27 yasindayim babam el kaldirdi, ustume saldirdi, alak bulak ozguvenim kirilmis hissediyorum, bunu ilk kez yasadim…?

Ben nobete geldim 48 saatligine arefe gunu, ailemle de vedalasmadim uyuyorlardi diye, bayramin ilk gunu sehir disina ciktilar, nobetten ciktim eve gectim uyudum sonra 18.00 gibi arkadasimla gorustuk bir yere gectik fakat bayram kalabalikligi ve toplu tasima yogunlugu derken benim eve gelmem gece 12’yi buldu. Ben eve geldigimde onlar coktan gelmis ve cok sinirlilerdi. Zaten onlar giderken opmedim ve vedalasmadim diye babam cok sinirlenmis, aslinda telefon etmistim fakat acmamisti telefonu. Neyse eve girdim, babami opmeye yanina gittigimde sacimdan tuttu, firlatti o esnada sanirim vurdu ama olay sokuyla tam anlamayadim ne oldugunu. Araya erkek kardesim girdi yapma etme diye, onu hic boyle gormemistim, ilk kez o saatte eve geldim ve karsimda sanki babam diye baskasi vardi. Hemen sabah yine 48 saatlik nobete geldim, araya 2 gun girdi yarin nobet cikisim. Nasil davranamaliyim? Kendimi yalniz ve kirgin hissediyorum.

27 yasindayim babam el kaldirdi, ustume saldirdi, alak bulak ozguvenim kirilmis hissediyorum, bunu ilk kez yasadim…?