Hemcinsim hocamın fişi bilerek yarım takması flört müydü yoksa ben mi kuruyorum?

Arkadaşlar, dünden beri etkisinden çıkamadığım, kalbimi yerinden çıkaran bir olay yaşadım. Aramızda yaş farkı olan, çevresinde çok saygın, dindar ve evli (görücü usulü evlilik yapmış) bir hemcinsimle (hocamla) aynı odada kalıyoruz. Çok saygın bir dindar figür (hocam). Ütünün fişini prize tam sokmamış, 'beceremiyorum' diyerek beni yanına çağırdı, durum çok karışık. Bana 'Bu neden ısınmıyor?' diye sordu. Yanına gittiğimde o daracık alanda omuz omuza, bedenlerimizin yan kısımları birbirine değecek kadar yakın bir açıyla durduk. O an fark ettim ki; fiş prize girmemiş, sadece ucunda öylece asılı duruyor. Pratik ve zeki bir kadındır, normalde bunu fark etmemesi imkânsız. Ben o dar alanda ona iyice sokulup fişi yerine takarken kalp atışlarımın sesini duyuyordum, o kadar heyecanlandım ki... O ise ne geri çekildi ne de mesafesini korudu; sadece hafifçe gülümsedi ve o 'elektrikli' sessizliği bozmadı. Sizce bir kadın, prize takmayı çok iyi bildiği bir fişi neden ucu boşta bırakıp, hemcinsinin ona bu kadar mahrem şekilde yaklaşmasına ve dokunmasına izin verir? Bu beni yanına çekmek için bilinçli bir 'bahane' miydi? Onun da kalbi benimki gibi hızlanmış mıdır, yoksa ben mi her şeyi kafamda kuruyorum? Lütfen tarafsız bir gözle yorumlayın. Aramız çok iyi, çok samimi ve yakınız; bana karşı çok farklı, ben de ona bir şeyler hissediyorum…

Hemcinsim hocamın fişi bilerek yarım takması flört müydü yoksa ben mi kuruyorum?