedenim gitmiş gelmiş
Bu seni hiç ilgilendirmez
Guzelll
Kötü pazartesi sendromu kafam dağınık
Yatiyoruz