Halihazırda kelimesini şu an, şimdiki durumda gibi anlamının olduğunu biliyorum. Eğer farklı bir kelime anlamı varsa lütfen yazınız.
Çünkü bundan 8-10 sene sonra 30-32 yaşlarında aile kurmak geç mi diye soru sormuştum.
sonra 2 tane kızı halihazırda evlilik için aday var mı, maddi durumuz buna izin veriyor mu diye yorum aldım.
bende onlarla halihazırda evlilik istediğimi kim söyledi şu an maddi durumum olsa bile 8-10 sene sonraki fiyatlar daha farklı olacak gibisinden cevap yazdım.
sonra bana sen halihazırda kelimesinin ne olduğunu bilmiyorsun türkçeye aban yok sen bu kafa ile bir bok olmazsın linç yedim. Yani halihazırda anlamı ne ben mı yanlış biliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
halihazırda yerine şu an kelimesini kullansan hem yazması daha kısa olacaktı hem de böyle karışmayacaktı. senin kullanımın doğru
yok zaten halihazırdayı karşı taraflar kullandı. Halihazırda buna aday birisi var mı maddi güç gibisinden. Bende karşı tarafa halihazırda evleneceğimi nereden okudun dedim. diğer kızda sen halihazırda ne demek olduğunu bilmiyorsun diye linç yedim ve hesabımı kapattılar.
hesabı niye kapatıyorlar ya
kadınlar kulubü sitesiydi. İnan oradaki kişilere ne hakaret ettim ne küfür. Bana sen evliliğe takmışsın diyen oldu ( 8-10 sene sonra evlilik düşünüyorum ama evliliğe takmışım gibisinin hakaret diyorum ) Çok fazla geleceği düşünüyorsun sen ancak bu akılla ilerliyemezsin diye hakaret yiyorum. Halihazırda kelimesinin anlamını şu an olduğunu bildim halde ona göre yorum yapmama rağmen linç yiyorum ama benim hesap gidiyor
o site de burası da sırf adında kadın kız var diye cins cins tiplerle dolu boş ver hiç uğraşma ve hiç polemiğe girme bi daha yeniden hesap açarsan
Yönetici yazdı. Resmen hepsi kafadan çatlak bundan birkaç gün önce başka bir soru sorup zaten olay çözüme ulaşınca düzenleme yapmıştım. Neyse yönetici ban nedenini onu yazmış ama ne hikmetse benim 8-10 sene sonra aile olmak geç mi sorumun altına. '' Soruyu silmişsin ve hesabına dahil 4 hesap var '' Soruyu silmedim düzenledim sonra 1 e posta ile ben nasıl 4 ayrı hesap açayım. Resmen tiksiniyorum
Kelimenin yanlış yerde kullanımını bulmak çok daha zor bence. Halihazırda aradım, bulamadım hatta valla
yok şöyle deyim. kısaca 8 sene sonra evlenmek geç mı dedim. Sonra başka bir kız halihazırda aday var mı maddi durumun evlilik için iyi mi dedi. Bende kıza halihazırda evleneceğim demedim 8 sene sonrasından bahsediyorum dedim. Sonra başka bir kız sen halihazırda kelimesinin anlamını bilmiyorsun diye linçledi
Dil bilgisi hassasiyetinizin bu kadar yüksek olması güzel bence ama hassas olduğumuz noktalarda dengemiz kayması kötü tabii
Hesabımda kapatırdı sonra yönetici yazdı. Yönetici yazdı. Resmen hepsi kafadan çatlak bundan birkaç gün önce başka bir soru sorup zaten olay çözüme ulaşınca düzenleme yapmıştım. Neyse yönetici ban nedenini onu yazmış ama ne hikmetse benim 8-10 sene sonra aile olmak geç mi sorumun altına. '' Soruyu silmişsin ve hesabına dahil 4 hesap var '' Soruyu silmedim düzenledim sonra 1 e posta ile ben nasıl 4 ayrı hesap açayım. Resmen tiksiniyorum