Arkadaslarimin bana ebeveynleriymis gibi davraniyor! Ben mi abartiyorum?

Sehir disinda okuyorum ve kyk’da kaliyorum. Oda arkadaslarimla aramda 4 yas var. Konuya gecersek konser icin baska bir sehire gitmek istiyorduk. Bunlar israr etti sahilde sabahlayalim diye. Ben de serseriler vardir, daha once disarida sabahlamadim ama denemeyelim dedim. Israr ettiler tanan dedim. Gece vakti taksiyle oraya gittigimizde saat 2’di bu arada, inecegimiz yerde polis araci durdu ve iceriden cok fazla polis cikti. O sirada sahilden bir suru ayyas insan grubu cikti. Ayakta duramiyorlardi uyusturucu da almis olabilirler. Polisler bize bakinca oyle utanctan yerin dibine girmistim zaten. Neyse biraz ileriye gittik, ben oraya girmem dedim kizlara ama onlar “ates yakmislar belki kiz vardir” diyip israr ettiler. Ben de o saatte orada bir kiz varsa cok farkli bir niyet icin oradadir dedim. Asla yargilamam insanlari ama ortami gorseniz bana hak verirdiniz. Baya israr ettiler ben reddedince girmekten vazgectiler ve ilerleyen dakikalarda “oraya kadar gidip sahili kontrol etmemek aptallikti” dediler. Ben de “tecavuze ugramaya niyetli degilim” diyip sustum. Daha sonra borekciye oturduk sabah kadar. Israr ettiler sabah gidelim sahile diye tamam dedim cunku atarlanip duruyorlardi. Sahilde de yine bir seyler geldi basimiza serseriler musallat oldu bu sefer. Allahtan biri vardi da orada yardimci oldular. Hatta bir ara polis bile mudahil oldu, ogrenciyiz diye bir sey yapmadilar. Ben yine sustum bir sey soylemedim. Bu sefer baska bir ilceye gecis yaptik diger konser icin. Bunlar paramiz gitmesin diye barinmak yerine bir yerlerde oturup sabahlamamizi soylemislerdi yine sustum bir se demedim. Bu sefer de yine gece 3’ti corbaciya gidelim orasi acik dedim. Israr ettiler otogar aciktir oraya gidelim diye. Ben de burasi kucuk bir ilce acik degildir dedim. Yine dinlemedilar taksiyla gittik ve otogar kapaliydi. Corlu’da yasayanlar bilir sanirim taksici burasi cok tehlikeli bir yer bu saatte ne isiniz var disarida dedi falan sonra yandaki taksi duragina gidin dedi gittik. Orada da sag olsun abi kulubenin icine aldi bizi. O da ayni seyleri soyledi burasi tehlikeli vs asagida kore mahallesi var polis bile giremiyor oraya dedi. O sirada bir grup ayyas kulubenin yaninda oturuyordu. Sonra abinin isi cikti kulubede tek kaldik ama sonra baska taksiciler geldi adam kibar bir dille kovdu bizi. Sonra kari koca bir de cocugu olan bir cift grldi. Onlara da anlattik falan durumu evlerine davet ettiler. Baya israr ettiler. SONRA KIZLAR BIRDEN FIKRIMI SORDULAR SEN BUYUKSUN KARAR VER DIYE ben de disaridaki ayyaslari tercih etmek yerine ailenin teklifini kabul ettim. Cunku yuzlerinden okunuyordu iyi insan olduklari. Adam da ayni seyleri soyledi burasi cok tehlikeli falan diye. Karisi da bak benim kiz kardesim yok ama oylesiniz gibi bakiyorum size. Burada birakirsak sizi vicdan azabi cekeriz uyuyamayiz dediler. O gun baya evde agirladilar bizi hatta adam rahatsiz olacaksaniz evden cikarim falan da dedi ama kabul etmedik.

Güncellemeler
1 yıl
Neyse sabah olunca bizi taksiye bindirip gonderdiler sag olsunlar. Ondan sonra bu olaydan 1 ay falan gecti kizlardan biri bana “O GUN DE SENIN GOZLERININ ICINE BAKIYORDUM BUYUKSUN DIYE KARI KOCANIN TEKLIFINI REDDET AMA REDDETMEDIN” dedi bana.
Güncellemeler
1 yıl
Ikidir yasimla ilgili onlara karsi sorumluluk gostermemi bekliyorlar ama ben kimsenin bakicisi degilim. Bir ogretmen adayiyim ve onlar yuzunden polislik olacaktim ve bu durum benim sicilime yansiyacakti. Hic dusunmeden verdikleri karar yuzunden benim basim
Arkadaslarimin bana ebeveynleriymis gibi davraniyor! Ben mi abartiyorum?