1 aydır konuşuyoruz ilk günler erkenden yazardı pastaneleri var abisi işletiyor bayramdan dolayı abisi pastaneyi ona emanet etti geceye kadar çalışıyor sabahta uyudu öğlene kadar konuşamadık sonrasında ise arkadaslariyla dışarı çıktı yine yazmadı sizce neden?
1 ay konuştuğum çocuk geç geç cevaplar veriyor neden?
İki kez okudum konuşmaları bir şey mi kaçırdım diye. Gayet normal bir tavrı var. Pazar günü de buluşmuşsunuz zaten. Erkek adam zaten günün büyük kısmında mesaj arama yapmayı sevmez ki. İlgi böyle mesajla aramayla olmaz bu sıkar erkeği. Buluşursun yersin içersin gezersin eğlenirsin vs. İlgi böyle olur. Wp de saatlerce mesajlaşmak ile olmaz.
Zor zamanlarda yaşıyoruz hepimiz çalışıyoruz çalışmak zorundayız yoğunuz biri hoşunuza gidiyor ilişki yaşıyorsunuz o zaman saygı da göstermek zorundasınız. Söylediği doğrudur ya da yanlıştır onu bilemem ben kendi açımdan değerlendiriyorum. Yoğunsam yoğunumdur ilgiye bu kadar meraklısınız diye işimizden uğraştığımız şeylerden feragat edecek değil kimse.
neden böyle açıklama yapma gereği duydun ki yani bu durumda yapılması gereken aynı şeyi ona yapmaktır ve şöyle bi durum var evet tabiki ilişkinin olunca beraber konuşmak vakit geçirmek istersiniz ama sizin dışarıda hiç hayatınız yok mu 24 saat konusmak zorunda değilsiniz ki
Merhaba öncelikle aynı hikaye benimde başıma geldi sana şunu soyluycem bir insanın iki eli kanda bile olsa yazar bir mesaj atmak 10 saniyesini alır kendini üzme sakın daha iyileri çıkar karşına kendi ayıbı ben her ne kadar yolunda olsam zaman ayırıyorum ilgisiz birisi ile zaman geçmez sen ona ilgi gostericen oda sana
Bu hale sen getirmişsin bu arada. Çok yanlış yapmışsın. İkinci görseli okumadım bile. Çok muhtaç göstermişsin kendini, yapma cepte görünürsün çok rahat ve bu erkek de ne yapışık bu kız ya diyip g"tü kalkar