Merhaba ben 33 yaşındayım ve sırayla 3 kişi ile tanıştım ve bunlarla İnternette tanıştım aileme söyledim ve ilki benim intiharımla sonuçlandı, 2. Beni oyaladı üçüncü ise beni kandırdı bundan ayrı bir kişi ise beni tehdit etti, yani benim çevremde bana uygun biri yoktu bu yüzden bu hatalara düştüm hep internetten buldum ve sonunda o beni kandıran kişiden başladı endişem , bunu anlatayım bana yakın yerde yaşayan bir Kürt genç boşandığını ve dindar biri olup benimle evlenmek istiyormuş öyle dedi ve bana annemin cihazı için para verdi hatta telefon faturamı ödedi , 4 gün konuştuk ve 5 gün akşamı eşi bana yazdı şok oldum aileme söyledim abim gitti konuştu o adamla meğer adam 8 senedir evliymiş ve neymiş çocuk sahibi olmak istiyormuş ama eşini boşayıp beni alacakmış arkadaşlar çok şükür eşi beni uyardı kurtuldum ondan ama şimdi abim bana soğuk davranıyor, benim bir sevdiğim var ve ona durumu anlattım yemin ediyorum bu defa annesi ile konuştum ailesi ile konuştum bana her şeyini anlattı iki buçuk saat mesafede yaşıyor , arkadaşlar ben namaz kılıyorum rabbime hamdolsun, ve oda namaz kılıyor benim sorunum şu ben ona gitmek istiyorum ama ailem beni yanlız salmıyor hiç bir yere ve acaba bir müddet sonra o beni götürmeye gelse aynı şehirde olmadığımız için plaka yabancı ona polis bir şey yaparmı , benim zaten kendim rızamla gitmek istiyorum birde benim geçmişte çeşitli hastalıklardan dolayı yüzde seksen engelli raporum var ama bununla alakam yok ailem iptal etmedi babam üstlenmişti bakımımı ve yemin ediyorum bu durumdan rahatsızlık duyuyorum yani engelli olmadığım halde raporum var bu bana zarar verir mi , arkadaşlar ne olur bana yol gösterin ben artık bu evde kalamıyorum o konuştuğum diyorki ben oraya gelirsem kameralar bizi beraber görür ya da yolda çevirirler ikimizde hiç evlenemeyiz dedi , arkadaşlar nolur bana yardım edin ben köyde yaşıyorum egeliyim aileme dedim ben şehire gitmek istiyorum gezmeye çünkü o kadar bunaldım ama ailem izin vermedi bana kızdılar , ben kendimi öldüreceğim dedim öldür dediler , ve seni Mardin'e götürseler iyimi olacak dediler, ama ben gerçekten acı çekiyorum sıkıştım bana yardım edin lütfen, birde sevdiğimin dediği şimdi ailenin gönlünü yapmaya çalış olmazsa son çare geleceğim diyor ne yapmalıyım bilemiyorum arkadaşlar ben çaresizim kandım aldatıldım ve başkaları yüzünden eve hapsedildim dışarı çıkamıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar nolur ben 33 yaşındayım ve ailem bana baskı yapıyor, Allah rızası için yardım edin yol gösterin , ben kendi rızamla gitmek istiyorum birde bu engelli raporu nedeniyle başım derde girer mi bu raporun benimle alakası yok yemin ediyorum ben sağlıklıyım sadece bir hastalığım var oda zararsız ve kesinlikle aklım başımda zihinsel ya da bedenen hiç bir problemim Yok, bu durumlar nedeniyle yıprandım nolur bana yardım edin Allah'a hamdolsun iyi biriyim
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler