En iyi ihtimal baban bunu bilinçsiz yapıyordur. Ama sen rahatsız olduysan sıkıntı büyük. Babanla annenin yanında sakince konuş. Hatta erkeklerin bakmasından rahatsız olduğunu ve hatta bazen onun bakışlarındanda rahatsız olduğunu söyle.
Bilemiyorum annemi aldatmış önceden arkadaşıyla konuşurken arkadaşı diyordu sen de yaşamışsın aldatılmayı naptın da düzeldin falan diye soruyordu diyorum ozaman öyledir dışarıda kadınlara bakıyor açık giyinenlere televizyonda görünce gözünü ayırmıyor çok sinir oluyorum bide böyle hani nasıl desem istediği olmayınca çocuk çocuk küsüyor bağırıyor çağırıyor dövüyor falan kaç senedir evlenip gitmeyi düşünüyorum hala yaşım gelmedi
Herkesin hayattan beklentileri farklı. İnsan beynini geliştirdikçe huzuru kaçar. Yeni nesil hızlı tüketiyor herşeyi. Sabırsız beklentiler fazla. Ama babalık ayrı bir konu. Günümüzde annelikten de zor bence.
şu an bişey yapmadı ama herşeyimi yönetiyor istediği olmayınca gücünü falan kullanıyor kafasına göre bana bakabilceğini sanıyor sonra bakıp bakıp gülüyor dışarı çıkıyor geliyor oturuyo çay içiyor hiçbişey umrunda değil sinir bozucu sesler yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ensest deildir umarım oluyor ülke de kızını hamile bırakan vs
Ne
Abi manyak mısın ne korkutuyon
Baban ins bir gece odana girmez diyorum olmayan şey değil malisef
Sen soledjn ben cevap veriyorum teselli vermek seni şu an mutlu etmez gerçekleri ortameyi,
Tamam da şimdi okadar yapmaz korkutma
Bişey yapamam şu an
Psikolojim kaldırmıyo hiçbişeyi zaten daha çok bozdun hay
Yaş ne senin ve çok mu kötü özel bolgelere gözünü dikerek mi bakiyor cidden 😔
Ne diyon ya bi git
Sorry moralini bozdum kusura bakma lütfen
Delil topla polise git.
Emin ol polisler geri gönderiyor eve hiçbişey yapmıyorlar sonra daha kötü olur her şey
Evden uzaklaşmayı dene, belki unuturlar.
Bana takıntılı ablama da
Gece ablanla evden kaçmayı dene.
Nereye kaçıyorum canım ben denedim zaten türkiyeden adalet bekleme
Sapık derken ne oldu?
@Jakabo01 yazik
Bakıp duruyor yani
Yazikta konu ne onu anlayalim
Kime bakip duruyor
Ne demek kime bana işte
Annen niye bisey demiyor nasil işbu
Bilmemm
Ikiside sapık olurnu öyle sey 😐😐😐
Ne diyon yaa saf mısın annem nası sapık olsun eşcinselmi
Baban öyleyse o da ses ciksrmiyorsa öyle. Böyle saçmalık olur mu ya
Oldu işte 🥲
Ne sapıklığını gördün?
Sürekli vücuduma bakıyor dikkat etmesem gözünü çekmeye bile çalışmıyor
Uzak dur.
Ama hep iç içeyiz cidden korkunç hissediyorum diyorum evlenip gitsem artık diye olmuyor
Evde gezerken dikkat et.
Ya bişey yapamazmıyım bitsin gitsin stresten yaşanmıyor
Haklısın. Annenle sakince konuş.
Dedim ya normal diyor babam diye
Ben kızıma hep kısa giyinme derim. O gözlede prensesime bakmadım. Babanla konuş o zaman.
Prensesime bide 🚬🚬🚬
Hiç kısa giyinmiyorum emin olun işte sapığa her yol açık , makul
Kızlar babalarının prensesidir.
En iyi ihtimal baban bunu bilinçsiz yapıyordur. Ama sen rahatsız olduysan sıkıntı büyük. Babanla annenin yanında sakince konuş. Hatta erkeklerin bakmasından rahatsız olduğunu ve hatta bazen onun bakışlarındanda rahatsız olduğunu söyle.
Babaya göre değişir🥲🤓
Bilemiyorum annemi aldatmış önceden arkadaşıyla konuşurken arkadaşı diyordu sen de yaşamışsın aldatılmayı naptın da düzeldin falan diye soruyordu diyorum ozaman öyledir dışarıda kadınlara bakıyor açık giyinenlere televizyonda görünce gözünü ayırmıyor çok sinir oluyorum bide böyle hani nasıl desem istediği olmayınca çocuk çocuk küsüyor bağırıyor çağırıyor dövüyor falan kaç senedir evlenip gitmeyi düşünüyorum hala yaşım gelmedi
Herkesin hayattan beklentileri farklı. İnsan beynini geliştirdikçe huzuru kaçar. Yeni nesil hızlı tüketiyor herşeyi. Sabırsız beklentiler fazla. Ama babalık ayrı bir konu. Günümüzde annelikten de zor bence.
Daha da zoru ne biliyor musun bir erkeğe güvenip aile kurmak kızımı ona bırakabilcek birini seçebildimmi diye düşünmek🫠
Evet oda var tabi. Bu tür çarpıklıklar daha neler doğurur. seksten arınmak gerekiyor.
Sapiklik ne alaka konuyla
Bütün olay sapık olması kaçamıyor olmam da ona ek
Babya bak mk sokcamc boyle ise
Yapta kurtulak
Ben mesajları yakalım bide
Ne
Sapık evet
Ne diyon ya
Babalarımız da diyorum sapıklık varmış
Olabilirr
Şikayet et ya da annene söyle
Annem de aynı ama diyorum ya kısıtlı yaşıyorum sanki şikayet etsem en son eve geri göndermicekler daha kötü olur
İyi geceler trollll
İyi geceler
neler yapıyor ki
Yapıyo işte bişeyler
uzak dur sende
Nasıl anladınn
Ya anladım işte boş ver
Söyler misin lütfen
İşte bakıp bakıp duruyo sinir sinir ve o bakışları hareketleri herşeyi sinir bozucu geliyor açıklamaya çalışıyorum açıklayamıyorum hissettiklerimi
Sana mı herkeze mii
Ne farkeder
Çok şey fark der
İkiside
Kaç yaşında baban
Ya saçma sapan konuşmasanıza yaşa göre mi kabullenceksiniz
Yok ya annenle konuştun mu
Dedim ya normal diyor diye babam diye
Kaç kardeşsin
Kardeşe göre ne alaka ya üff ben hiçbişey kaldıramıyorum bana değişik sorular soruyosun
Sen o aileden ayrıl
Tek başıma mı param yok evim bişeyim yok
Evlen madem
Koca bulsam evlencem 18 im
Bulursun dert etme
Yağmurdan kaçarken doluya takılma yalnız
Evet oyüzden Korkuyorum düşünmekten gençliğim akıyor gidiyor en çok ona yanıyorum
Dikkatli ol okuyır musun
Üniversite 2 ye geçicem işte üniversiteye girmek için çok çalıştım başka şehire gidip kurtulmak için busefer onlar da geldi🥹
Bu uygulamada iyimiş tanımadığım insanlarla dertleşiyorum
Ne okuyorsun
Gastronomi
Vay çok iyii nerede okuyorsun
İstanbul
Başka yerden konussak olur mu
neye göre fark ettin
Bakıp duruyor vücuduma
Sanki çok normal bişeymiş gibi davranıyor bide
hasta ruhlu. dikkatli ol.
Ah ah beni de yordu hayat be
seni bu yaşta yorduysa durum daha vahim
evlenip kurtulmaya bak
Evlendiğim kişinin kurtuluş olduğunu nerden bilcez🫠😃
akıllı biriysen uyumlu bi adam olup olmadıgını anlarsın karşıdakinin hal ve hareketlerinden
Anlarım sonradan değişmezse
tutarsızlıklarından yakalarsın her türlü rol falan yapmaya kalkarsa. iyi gözlemci olman lazım
Sağoll çok iyisinn
rica ederim. sana akıl veriyom kendim sanki evlenebilmişim gibi :D
Gel sana kaçayım ahahaha
ben dertli adamım. beni çekmezsin sen
peki uyumlu oldugumuzu anlasak gerçekten ciddi düşünür müydün? fedakar sadık saygı sevgi çerçevesinde konuşacak anlayışlı bir eş istiyorum ben
Kaç yaşındasın ki ben küçüğümm ahahaha
küçük derken ne kadar küçük? yüzümü gördün işte sana yakışacagımı düşünüyorsan kaç bana :D
35 im bu arada. sanırım müsait deilsin cevap yazmamışsın
Görmedimm yüzünü 18 im ahahah minnacııkkk
gizliden çıkıyım mı müsaitsen
soruyu beğendim. gelen bildirimden bakabilirsin profil fotoma
Ne yaptı sana...
şu an bişey yapmadı ama herşeyimi yönetiyor istediği olmayınca gücünü falan kullanıyor kafasına göre bana bakabilceğini sanıyor sonra bakıp bakıp gülüyor dışarı çıkıyor geliyor oturuyo çay içiyor hiçbişey umrunda değil sinir bozucu sesler yapıyor
Detaylı konuşalım...
Hiçbişey olmaz ki işte aklımca kendimi rahatlatıyorum böyle
Anlata anlata
Evden ayrilamiyormusun..
Nereye gideyim sokaklar çok kötü erkeklerle dolu
İstersen yardımcı olabilirim...
Nasıl
Gizlidesin... sorunu beğendim
Hangisisin
Dagci
Tamamm