Aile & Toplum Kadın sığınma evi rahat mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kalan var mi? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ,,,,, Kadın sığınma evi rahat mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende evden ayrilicam gitmeyi düşündüm ama kotuymus baya bazıları aileyi arayıp gelin kızınızı alın diyorlarmis 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Oyleyse gitmem ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiraya çıkmayı dusundun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi sehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gittin mi sen kanka? Giden kadınların anlattığı şeyler bunlar akrabamdan da biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan söylediğin belli orada bikere iletisime gecemezsin kolay kolay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atlama bidaha yoruma kaybol Yorumla Soran +1 yıl Degisiyor heralde heryer ayni degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devlete guvenmiyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstagramin var mı konuşalım bu konuyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevapvericek misjm Yorumla Soran +1 yıl Burdan konusalim instagram kullanmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu hesap kuzenimin yanımda şu an öylesine bakındım. Fake hesap aç istersen birbirimize destek oluruz Yorumla Soran +1 yıl Adin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstagram adım mi Yorumla
Canflory Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Dul sevgilim kalıyordu şikayet ci değildi hangi yönden tedirginsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hapis gibi diyolar bazilari Yorumla Canflory +1 yıl Yok rahat ediyordu Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Taciz çok ediyorlarmış okudğuma göre 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of 😔 Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Hiç bir sığınma evi ev rahatlığında değildir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Rahat olsam gitmek istemezdim Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl O zaman rahatlık olarak düşünme sadece konaklama gibi düşün bunu kötü anlama Yorumla Soran +1 yıl Napsam ya 1 ay kalsam yeter sonra sehir disina gidicem Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Peki seni oraya alacaklarını biliyormusun Yorumla Soran +1 yıl Alirlar yasadiklarimi anlatirsam Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Önce konuş sonra git Yorumla Soran +1 yıl Tedirginim nasil bi yer bilmiyorum Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Önce git gör derim boş yer olmayabilir Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Allah yardimcin olsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla HollandEUnl +1 yıl Nedir sorabilirmiyim? Yorumla Soran +1 yıl Sebep mi Yorumla HollandEUnl +1 yıl Aynen Yorumla HollandEUnl +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bi tane olsa anlatirim cok uzun maalesef Yorumla HollandEUnl +1 yıl Dinlerim severim yardimci olmayi. Yorumla HollandEUnl +1 yıl Buldunmu bir care Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Git oraya rahat edersin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hapis gibi diyor bazilari Yorumla byalibey +1 yıl Hayır canım arkadaş vardı gitti rahat şimdi Yorumla Soran +1 yıl Aa iyi tesekkur ederim Yorumla byalibey +1 yıl Dertleşmek istersen yardımcı olurum Yorumla byalibey +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim gercekten cok uzun sorun bi tane degil Yorumla byalibey +1 yıl Hepsini dinlerim elimden geleni yaparım Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zor durumdasın sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😔 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güvenilir en azindan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tedirginim ya nasil bi yer bilmiyorum Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Sonuçta kadın kadına bir ortam Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Dışarıdan güvenli olur Yorumla Soran +1 yıl O da dogru Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Yani neden sığınma evi kimden bu kacis Yorumla Soran +1 yıl Anne ve babamdan Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Hmmm neden ki Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Dene 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hapis gibi diyolar bazilari Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Bilemeyiz Yorumla
yalnızkişi34 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oraya iten sebep nedir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ailem Yorumla yalnızkişi34 +1 yıl SORUNLAR nedir Yorumla Soran +1 yıl Bi tane olsa anlatirim cok uzun maalesef Yorumla yalnızkişi34 +1 yıl Dinlerim anlatmak istersen eğer Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Rahattır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hapis gibi diyolar bazilari Yorumla Ksproff +1 yıl Alla alla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bende evden ayrilicam gitmeyi düşündüm ama kotuymus baya bazıları aileyi arayıp gelin kızınızı alın diyorlarmis
Oyleyse gitmem ya
Kiraya çıkmayı dusundun mu
Hangi sehir
Gittin mi sen kanka? Giden kadınların anlattığı şeyler bunlar akrabamdan da biliyorum
Yalan söylediğin belli orada bikere iletisime gecemezsin kolay kolay
Atlama bidaha yoruma kaybol
Degisiyor heralde heryer ayni degil
Devlete guvenmiyorum ben
İnstagramin var mı konuşalım bu konuyu
Cevapvericek misjm
Burdan konusalim instagram kullanmiyorum
Bu hesap kuzenimin yanımda şu an öylesine bakındım. Fake hesap aç istersen birbirimize destek oluruz
Adin ne
İnstagram adım mi
Dul sevgilim kalıyordu şikayet ci değildi hangi yönden tedirginsin
Hapis gibi diyolar bazilari
Yok rahat ediyordu
Tesekkur ederim
Taciz çok ediyorlarmış okudğuma göre
Of 😔
Hiç bir sığınma evi ev rahatlığında değildir
Rahat olsam gitmek istemezdim
O zaman rahatlık olarak düşünme sadece konaklama gibi düşün bunu kötü anlama
Napsam ya 1 ay kalsam yeter sonra sehir disina gidicem