Sizin babanız da evlenmenize karşı mı?
Babam çalıştığım halde evlenmemi istemiyor. Normal bir şekilde evlenmek istediğini söylediğimde bağırıp despotluk yapıyor. Yalan yok iki üç saat susmuyor kavga ediyor ben ses çıkarmıyorum. Zaten beni konuşturmuyor. Üzerime yürüyor. Bu yüzden bana hakaret ediyor.45 yaşından sonra evlenirsin dedi. Düğününe gelmem ben yokum o halde dedi. Sonra ben endometrioma ameliyatı olmuştum yumurtalık rezervi azalıyor her ameliyatta. Babam ameliyat olduğumu zaten biliyor. Dedi ki bana ne senin yumurtaların 45'inden sonra bitmiş çocuğun olmayacak bana ne dedi. Ona buna takı takarken "sen evlenmeyeceksin almayalım" takı diye bana ciddi ciddi söylüyor. Başka seferinde kimsenin düğününe gitmem benim evlendirecek kimsem yok dedi bağırarak. Şiddet ötesi karşı evlenmeme. Bizim yakın akrabaların kızlarının da evlenmesini istememişti.
Ama komşu vs. diğerlerine karşı değil. Düğün yok ses gelmiyor öyle eskisi gibi, azaldı düğünler deyip duruyor. Tüm bu yaptıklarına rağmen, balkondan bir düğün izlerken beni çağırıp gelin ve damadı gösterdi. Ne güzeller vs. dedi. Bana nispet yapıyor. El alemi evlenirken övüyor. Sonra ben bilerek yaptığı için bir surat asarsam eğer bana diyor ki sen şeytansın.
Ben sevgili vs. yapmadım bilerek. Ama o sürekli beni kontrol edip bana hayali sevgililer yaptı, iftiraları attı. Beni evin yakınındaki parka bahanelerle göndermek istemiyor. Pikniğe gidiyoruz, deniz kenarında benim dolaşmamı istemiyor. Erkekler laf atar falan diyor. Beni eve kapatacak resmen. Onla bunla kırıştırıyormuşum şeklinde iftiraları var. İftira derken kuruntu gibi. Dün de söyledim evlenmek istediğimi "çok istekliysen oğlanı istemeye gideyim çikolata alıp. Utan!" diye bağırdı. Yaklaşık 3 saat bağırdı ve alkol aldı. Bana beddua etti "Allah'ım buna gün yüzü gösterme evlenirse çocuklarından ve kocasından çeksin!" diye. Ahirette de sana hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben reşit olmadan önce de böyleydi. Özetle durumum bu arkadaşlar. Çok daha fazlası var ama kısa özeti bu. Burada ben haksız mıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baban ruh hastası ciddi anlamda. Hiç umursama onu şstediğnle flört et. Güvenip seversen de evlen babanı da çağırma düğüne. Geçmiş olsun.
anne ve baba da haddini bilmeli gerçekten anne baba sırf anne baba diye bokunu çıkarıyorlar her şeyin canavar yaratıyorlar farkında değiller
Velilerin Asli Görevleri şunlardır:
1. Doğduğunda Güzel bir İsim koymak
2. Çocukları Usulünce Eğitip Yetiştirmek
3. Zamanları geldiğinde Çocuklarını Evlendirmek
Baban ruh hastası. Kızına beddua etmek ne demek ya? Aç ellerini dua et Allaha sığınmaktan başka çaren yok o en doğrusunu sana verecektir inan bana.
Yanliş düşünce aynı komşu kızı isteyen değer veren insan çıktı yuva cocuk oldu yarın birgün hersey baki değil yanlız lık zor aile cocuk olması ister
Topluma örnek bir inssn yetiştirmek
Onları saf sevgisiyle boğmak, ilgilenmek...