AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyle degiliz tam aksi onlar bizi dusman kafir olarak gorur
Şiesin?
Şiəyəm
Azersin?
Azərbaycanliyam
Namazınız namazla alakası yok Hz Aişe Hz Ömer Hz Osmana hakkaret ediyorsunuz
Namazımızı kurana uygun bir sekilde kiliyoruz eger itirazin varsa ispat et
Kuran'da namaz kılın yazıyor nasıl kılınca yazmıyor peygamber efendimizin sünnetinde ve hadislerinde nasıl kılınması gerekti yazıyor+ peygamber efendimiz asla mühürle namaz kılmadı
İspat seve seve
Onlara gelince bu insanlar tarih boyunca Ahlulbeyte zulum etmiş sahislar olmuslardir , Hz Aliyi mescidde sovenler lanet okuyanlarda onlarin devrinde olmuslardir zira Hz. Fatimanin hakkina girenlerde sirf onlar olmuslardir.
Namazi nasil kilinmasi gerektigi kuranda yaziyor secde ruku ;Allahi ve resulu zikr etmeyi one suruyor zira gidip kanit getirecegin yerde maks buhari olur
Bakara Suresi, 45. ayet:Bakara Suresi, 43. ayet:Bakara Suresi, 3. ayet: bu ve namazla ilgili tüm ayetlerde sadece namazın önemi belirtiliyor peygamber efendimizin haddislerinde ise nasıl kılınca Buhari tirmizi tabanlı hadislere bak
Mühür den ziyade toprak zira peygamber haliylada namaz kilmazdi peygamber devrinde namaz kildigi mescidin alti toprakti ve peygamber topraga secde ederdi tahmin et bakalim mühür neden hazirlaniyor.
Bu söyledin tarih nerden? İrandanmi
Buhari sidjsjdjs
Yerde namaz kılmakla mühüre secde etmek arası farklar var
Islam biyografisinde yaziyor.
Ayrıca İran sandiginin aksine sii den cok sunni alimi yetisdirmisdir zira 1400 cu yila kadarda sunni olmusdur
İran tabanlı şeyleri ve İran mollaarinin söylediği şeyleri söylüyorsun hep ezber
Ben fark goremedim
Secde de Allah'a edersin araya koylan cisime secde edersen cisime secde etmiş olursun
Hayir sandiginin aksine ideolojik bir siiyim mehzepci degilim
İslâm'da tevhid prensibine göre ibadet kastıyla Allah'tan başkasına secde etmek haramdır. Bununla birlikte Kur'an, Allah'ın meleklere Âdem'e secde etmelerini emrettiğini ve onların da bu emri yerine getirdiğini bildirir (el-Bakara 2/34; el-A'râf 7/11; İsrâ 17/61; el-Kehf 18/50).
Cisim? Seccade cisim degilmi? Ayrica Allah (hasa) benim cisimemi kendinemi ibadet edecegimi bilmiyormu?
Kuranı mollarinizin açıkladı şekilde yorumluyorsunuz zira Hz Ali değildi peygamber Hz Muhammed onun haddisleri sünnetleri önemli
Kafan iyimi? Secdeyi muhure etmekle haliya etmek arasinda fark yok.
Allaha secde ederken araya koyulan putsal şeyler şirktir
Hz. Ali peygamber diyen birimi oldu?
Peygamber kumada secde eti evinde bulunan hasirada
Din tarihi diye bildiniz tek şey doldurma İran tarihî
Putsal seyler derken? Toprak ne zaman put oldu?
Ona bir mana yükleyip secde edersen put ayetlerde açık net yer alıyor
Fark var mühür başka halı başka
Iran tarihinin 1400 cu yila kadar sunni devleti oldugunu yine hatirlatmak istiyorum zira boş boş iddialar atiyorsun bari altini doldur
İdda dedin kanıtlı ispatlı peygamber toprağa secde ettiyse alın yanınıza sürekli bir toprak serpin üstüne secde edin
Kardeş yok manasi benim için sakamisin? Zira mühür yerine topraga ve tasada secde ediyoruz temiz olan her şeye secde ediyoruz siz neyin kafasini yasiyorsunuz? Kerem onder izleyip gelmis ustume ya bak 😂
Yaptınız işte mantık yok peygamber dostlarına eşine hakkert ediyorssunuz Hz Ali görse size lanet ederdi
Kerem önder kim?
Sen her cuppeliyi haciyi hocayı din anlatıyormu sanıyorsun geç bu ayakları İslam Kuran'da sünnete
Sanırım sen trolsun? Zira kumun uzerine su dokunce ve kurutunca yine mühürun ayni bir kopyasi cikiyor djdjjd
Ayşe Hz. Ali ye savaş açmış biri sen ne diyorsun? 😂Tarihmi okumadin aa
Ne sünneti sunnet dediginiz seyi 3 gun önce diamond altina aldi.
Diamond ndndndnd dinliyorsan zaten fazla söze gerek yok tarih okumadinmi demisin hahahah bunu diyen senmisin? Dur okudun tarihi tahmin edim sabit ideolojik tarih
Sen kafa iyimi serptin kumun üstüne su dönmekteki amaç ne
Diyorumki Nadir şah dan once iran sunni yonetime sahipdi diyorki sabit ideolojik tarih okuyorsun sjsjsjsj bu Turkiye tarihindw bile var kafa güzel tabi.
Sen dedin ya toprak serpin kilin namazi diye bende diyorumki zaten secde ettigimiz toprak ha rahatlayacaksan eger merak etme toz halindeki toprağa da secde ediyoruz ama hani ev toz oluyor ya hani kafan almiyor ya hani bak o yuzden kurutulmus toprak kullaniyoruz gidip kozler soksu izleyen gelip daymindi eleştiriyor 😂
Sözler köşkü gibi kanalar izlemiyorum git o kanalarin kimlere ait oldunu izle cahille 1 kelam ediceme dilsizlw 40 kelam ederim senin ve diyer sielerin katarak anlatı cemel vakası anlatınız tarzda bile değil
Bak kardeşim düşüncelerini ufkunu ac bursa gelip boş yapma şah İsmaile gelince zamanında atam onun pacasini almıştı sana tavsiyem ilk emri yap sağdan soldan beledin laflarla konuşma yok söz köşkü yok dimotmu neyse agnostikk bir adamın laflariyla konuşma ( اِقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذ۪ي خَلَقَۚ) *İkra/ bi-ismi rabbike-lleżî ḣalak
Djcjsjxjjdjsjs okey okey hadi iyi geceler
Hahaha bebe ye bak yanıt veremince anca bunu yaparsın
Gerek yok😌
I don't have enemy
yoo sia lar sunni dusmani degiller esim iranli sia evliyiz gayette ben sunniyim herkes iyi anlasiyor iranda bile mezhep ayrimi yok bunu bir tek turkiyede goruyorum
Bilmiyorum
Sünniler Şi düşmanı yanlış yazmissin