Bir anne babanın, çocuğu sevdirme konusunda rolü nedir?

Yeğenimi severken annesi tarafından terslendim ve artık çocuğu sevmekten kaçınıyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

12.00
12.00

Geçen bayram günü yeğenimi severken hem samimi 45 günlük bebek olduğu için hem de aile içindeydik halam da vardı böyle esprili dille sevdim. Annesi tuttu büyüyünce de böyle sevme dedi insanların içinde beni tersledi öyle olunca ben de, ben neyi nerede konuşacağımı iyi biliyorum dedim ondan sonra da bir daha da konuşmadım. Dün de hastaneye götürmüşler tuvalet ihtiyacı yüzünden dönüşte geldiler çok muhatap olmadım çocuğu da kucağıma alıp sevmedim açıkçası, sadece bana değil anneme de ters davranıyor onu yapma bunu yapmayın onu niye böyle yaptın bunu niye böyle yaptın ki benim annem kadın doğum hastanesinde çalışmış 35 sene bebeklerin içinde bulunmuş bir kadın, o yüzden bir soğukluk oldu hatta dün abim fotoğrafını gönderdi, önceden yorum falan yapardım hiç yorum yapmadan sildim. Sevmiyorum yani eskisi kadar şu söze katılıyorum bir çocuğu annesi babası sevdirir annesi sevdirmiyor ki ben niye seveyim. O yüzden ben de eskisi kadar muhatap değilim.

Güncellemeler
+1 yıl
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Çok süper soru için teşekkür ederim. @KizlarSoruyor-Sistem
Bir anne babanın, çocuğu sevdirme konusunda rolü nedir?