Yaş farkını sorun eden 20 lik kadınlar olum siz şaka mısınız?

30 unu geçmiş adama dede gözüyle bakıyorsanız o halde yaşamayın lan 10 yıllık ömrünüz kalmış, ben olsam 10 yıllık ömrümün kaldıgını söyleseler psikolojim bozulur kabuguma çekilirdim. lafa gelince kadın 50 sine kadar taş gibi hiç bi zaman evde kalmaz 29 unda olan kadın geç mi kaldı evlenmeye diye sorsalar hayır daha gencecik çıtır dersiniz yorumlarda. işte bu kadar iki yüzlünün babasınız hepiniz. damarlarınızda gezen şeytan sizi böyle samimiyetsiz tutarsız yapıyor. insanları etkisi altına alan o iblis ve avanesinin de anasını *** yapacaklar bi gün fazla kalmadı. çoğunuz insan görünümlü birer şeytansınız. ama çok teşekkürler bu sayede Allah a daha çok yaklaşmamı sağlıyorsunuz. Onun desteğini alabilen adam zaten dünyanın en değerli şeyini kapmış demektir zülkarneyn gibi. sizin dede demeleriniz hiç bi anlam ifade etmiyor. Bu devrin kadınları tamamen çöptür. Bedenleri Şeytanların kontrolünde olup yaşadıklarını sanan birer ruh hastasısınız çogunuz. Bunun sebebi de Allahtan uzaklaşmanızdan dolayıdır. Bedenleriniz şeytanların kontrolüne verilmiş durumda. ayetler bile bu durumu anlatıyor hakkınızda.

"Kim Rahmân’ı hatırından çıkarıp öğüt ve uyarılarını görmezlikten gelirse, biz ona bir şeytan sardırırız da, artık o şeytan onun ayrılmaz yoldaşı olur."

"Oysa şeytan hakkında şu hüküm yazılmıştır: “Kim onu dost edinip kendisini onun yönlendirmesine bırakırsa, hiç şüphesiz o böylelerini yoldan saptırır ve doğruca alevli ateşin azabına sürükler."Hac / 4. Ayet

"“Vallahi, ikaz ve öğütlerle dolu olan Kur’an tam da bana ulaş­mış­ken, beni onu anlayıp gereğini yapmaktan o uzaklaştırdı.” Şeytan insanı işte böyle uçuruma sürükler, işte böyle yapayalnız yüzüstü bırakır." Furkan / 29. Ayet

"Şu kadar var ki biz, kalpleri Allah saygısıyla dolu olup O’na karşı gelmekten sakınanları cehenneme düşmekten kurtaracak, zâlimleri ise cehennemin içinde diz üstü çökmüş halde bırakacağız." Meryem / 72. Ayet

Rabbine yemin olsun ki, onları da, peşlerinden gittikleri insan ve cin şeytanlarını da diriltip huzurumuzda toplayacak, sonra da hepsini cehennemin etrafında topluluklar halinde diz çökertip yığacağız.

Ardından her topluluktan, Rahmân’a karşı isyanda en fazla direten ve en ileri gidenleri çekip ayıracağız.

Çünkü biz, içlerinde hangilerinin cehennemi daha önce ve hangi azap şiddetine göre boylamaya müstahak olduklarını elbette çok iyi biliriz.
Meryem /68-69- 70. Ayet

Yaş farkını sorun eden 20 lik kadınlar olum siz şaka mısınız?