Bu işe ayıracak Sermayesi olan varsa ortak olabiliriz çünkü bunun ibadethaneleri İtemleri falan var da var..
Bizim de cebimiz azıcık para görsün Araplardan aşağı kalır bir yanımız yok sonuçta
Bizim de cebimiz azıcık para görsün Araplardan aşağı kalır bir yanımız yok sonuçta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kardeşim iş mi kuruyorsun din oluşturmak ne ya
Oluşturabilirsin tabi ama ütopya olarak kalır
Dinlerin hepsi Ütopyadır efenim sadece inanacak enayiler lazım o da bu devirde bu coğrafyada neredeyse imkansız
Dinlerin hepsi ütopya değildir. Ütopya; gerçekleşmesi olanaksız, çarpıcı, ilginç tasarı ya da düşünce. Semavi dinlerin inananları büyük çoğunlukta olduğuna göre ütopyadan çıkmış demektir... Ama yeni semavi din oluşturmak ütopya olur çünkü semavi dinlerin ortak tarihleri var, tarihi değiştiremeyiz. Yani ütopya olarak kalmaya devam eder TwT
Yani elde güçlü bir tarih lazım olmalı... Tüm inançlar gibi
Bu dediklerinizle dediğimi doğruladınız efenim birincisi Semavi dinlerden daha yaratıcı bir inanç sistemi / Din oluşturmak istiyorum demişim onlara rakip olacak Semavi bir din oluşturmak istiyorum demedim ve Kendi oluşturacağım İnancın Ütopya olmadığını da iddia etmedim : ) İnananların sayısı da Zırva olduğu gerçeğini değiştirmiyor Cennet Cehennem Huri Saraylar şatolar Altından Kadehler aynen kesinlikle Ütopya değil 😌
Ama bir diğer yorumun doğru eğer ki bu coğrafyada yaşıyorsam Boşlukları doldurmak için sağlam tutarlı bir tarih lazım o yüzden imkansız dedim çünkü İnanç olması için Temellerinin çok önceden atılması lazım Keza bu Doğu kesimindeki İnançlar için de geçerli daha fazla Din var çünkü hepsinin bir kültürü / Geçmişi var ek olarak Politeizm orada daha yaygın gidip Tek tanrılı bir inanç sistemi öne sürmeye çalışsam her halükarda başarısız olurdum Alttaki elemana attığım Yorumu okuduysan Politeist bir inanç biçimi öne sürdüm yani bu devrim niteliğinde bir olay olurdu Tutarlı bir tarihin olsa bile imkansız bir girişim...
taam ben soruyu yanlis anlamisim en basta cd
Tanrı adaletli mi bari bu yeni dinde?
Evet , Feminizm adı altında Kadınları yücelten Yozlaşmış kalıpları aşarak Kadın Erkek eşitliğini de Fizyolojik olmayan koşullar haricinde sağlamaya çalışan bir Yaratıcı kendisi Fiziksel olarak erkeğin üstün olması durumunu Çeşitlilik açısından öyle ayarladı yine Ahiret inancı da mevcut ama farklı işliyor İnanmayanlar için ceza yok aksine Sonsuz reenkarnasyon döngüsüne girip farklı cinsiyetler farklı hayatları ve zorlukları deneyim etmeni sağlıyor
şu an Bulunduğumuz gerçeklik 1. Katman kişi öldükten sonra önceki yaşamına dair hatıralarını Hatırlayıp hatırlamamayı seçmekte özgür bu arada her Katman rastgelelik içeriyor 1. Katman sonrası Rastgele başka bir Tanrının Yetkisi olan bir evrene Nakil oluyorsun her tanrı kendi evreninden sorumlu Reenkarnasyon döngüsüne de karışamazlar öyle bir şey yapmaya çalıştığı takdirde Hiçlik tarafından Yutulursun yapman gereken sadece Düzene itaatsizlik etmemek kaldı ki bu da imkansız sebebiyse
Eğer Bu reenkarnasyon döngüsü boyunca hafızanı sildirmez isen Sisteme Şahit olacağın için bir sonraki hayatında haliyle inanacaksın ve sonraki kademelerde Hafızanı sildirmemeyi tercih edeceksin ve Sistem sonraki Reenkarnasyonlarında Seni yeterli bulursa sana Tanrı otoritesi verecek
Ha bu arada ufak ve önemli bir detay İlk reenkarnasyon esnasında İnanmadığın için Hafızan koşulsuz şartsız silinecek Her Evren farklı olduğundan sen daha ölmeden Sistemi fark edene kadar bu böyle devam edecek
Biliyorum bir sürü çelişki var ama zamanla oturtacağım bu anlattıklarım şu an kafamda olanların Prototipi gibi bir şey