Aile & Toplum Sizinle güzel sohbet edilir mi? Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kafa adam, kafa kız dedikleri siz misiniz sizce 🤣 Güncellemeler1 yıl Yok abi sizle sohbet edilmez ya 😀 Sizinle güzel sohbet edilir mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet edilir 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilemiyorum insan seçen bir yapım var birine ısınamadığım zaman dünyanın en iyi kişisi de olsa olmuyor. 1 2 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl İlk intiba onemli o zaman Yorumla Eru_Illuvatar 1 yıl Kesinlikle. Yorumla
Anyway111 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Elestirmeyin ama elimde olan bişi değil, böyle dış görünüş olarak begenmediklerimle sohbet edemiyorum 1 1 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Biraz ilgincmis 😬 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Muhabbet etmeyi severim. Sarar sohbetim say so konuşkan kız diye ben 1 1 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Son cumleni anlamadim hic 😀 Yorumla
BenZeeh Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Insan kendi gibi birisini görünce konuşkan oluyor genelde. Sohbetin sarması için kafaların uyuşması şart. 2 3 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Guzel yorum Yorumla BenZeeh 1 yıl Teşekkürler. Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Rica ederim Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Herkese aynı değilim, ama samimi esprili bir sohbetim olduğunu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
hâmuş_094_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Derin , kaliteli sohbetse edilir. Boş sohbetse edilmez. 1 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dengesizim ben bazen soğuk bazen sıcak. Bazı insanlarla muhabbetim sarmıyor ama 1 0 Yorumla
Nemesis3435 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl arkadaşlarım der. yabancı biri belki demez. aslında sizinle aynı kafada olması lazım 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vaktim varsa edilir, keyfim de yerindeyse çok iyi 1 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı. @yeterhayeterhayat sen söyle benle sohbet edilir mi hojam😂 1 2 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Pazarlıklı mı pazarlıksız mı? 🤣🤣 Yorumla Elleira 1 yıl Pazarlıklı tabi🤣ben pazarlıksız iş yapmam Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sohbeti sararsa düşünürüm 2 1 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Himm test ediyosun sariyosa katiliyosun yani iyiymis 😀 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet Sardığını söylüyorlardı 2 1 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Oyle bi izlenimin var gibi 😬 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Canım isterse. 1 1 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Himmmmm 🙃 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişiye göre muamele yaparim 1 1 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl En iyisi 🙃 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayir edilmez , sıkıcı bir insanım. 1 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Kesinlikle evet kimle sohbet etsem öyle der 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Su an edilmez canim sıkılıyor 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hayır, ben bile katlanamam kendime hahah 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. degilim bence 1 3 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Sen de acik sozlusun bu da iyi 😀 Yorumla yarenimsii 1 yıl cabuk bunalirim ben cok kafa degilim 😂 Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Himmm 😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Ediliyy 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. edilir 1 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 738 cevap paylaştı. Edilemz 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Edilmiyeah. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet edilir
Bilemiyorum insan seçen bir yapım var birine ısınamadığım zaman dünyanın en iyi kişisi de olsa olmuyor.
İlk intiba onemli o zaman
Kesinlikle.
Elestirmeyin ama elimde olan bişi değil, böyle dış görünüş olarak begenmediklerimle sohbet edemiyorum
Biraz ilgincmis 😬
Muhabbet etmeyi severim. Sarar sohbetim say so konuşkan kız diye ben
Son cumleni anlamadim hic 😀
Insan kendi gibi birisini görünce konuşkan oluyor genelde. Sohbetin sarması için kafaların uyuşması şart.
Guzel yorum
Teşekkürler.
Rica ederim
Herkese aynı değilim, ama samimi esprili bir sohbetim olduğunu düşünüyorum.
Derin , kaliteli sohbetse edilir. Boş sohbetse edilmez.
Dengesizim ben bazen soğuk bazen sıcak. Bazı insanlarla muhabbetim sarmıyor ama
arkadaşlarım der. yabancı biri belki demez. aslında sizinle aynı kafada olması lazım
Vaktim varsa edilir, keyfim de yerindeyse çok iyi
@yeterhayeterhayat sen söyle benle sohbet edilir mi hojam😂
Pazarlıklı mı pazarlıksız mı? 🤣🤣
Pazarlıklı tabi🤣ben pazarlıksız iş yapmam
Burdaki kızlar çok sapık sohbet edilmez onlarla🤣🤣
Sohbeti sararsa düşünürüm
Himm test ediyosun sariyosa katiliyosun yani iyiymis 😀
Evet
Sardığını söylüyorlardı
Oyle bi izlenimin var gibi 😬
Canım isterse.
Himmmmm 🙃