Kadın sığınma evine giden var mı?

İyi akşamlar ama bana pekte iyi değil boşanma surecindeyim ve boşanmak istemeyen ben dava Red oldu ve karşı taraf üst mahkemeye taşıdı neyse burayı geçelim ve bizim ev kiralık olduğu için evden çıkmak zorunda kaldım ve annemin yanına geldim annem de babamdan bosanmisti başka birisi ile evlenmişti sorun şu ki annem ile zıt kutuplardayiz anlassak bile yine kavga tartışma oluyor bu süreç beni zaten yordu annemin böyle davranması iyice beni bunalttı kafayı yedim ya kızıma nasıl davranacağıma bile karışır oldu ama kıza sen bak ben çalışıyım diyorum yok olmaz ben bakamam diyor o zaman niye karışıyorsun dimi diyorum kadın sığınma evine gitsem orada da kalacağım süre belli bir de ben kızımdan asla ayrılmak istemiyorum o benim yaşam kaynağım yoksa ben şu an nefes almıyor oldum çoktan gerçekten ne yapacağımı şaşırdım eşim olcak kişi de nafakasini düzenli yatirmaz çocuk ile ilgilenmiyor boşanip kurtulmak için evlilik te yapmak istemiyorum fakat bizim aile beni başlarından sepetleri için boşan kendi yoluna bak hayatına birini alırsın evlenirsin diyorlar bu bana çok uzak kurtulmak için bir evlilik düşünmüyorum aynı durumu yaşayan var mı?
Kadın sığınma evine giden var mı?