Erkek arkadaşım Alevi ben Karadenizli ve Sünniyim kendisi de ailesi de oruç namaz vs yok içki içerler ben de içerim ama özel günlerde sadece. öyle namazım falan yoktur ama orucumu tutarım sevgilimin de alkolü var yani her hafta içer geçen anneannem dedi o Alevidir sakın o bizim dinimizi yaşamıyor dedi çocuğunuz ne olacak dedi dedem de aynı o bilmiyor Şu an ama Alevilerin çoğu inancı yüksek olmadığından sevmez babamı bilmiyorum yani ne der varla yok arası annem de pek iyi bakmadı ama o dininden değil annem de içer yani genç öyle şeylere takılmas sadece akrabalarını gördü böyle koca sakallı değişik bıyıklı dedeler kendini bu aileye yakıştırıyor musun hiç tiplere bak dedi onunla dalga geçti yani bilmiyorum nasıl olacak sadece Kürt olsa yine bir nevi hani Kürtler daha inançlı oluyor Alevilere göre genelleme yapmıyorum çoğu yani ama hem Kürt hem Alevi sıkıntı yani Karadenizli aileler için özellikle benimki gibi dinine aşırı derecede düşkün aileler için. Bir de çocuğumuz olursa Alevi mi oluyor?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer