O sesimizi duymaya tahammül edemiyo diye evde diken üstünde büyüdük. Abime her türlü imkanı verdi. Beni yalnız bıraktı. Hatta bazen ket bile vurdu önüme. Sorsan beni çok seviyo. Evdeki herkesin psikolojisini bozdu. Neden böyle bir insan?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazilari boyle iste. Alcaklik kompleksinden kaynaklaniyor. Kendine deger vermiyor, kendinden olanida degersiz goruyor. Olan cocuklara oluyor. Umarim atlatir sglikli bi psikolojiyle devam edersin hayatina.
Yemin ederim bu. Sınav senem boyunca gidip gelip senden b*k olmaz. Sen böyle sınav kazanacağımı mı düşünüyosun deyip durdu. Tyt den çıkınca bile bu kadar soru çözmekle bi halt kazamamazsın dedi. Sonuç hukuk okuyorum
Ondan nefret etme babadir. Oda kimbilir nasil bi hayat yasadi. Ama sen hep kendini sev deger ver. Bunu yapabilirsen sen cocuklarina baban gibi ebeveyn olmazsin
çnükü psikolojisi bozuktur rahatsızdır hastadır kafadan rahatsız olamaz mı ya da sevmiyordur
Ailesiz büyümüş. Annesi ikinci evliliği yapınca kurslara göndermişler. Herkes görmesine bağlıyo. Psikolojisinin bozuk olduğu kesin
psikoloğa gitmemiştir ALLAH bilir
Ben deli miyim der hep. Çok söyledik
belli ki deli zırdeli hemde delilere güven olmaz güvenilmez yani
Artık evde ki herkes deli. Sorun yok o bakımdan
ooo anlaşılsan sizi de deli etimiş hiç mi akıllı kalmadı evde? millet deliye hasret biz akıllıya
Yani en akıllıları benim diyeyim. Aslında normalim ama kafam atınca değişik bir insana dönüşüyorum
değişik bir insandan kastın zırdeli olmaktan mı bahsediyorsun?
Yok ya. Aslında kimseye zarar vermiyorum. Yani o raddeye hiç gelmedim. Tırnaklarımı etime falan batırıyorum en fazla. Hafif vakayım ben
peki babanın vakası evdeki tüm ailesnin vakası düşük mü hafif mi çok yüksek mi?
Annem şu an babamla yarışır duruma geldi. Tahammül seviyesi yok. Hatta bazen ezen taraf o oluyo. Abim depresyonda gibi bir şey. Ve anı öfke patlamaları yaşıyo. Hatta geçen babamla kavga etmiş madayı falan fırlatmış. O günden beri evde fazla kalmıyo. Babamı görecek gözü yok her hareketi batıyo ona. Ben normalim. Sadece arada travmalarım tetiklemiştir ağlama krizine giriyorum.
şu anda kendini nasıl hissediyorsun? bende gece duygusallığı baş gösterdi. ailen napıyorlar?
Abim evde değil. Annem uyuyo. Babam amcamla balkonda. Muhtemelen online kumar oynuyorlar. Ben de ağladım uykum geldi
yatacak mısın oturmaya devam mı edeceksin? durumuna çok üzüldüm ALLAH şifa versin tüm ailene tüm secdiklerine
Biraz daha otururum çok teşekkür ederim
bir şey değil rica ederim ben yatıyorum iyi geceler
Çocuk sesı sevmıyodur. Dısardaki çocukların kahrını cekmıyo ki süsüne bakıyo sadece.
Okudukça kendi babamı gördüm.
Neyse…
Gerçekten mi
Evet, içim huzursuz oldu ya
Umarım sorunların çözülür. Tetiklediysem özür dilerim
İnan bana daha iyi durumdasındır
Doğrudur. Kendine ayrı bir hayat kurmaya bak. Yaşın kaç durumun ne bilmiyorum ama. Ben üniversite için evden çıktığımda çok iyi hissettim
Çok şükür iyi bir bölümde garanti iş imkanı olan bir fakülteyi bitirdim ve 2 yıldır sahadayım, kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ancak huyu hiç değişmiyor
Darısı başıma tebrik ederim. Huylu huyundan vazgeçmez. Sen zaten kendi hayatını kurmuşsun boş ver. Onunla iletişimini minimuma indir görmeyince katlanmak daha kolay olur
Öyle kolay değil benim için maalesef, inşallah senin şartların çok daha iyi olur
İnşallah çok teşekkür ederim😞
Kimseye de anlatamıyor insan, babası olunca
Yargılanmadan, ayıplanmadan ve garipsenmeden bu konuda içini boşaltmak çok rahatlatırdı.
Böyle bir şey düşünürsen yaz olur mu