Whatsuptan atılan düğün davetiyesine gider misiniz?

Şöyle, davet eden kişi yakın akrabam haftaya oğlu evleniyor. bayramda evlerine gittik büyüğümüz diye her bayram gideriz zaten. davetiye vermediler ama bizden önce giden abimlere vermişler. ve bizim yan bloğa da davetiye vermek için geldiler, aşağıda denk geldik, arabada başka bi akrabam bekliyordu, eşide davetiye dağıtmaya çıkmış yan bloğa onu bekliyorum dedi. bu sabahta uyandım whatsuptan bana davetiye atmış. Başka da ne arama ne yazma. sadece düğün davetiyesinin resmini atmış. dediğim gibi çok yakın akrabam ve gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. babam da tavır alabilir bana, kendi kardeşinin yaptığını gözü görmez, kaprisli, suçlu ben mi olurum acaba. herkese böyle yapsalar neyse ama abime davetiye verilip veya yan bloğa kadar gelinip ordakiler uzaktan akraba hemde bana verilmemesi üstüne ara bari bekleriz, işte davetiye yetmedi, sen yabancı değilsin felan bişey de. bilmiyorum ben mi çok alındım acaba, siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda. yakın akraba da olsa gider miydiniz? Not: abimde bende evliyiz yani hepimiz aynı evde olup ayrı ayrı bişey beklediğim yok.

Whatsuptan atılan düğün davetiyesine gider misiniz?