Normal hayatta da köylü olmasına esprili şekilde yaklaşıyorum saygı duydugumu biliyor yani aşağılama değil bu. Ama sevgili olmak istediğimi anlar mı bilemiyorum
Bazen beni yiyecek gibi bakiyor zaten. En son bayramdan önce yanında parlatıcı sürmüştüm çok fena bakmıştı o gün bana. ben tutarım da o üstüme atlar mi bilemem
Ov o zaman felaket etkilenmiştir senden bide fiziğin iyiyse erkekte fizikte önemlidir sonuçta seni ister istemez gözüne kestirmiştir hatta senin dudaklarına çoğu zaman bakıp belki de o an bi kıpırdanmalar oluyor olabilir çünkü dolgun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Köylü neden diyorsun ki illa belirtmene lüzum varmiydi
Normalde de diyodum zaten köylü Hakan diye kizmiyor ki ben saygı duyuyorum köylülere bunun farkında
Saygısız demedim merak ediyorum oyuzden sordum
her türlü konuda hizmetinizdeyim efendim diyebilirsin ckdkdk
Bari gel 2ik deseymişsin daha açıklayıcı olurmuş
ya evet derse hazırmısın yaşanacak olan herşeye
Bazılarından utanıyorum ozellile iclerinden... ihanete bak sipariş hat safada
Bunu ne sebeple dedin peki?
Seviyom çünkü
Senden hoşlanıyorum deseydin neden böyle bir şey söyledin ki
Normal hayatta da köylü olmasına esprili şekilde yaklaşıyorum saygı duydugumu biliyor yani aşağılama değil bu. Ama sevgili olmak istediğimi anlar mı bilemiyorum
Bence yine espri yapıyorsun zanneder o yüzden yuvarlak bir cevap verir
Kendin keşif yap biz ne soruyorsun
Samanlık seyran olur şimdi
Tam evlilik teklifi edilecek laf etmişsin
Anlarsa cevap verir anlamazsa şansına küs 😃😃
Evime eş yoluma yoldaş de 😃😃😃
şu an loading modunda)))
Ne anlamda dedin pekiiii
Yavru kedisi olmak için dedim
Hm ama erkekler biliyorsun ki biraz vahşi davranabiliyorlar akıl başka türlü çalıştığı için umarım yavru kedisi olursun 🙂
Aslanım olur mu ki 😂
Hemde öyle bi olur ki bence biraz ürkebilirsin 🙂
Onunla ilgili ne hayaller kuruyorsun kim bilir keşke uzun uzun konuşup dertleşme imkanı olsaydı
Utanırm diyemem
Yav utanma normal şeyler bunlar her insanın isteği var benim özel durum var zaten ama o haldeyken bende de istek oluyor felan mesela hani
Bilmem senin istediğin gibi diyebilirsin
Senin yaş kaç onun kaç
Ben 22 o 28
Hm senin meraklı yaşların onunda olgun yaşları desene iyi olursunuz beraber
Fiziğin iyiyse bide Allah Allah
Köyüne kaçırıp tenha bir yerde bebiş koyacak karnıma hain köylü
Samanlıkta bile olabilir ama sen ister misin ki dürüst ol
İstemem mi 😂😂
Ama yanlışın var ilk bi yerinden başlayıp seni kadını yapacak sonraki evrede artık kaçıncı postada olur bilemem bebişi karnına koyacak 🙂
İstersin istersin hele bide beyaz tenli dolgun fiziğin varsa oda seni öyle bi istiyordur ki tahmin bile edemezsin
Nasıl bir efendi olmak istersin dedim😂 ay tövbe tövbe
Yırtıcı bir efendi olur erkekten ama sen dayanır mısın bilemiyorum 😂
Efendiliğime itaat gösterebilecek misin demiş. Biz samanliga yol alalım en iyisi
Ahahahah en mantıklısı o gibi demekki seni çıtı pıtı gördü dayanamayacağını düşündü gibi 😅
Ama samanlıkta da olur yani sence olmaz mı? Dürüst ol
Ssjssid böyle diyorum ama dokundurmam öyle kolay kolay. Ama yanına gidiyim bi cilvelesiriz
Ama içten içe istersin de yani nasıl tutacaksın kendini
Şu cilve işlerini anlamıyorum ben ya samanlıkta bide yani daha da ilginç 😅
Bazen beni yiyecek gibi bakiyor zaten. En son bayramdan önce yanında parlatıcı sürmüştüm çok fena bakmıştı o gün bana. ben tutarım da o üstüme atlar mi bilemem
Erkek atlar ya da bi öpücük alır ister misin bilmem de ondan bi öpücük parlatıcılı dudak efsane oluyor ya hele bide dolgunsa of of neyseee 🤣
Benim rutinimdir kurudukca hemen sürerim de erkekleri felaket etkiliyor sanırım
Evet felaket etkiliyor şimdi açık açık anlatsam oha dersin 😅
Anlat bakalım
Bide dudaklar dolgun ise abovvvv 🤣 sapık olarak algılama ama çok fena oluyorsunuz
Görür görmez bi tahrik olma hareketlenme heyecanlanma söz konusu hele bide dili dudağa hafif değdirinceee anam anammm 😅
Muhtemelen onda da öyle oldu gibi🙈🙈 dudaklarım küçük aslında ama dolgun küçük böyle
Ov o zaman felaket etkilenmiştir senden bide fiziğin iyiyse erkekte fizikte önemlidir sonuçta seni ister istemez gözüne kestirmiştir hatta senin dudaklarına çoğu zaman bakıp belki de o an bi kıpırdanmalar oluyor olabilir çünkü dolgun
Ya şehire inerse
İniyo zaten
damardan girmişsin sende az değilsin :D:D
Hahahah güzelmiş
Hdjdkskk tebrik ederim
Benimle evlenir misin? De.
olur olur
Sakıncalı
Sen kölesi olmak istiyor musun peki 😂
Evet 😂
Manyak 😂😂
Harika konusmussun tebrik ederim