Diyelim gözünüzü başka bir evrende açtınız ve orada sadece sizin yarattığınız din geçerli olursa nasıl bir din yaratmak isterdiniz?
Not: eğlence amaçlı ciddi alan olursa yazık kafanıza.
Diyelim gözünüzü başka bir evrende açtınız ve orada sadece sizin yarattığınız din geçerli olursa nasıl bir din yaratmak isterdiniz?
Not: eğlence amaçlı ciddi alan olursa yazık kafanıza.
Bizim kardeşim din derken kendimizi biraz Allah (haşa) yerine koyuyor gibi bir durum söz konusu. Dini Allah indirir. Eğlence amaçlıdır ciddiye alan olur yazık kafasına deyince bunlar geçersiz olmuyor. Ayrıca din eğlence amacı güdeceğin en son şey.
Kız goygoy yapmak için sormuş İslamcı pırtıklar hemen atlamış. Bunlar hayattan hiç bir leyif alamayan, alamadıkları için de milletin eğlencesini bok eden tiplerdir. Awk kutsalları bitmez, mağduriyetleri bitmez. Kendileri gibi olmayan herkese düşmanlık beslerler.
Soruya gelince, yeni bir inanç sistemine gerek yok. İnsanların emeklerinin karşılığını aldığı, eşit hakların olduğu bi Dünya mümkün. Adı da sosyalizm
Cevap
4Cevap
Aman bacım sen ne yapıyorsun ya linç yersin vallahi
Kendimi tanrıça ilan ederim
eglence ve aşk tanrısı olurum
Bütün kuralları İslam'la aynı olan ama bazı şeylerin sadece bana günah olmadığı 😄
İslamdan daha güzel bir din yaratamazdın ne kadar uğraşırsan uğraş :D ciddiye almadım ama bunun şakası bile rahatsız etti
Dinleri genel olarak sevmem, zaten agnostik birisiyimdir.
Dinimi seviyorum başka bir yaratmak istemezdim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?