Dost acı söyler lütfen şu kardeşinize yol gösterin?

17 yaşında eşimin ailesi tarafından zorla kaçırıp evlendirildim. Yani zoraki evlilik tahmin edersiniz ki asla sevgi yok. 11 yıldır evliyim ve halende sevmiyorum biraz baskıcı aile yapıları var ve asla boşanamadım. Ama eşim olucak kişi en azından iyi gibi.. 2 de çocuğum oldu. Burdan sonrası çok can alıcı lütfen beni kınamayın. Eşimin kuzenini seviyorum ya da öyle zannediyorum. Kendisi 3 yıllık evli. Asla ona karşı yanlış bir durumum olmadı. Abi diyede hitap ederim. kendisi içinde bulunduğum durumdan ötürü beni hep öteki aile fertlerine göre daha sever saygıda kusur etmez. Değer verir. Fakat bu sebepten ötürü ciddi rahatsızlıklar geçirdim ve halihazırda da gecirmekteyim. Kafamda sürekli bi ses beni mahvediyor. Taaa ki 2 hafta önce kuzeniyle ailevi bi konu hakkında telefon da konuştuk ve sonrasında ben kendisine karşı durumumu anlattim. Şaşırdı ve baya şoka girdi. Sesi değişik oldu sürekli yutkunup durdu benden böyle bişey beklemediğini söyledi. Bende kendisine bana karşılık vermen için anlatmadim lütfen benden uzak dur çünkü elimde olmadan kalbime aklima söz geciremiyorm dedim. Bana "seviyorum, değerde veriyorum ama konusmicam "dedi. Beni hiçbir yerden engellemedi. Çok dua ediyorum unutmak için lütfen kırıcı olmayin şu an ağlayarak yazıyorum 😔 severek evlenen insanlara çok özeniyorum 😔😔
Dost acı söyler lütfen şu kardeşinize yol gösterin?