Diğer Var mı hoş sohbeti olan? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Konusuz... Güncellemeler+1 yıl Sadece Oğlak burcu sohbet yapılır. Var mı hoş sohbeti olan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Şöyle kış günü şimdi sıcak bir bardak çay olsa. Sobanın başında toplansak. Bak sen o zaman sohbete kimden ne konular ne hikayeler çıkar. 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 486 cevap paylaştı. Konu olursa güzel sohbette olur tabi anlaşırsak yoksa zorlama sohbet olur onu da kimse sevmez 😀 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sohbetin sarar mı? Kısa kısa cevaplar verirsen olmaz. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Mesajlaşarak zor oluyor ya, ben de isterim dertleşmek ama yazarak olmuyor 0 0 Yorumla
Meninist1001 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Var, hemde bayaga hos, saygi cercevesi icinde, keyifli. 0 0 Yorumla
SecretFoxy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Titan uydusu ya da Kambriyen dönemi ilginizi çekerse ben varım. ya da Antik diller falan... 0 0 Yorumla
MalcomXXX11111 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Konusuz sohbet olmaz. Laf lafı açar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen. Konusuz derken paralel Yorumla MalcomXXX11111 +1 yıl Ordan burdan derken ortam kendini bulur Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neden olmasın isteyene 0 1 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Terazi 😂 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazarsan, öğrenirsin :) 0 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. Konusuz dedin beni kaybettin 😅 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 888 cevap paylaştı. Sabaha kadar burdayım 0 0 Yorumla
simiego Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Nauv nauv 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Salla sikini kazandırır ne bu şımarık tavırlar ergen ergen. Çok mu ya p. İ ç!!! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Şöyle kış günü şimdi sıcak bir bardak çay olsa. Sobanın başında toplansak. Bak sen o zaman sohbete kimden ne konular ne hikayeler çıkar.
Konu olursa güzel sohbette olur tabi anlaşırsak yoksa zorlama sohbet olur onu da kimse sevmez 😀
Sohbetin sarar mı? Kısa kısa cevaplar verirsen olmaz.
Mesajlaşarak zor oluyor ya, ben de isterim dertleşmek ama yazarak olmuyor
Var, hemde bayaga hos, saygi cercevesi icinde, keyifli.
boş ver konuyu.. seksting dersen gel takılalım...
Titan uydusu ya da Kambriyen dönemi ilginizi çekerse ben varım. ya da Antik diller falan...
Konusuz sohbet olmaz. Laf lafı açar
Aynen. Konusuz derken paralel
Ordan burdan derken ortam kendini bulur
Konuyu sen seç konuşalım
Evet sohbet edebiliriz
Neden olmasın isteyene
Terazi 😂
Yazarsan, öğrenirsin :)
Konusuz dedin beni kaybettin 😅
Sabaha kadar burdayım
Var. yazarsan konuşuruz. dertlesiriz
varrrdırr
Benn
Yokk
Varr
Nauv nauv
Salla sikini kazandırır ne bu şımarık tavırlar ergen ergen. Çok mu ya p. İ ç!!!
Yazsana
Burdayım istersen?
Olmamu
Olmaz mı ☺️
Oğlakım gel 😂
Varr
Heyyo