Benim ilk iş günüm çok yoğundu. Hiçbir şey bilmiyorum ama çok şey bekleniyor benden.
Hayırlısıyla dayanacağım inşallah.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim ilk iş günüm çok yoğundu. Hiçbir şey bilmiyorum ama çok şey bekleniyor benden.
Hayırlısıyla dayanacağım inşallah.
Ehliyeti yeni almışım ilk başvurum HepsiExpress adamlar birkaç gün içinde video görüntülü mülakat yaptı sonra herkesi ofise çağırdı form verdiler doldurduk falan ne yaptığıma dair en ufak fikrim yok ardından hayırlı olsun diyip elime anahtar ve ruhsat verdiler (motor işten sonrada bizde kalıyormuş yani motosiklet bizim sorumluluğumuzda) bir eleman beni motosikletin yanına götürdü nasıl süreceğime dair en ufak bir fikrim yoktu ayrıca motosikletler toplamaydı birçok problemleri vardı ve daha önce defalarca kaza yapılmıştı motosiklete bindim 40dk boyunca eve gitmeye çalıştım telefon tutacağı olmadığı için yolumu bulamadım evimin dibine kadar gelmeyi başardım bir şekilde en sonunda evimizin yanındaki kavşakta motor altımdan kaydı yerde sürükleniyorum sürüklenirken kafamı kaldırdım motora bakıyorum motor benden hızlı kayıyor sonra motor durdu ben durdum durur durmaz çivi gibi ayağı kalktım yerde hiç beklemedim iyi ki de beklemedim çünkü arkamdan araba geliyormuş yerde yatsam gebercem ahahahaha işe başlayamadan yaptığım kazaydı acayip rezil bir gündü
Çok geçmiş olsun. Sudan çıkmış balık gibi olmuşsun. Kuryelerin motor ile dağıtıma çıkacağını bilmiyor muydun? Bu arada motor için ayrı ehliyet gerekmiyor galiba. Benim de bilgim olmadığı için soruyorum.
Motor ile dağıtıma çıkacağımı biliyordum lakin ilk günden anahtarı elime vereceklerini beklemiyordum uykusuzdum ve mantıklı hareket edemiyorumdum ayrıca araba ehliyeti ile motosiklet sürebilir ama her motosiklet sürülemez tüm motosikletleri sürebilmek için A ehliyetine sahip olabilmek gerekiyor A ehliyetini alabilmek için ise A2 ehliyetine yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl süre sahip olmak gerekiyor
Benim en büyük ilk gün rezaletin erkekler tuvaletine girmemdi. Saatler sonra öğrendim ama yanlış tuvalete girdiğimi, kimse de görmedi zaten. Sana kıyasla benim ilk gün çok iyi geçmiş.
Zamanla tecrüben arttıkça rahatlayacaksın. Hayırlı oldun yeni işin. Başarılar diliyorum. Kasma kendini. Pozitif ol. Korkma ürkme tebessümü unutma. Yapabilirsin, öğrenmeye açıksın ve en iyisi olacaksın. Kendine güven. 😎
Cevap
7Cevap
Müdür olarak süperdi dün bugün ve bundan sonrasıda aynısı olacak eminim
Yeni terfi aldınız sanırım, hayırlı olsun :)
Yeni göreviniz dolayısıyla bir tebrik çiçeği göndermek istiyorum o halde 💐 😄
Bir kahve ikram etmeyeceksiniz sanırım ama 🙄
Çok sevindim sevgili @umt_şşş hayırlı olsun, gözün aydın, Allah nazardan korusun canım. Senin yıllardır bilgi birikimin ve tecrüben var. Zaten en iyisisin ve bunu gördüler sonunda. Allah utandırmasın be kolaylık versin. Umarım yeni görevin ve makamın seni tatmin eder. Benim sana olan güvenim tam biliyorsun. Tekrar tebrik ediyorum. 🌸😎
İlk iş günüm yorucuydu
Eve gelir gelmez yattım. Şimdi işe hazırlanacağım. Yemek yemeye bile halim yoktu.
Ahaha duşta uyur kalırdım galiba.
Herzamanki gibi super
İroni seziyorum, doğru mudur?
Patron biraz agresif biri. Sektörde 28 yıl çalışmış kişiler bile ondan korkuyor.
Dayan sabır selamettir
İnşallah.
İnşaallah sabır et her daim
Beb kendi işimin patronuyum
Ama yine de çok yoruluyorum hele ki ilk gün
Ben de kendi işimi kurmak istiyorum. En az altı ay tecrübe edinmek için çalışacağım inşallah.
Ben çok çalıştım 4 yıl çalıştım ondan sonra patron olduk çok şükür hem okuyorum da
Çok çok çok çok yorulmuştum
O nasıl oluyor
Tecrübem olmadığını bilerek işe aldılar ama tecrübeli birinin bileceği şeyleri istiyorlar. Bir hafta öğrenseler ben devamını getiririm zaten ama ilk günden çok zor geldi.
*Bir hafta öğretseler...
Gece mi çalışıyorsun ne iş yapıyorsun bide
Gündüz 10,5 saat çalışıyorum. Tasarımcıyım.
10 buçuk mu fazlay mis gerçi bende 10 saat çalışıyorum da ve şimdide isteyim
Baya yorucu ama güzel
kolay gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?