• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Erkekler artık neden evlenmek istemiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
Kimle tanışsam evlenmek istemiyor sadece takılmak istiyorlar
Erkekler artık neden evlenmek istemiyor?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • İbra5466
    İbra5466 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmek değil ki mesele. Mesele karşımıza gelen kişi babasının 50 sene çalışarak yaptığı şeyleri 20'li yaşlardaki insandan beklemesi veya bunlara baban sahip olan kişilerde onlarda zaten şımarık olduğu için takılmak istiyor nasılsa sülalesinden biriyle evlenir ne parası gider ne parası eksilir bu zamandaki kızların büyük bir kısmı memnuniyetsiz yani ne yaparsan yap olmuyor onun evlenmem takılırım moduna giriyorsun yoksa duygusuz bu erkekler dediğiniz kişilerin zamanında bir kız tarafından o duygular peçete gibi kullanıldığı aklınıza gelmez saygılarla

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet erkeklerde öyle bir şeyi fark ettim kızlarda öyle değil ama erkekler kendi memleketinden istiyor hep

Yorumla
    • İbra5466
      İbra5466
      +1 yıl

Dediğimden bunu anladıysan zaten boş ver memleket değil mesele kızların doyumsuzlugu hiçbir erkek yuva kurmaktan korkmaz ama yuva kurabilecek kişi yok kızlar parası olsun deneyimi olsun şunu olsun bunu olsun o zaman da erkek kaçar nasıl beraber yaşamak lazım ise hayatı sıkıntıyı da beraber geçmek lazım ama en ufak sıkıntıda anne evine gidiyor o zaman noluyor erkek ortada kalmış oluyor onun için evliliğe gerek kalmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediğinden sırf onu anlamadım çıkarım yaptım sadece ya hemen ne bu tersleme

Yorumla
    • İbra5466
      İbra5466
      +1 yıl

Bak normal terslemeye bile gelemiyorsun aynı evin içinde bunu nasıl idare edip yönetecen ki 😅😅dediğimde tam buydu konuyu bile anlamadan tersledigimi düşündün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alınganım ben 😂

Yorumla
    • İbra5466
      İbra5466
      +1 yıl

İşte erkek olarak bizde aliniyoruz veya kırılıyoruz ama bunu gören kişi yok o zaman tam kırılıp alinacagimz zaman kaç modundayiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay yok ben öyle değilim sevince her şeye susuyorum 🙁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Laflarıma dikkat edip kırmamaya çalısıyorum her şeye dikkat ediyorum ama şimdikiler evlenmek istemiyor 😂 zaten yaşım 20de ama takılmak istemiyorum

Yorumla
    • İbra5466
      İbra5466
      +1 yıl

O zaman seçeneklerine dikkat et çünkü seçtiğin insanlarda önemli 😅

Yorumla

En İyi Cevaplar

• aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

İnsanlar evlenemiyorki, düğün sezonu ama bütün açık kapalı düğün salonları bomboş.

Artık evlenmeyi bırak
    İnsanlar tek başına dolaşıyor parklarda, koşu parklarında, kafelerde veya kızlar kız arkadaşıyla, erkekler erkek arkadaşlarıyla dolaşıyor.

Hayat o kadar pahalı hale geldi ki sevgili yapmaya çekiniyor insanlar evlenmekse rüya artık kirası, düğünü, akrabası, eşyası bir sürü masrafı halledip evlenecekler, evlenip yıllarca oda karı koca çalışmalarına rağmen ev bile alamayacaklar.

Evlenen de çocuk bile yapmıyor artık onuda eklersen sadece evlenmiş olmak için evlenmiş olurlar ömürleri tatile bile gitmeden çalışarak geçecek.

Ekonomik düzen düzelmeden kolay kolay evlenmez insanlar tanıdığım bir çok düğün ekipleri bile kara kara düşünüyor.

Zengin çocukalarına özel ders verenler bir nebze şanslı diğerleri canlı müzik olursa o dada boş oluyor nerdeyse yerler.

Tüm bunlar ülkenin her yerinde yavaş yavaş aynı hale geliyor.

Hep gündem olan aşitetler bile tasarrufa gitmiş vaziyette evlenmiyor değiller kısaca evlenemiyor insanlar

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok mantıklı bir cevap vermişsin ve çok açıklayıcı diğerleri ise artık kadınlarda seks yapıyor evliliğe gerek yok yazmişlar ne kadar bağnaz bir düşünce

Yorumla
    • aynadakiajan
      aynadakiajan
      +1 yıl

Eğri oturup doğru konuşalım gerçekleri göz ardı edemeyiz.

Öyle düşünenler şunun farkında zaten Cinsellik artık bir kriter değil, isyeyen istediği zaman birlşkte olacak birisini bulur para için neler neler yapıyorlar, 50 tlye 200 tane video resim show yapanlar dolu sosyal medya

Günümüz de cinselliğe ulaşmak çok kolay hale geldi

Asıl mesele insanlar yuva kurmaya cesaret edemiyor çünkü ellerinde olanın kıymetini bilmek için uzak kalıyorlar.

Sağımız solumuz savaş, kriz soykırım, suçlular dolu insanlar.

Çok büyük bir belirsizlik hakim çoğu kurum belediyeler, iş yerleri en az iki ay maaş vermeden çalışanları oyalıyor.

O süreçte parayı işletip bir maaş verip diğerini içeride bırakıyorlar kurumlar bunu yaparken insanlar eldekinin kıymetini zaten bilmek zorunda

Ev de faturalar doğal gaz, tüp gaz yüksek gelmesin diye çay pişirmeyip soğuk suyla, boykot ürünleri indirimli diye kola alıp kek ekmek yiyen var.

Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Maddi manevi güven problemleri. Onca maddi harcamalardan sonra biten ilişkiler aldatma meseleleri nafaka falan filan. Sadakat diye bir şey kalmadı. Kadınlar daha tehlikede çünkü evlilik vaadiyle kandırılan çok kadın var.

0
    0 Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

bu yasalarla evlenirsen tasmayı boynuna bağlar karının eline verirsin. ne gerek var böyle bir köleliğe üstelik kadınlarda modernleşti seküler oldu ve seks yapıyorlar evlenmek şart olmaktan çıktı...

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm ok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sekülerliği çok yanlış anlamışsın bu arada hiçbir şeyin olmayan bir adamın altına yatmak bana göre hayat kadını sekülerlik değil

Yorumla
    • PATRON79
      PATRON79
      +1 yıl

:) peki canım dindarlık olsun o zaman mutlu oldun mu :D din dışı yaşamı benimsemiş insanlar özgürce evlilik dışı sekslerini yaşarlar, ha sen öyle düşünmüyormuşsun o kendi keyfin ve dinden etkilenmiş bilinç altının etkisidir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Canım sen çok yanlış anlıyorsun tartışamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her şey din değil oraya bağlayan sensin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

51

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

Para ve aşk yok çünkü.

1
    0 Yorumla
  • NonUnendless
    NonUnendless Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

ya tanımadığım alışmadığım biriyle neden evleneyim.
    Tüm işlerimi evlenmeden de yapabiliyorum acelem yok.
    45 olunca tüm kibrini prensesliğini bir kenara bırakmış çocuk yapmak isteyen evde kalmamak için ne istense yapacak 30luk birini bulabilirim.
    Neden gençliğimde hayatı zehir edebilecek biriyle evleneyim ki.
    Diyorum ya tanımıyorum etmiyorum. Bana diyor ki ciddi mi düşünüyorsun. He desen hanım hanımcık role bürünecek. Safsın ya ben buldum diyeceksin. Oysa iç yüzünü saklamıştır.
    Evlilik erkeğin aleyhine.
    Bu kızı kaçırmayayım dedirtecek birini bulmadıkça ev-len-me-yin.

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30luk birinin 45 yaşındaki adama bakacagını sanmam

Yorumla
    • NonUnendless
      NonUnendless
      +1 yıl

ahahah guldum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama öyle sevmez ama parası varsa parası için bakar anca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana 10 yaş büyükler amca gibi geliyor tanıdıklarım var 30 yaşında kadınlar hiçbiri istemiyor O yaş aralığını

Yorumla
    • NonUnendless
      NonUnendless
      +1 yıl

Neye niyet neye kısmet.

Yorumla
    • Ebruseda
      Ebruseda
      1 yıl

Erkeğin aleyhinde mi asıl kadının aleyhinde kadın çalışıyorsa erkeğe ihtiyacı yok ki zaten bu çalışmayan evde oturan kendini yapmaya çıkmışlar kadınlar için geçlerdi senin dediğin yani biz her şeyimizi yapıp sen de yapan birisin demekki o yüzden bizim yemeği çamaşırı ev temizliği her türlü işini yapabiliyorsun demek ki ama yapamayan erkekler var Onlar evlenmek istiyor zaten kendilerine eş değil bakıcı arıyorlar

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      1 yıl

Evliliğin amacı zaten çiftlerin birbirlerine yardım etmesi tamamlaması kolaylık sağlaması değil midir? Adam haklı şimdiki evlilikler öyle değil işte neden hayatı zehir edecek bir şeye imza atılsın ki zehir işte seni içten içe stresten depresyondan hasta ediyor.

Yorumla
    • NonUnendless
      NonUnendless
      1 yıl

@Ebruseda aleyhinizeyse evlenmeyin.
      Evlilik bazı sorunlar için bulunmuş bir çözüm. Bakıcı da bunlardan biri.
      Evet açıkça söylüyorum, bakıcılık yapamam diyorsanız evlenmeyin.

Yorumla
  • Gökhannnnn_
    Gökhannnnn_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Bir erkek niye evlensin ki bu devirde. her şey onun aleyhine işliyor. Evlilik sürecinde bir servet harcıyor. Evlilikte tüm yük onun sırtında. Boşanma durumunda da malının yarısından ve çocuklarından oluyor ve nafaka ödemek zorunda kalıyor. Evliliğin içinde yaşanan sorunlardan eziyetten çileden hiç bahsetmiyorum bile.

1
    7 Yorumla
    • Yengeckzz
      Yengeckzz
      +1 yıl

Haklısın ama bir şey istemeyince de kıymetli olmuyorsun. İlla donuna kadar alcan. Ya da her şey olacak gelenek görenek adet diyen akrabalar işin içine giriyor. Evlenenlere kalsa belki de daha iyi olacak her şey

Yorumla
    • Gökhannnnn_
      Gökhannnnn_
      +1 yıl

Sistem baştan aşağı erkek aleyhine bu devirde. Mesele sadece gelenekler değil. Erkek adam bunların hepsini yapar ama yaptığı şeye hiç mi hiç değmiyor. Bu şartlarda evlenmek isteyen erkek azaldıkça azalacak. Kaçınılmaz son.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence kadınlar için evlilik daha zor çünkü çocuğa kadın bakıyor hamileliği o çekiyor evi o temizliyor yemekleri o yapıyor şimdi kadınlar bir de çalışıyor erkeğin parasına muhtaçta değiller bu evlenmeme işi kadınların işine daha çok yarıyor bence

Yorumla
    • Gökhannnnn_
      Gökhannnnn_
      +1 yıl

Soruyu soran,
      Gebelik ve annelik dışında bu anlattıkların öyle zor işler değil. Ben yıllardır yalnızım temizliğimi de kendim yaparım yemeğimi de. Gayette güzel yaparım. Çalışan evli bir kadın için evlilik erkekten daha zor. Ama evlendikten sonra işi bırakan veya çocuk doğduktan sonra işi bırakan hiç çalışmayan kadın da çok. Onlar için evliliğin zor bir yanı yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O konu da haklısın çalışmayan kadın için kolay ama günümüzde çalişmayan kadında zor bulunur bence herkes kendi ayaklarının üstünde durmak istiyor

Yorumla
    • Yengeckzz
      Yengeckzz
      +1 yıl

Kendi temizliğini yapan kendi pisliğini temizleyen erkek fazla yok. He kadın çalışmıyor diye tüm gün evde senin pisliğini temizlemek zorunda değil. Şöyle ki masadan tabağını kaldırıp makineye koymak senden eksiltmez. Bazı erkekler kadını hizmetçi görüyor. Çorabımi getir su getir vb. Banyodan çıktı mesele bir çekçekle suyu çekmek çok zor değil. Kadın zaten sevdi mi yapar ama iş emire zorunluluğa dönünce rahatsız edici oluyo veya bir yer bozuldu pislendi hemen temizlenmedi diye laf eden erkeklerde var. Eşler birbirini sevmeli. Tüm gün evde oturuyor ise kadın işi gücü yoksa yapacağı iş bellidir bir zahmet bir kap yemek yapsın çocuk varsa evet çocukla ilgilenmek de çok yorucu olabiliyor. İki insan anlayışlı ve şahsi görevlerini bildiği sürece evlilik yürür. Ama bir tarafa sorumluluk akinca zor oluyor. Kadın çalışsa bile hamile kaldığında çocuk doğduğunda mecbur evde kalacak. Aslında kişiler arasında çözülecek konular bunlar. Kimse kimsenin hizmetçisi özel sekreteri vs değil ama üzerine düşeni de yapmak gerek

Yorumla
    • Ebruseda
      Ebruseda
      1 yıl

@Yengeckzz bunu yüzyıllardır kadınlar söylüyor erkeğe bu cümleler en naif şekilde bile anlatılmaya çalışıldığında birkaç kere seni sallıyor duyamazlığa geliyor ondan sonra da yapma diye küsüyor yani birazcık ucundan bir yerinden tutayım demiyor erkekler hizmetçi arıyor zaten yukarıda yanıt verdiğiniz beyefendi belki öyle birisi olmadığı için bizi anlayamıyor ama erkeklerin %90’ı kadını evde hizmetçi çocuklarına bakıcı olarak alıyor tabii gelinin cebine atacak dört dörtlük bir hayat kadını sağlayacak tabii ki hem evli hizmetçi olarak kullan hem çocuk yap bakıcı olarak kullan hem her şeyine karış evine köpek almış gibi davran ha bir de üstelik elin cebine atma ona iyi bir hayat sağlama neyin kafası Bu işte karşılıklı olacak arkadaşlar herkes birbirini insan olarak görecek vicdan sahibi olacak

Yorumla
  • HotBarbecue
    HotBarbecue Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 98%
    1 yıl

Çok haklılar önce takılmak gerek hem de uzun süreli beraber yaşamakta olabilir, evlilik sonuçta bu yaşam tarzının resmiyete dökülmesi, olay resmileştiysen sonra uyumsuzlukları ve sorunları çözmek çok daha zor oluyor

0
    0 Yorumla
  • Veysel454588
    Veysel454588 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı.

Bu devirde evlilik kumar gibi bir şey oldu maalesef şansın varsa kazanırsın şansın yoksa kaybedersin bu kadar net…!!

Evlilik için gereken maddiyatı saymıyorum bile 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Asıl soru erkeklerin neden evlenmek istemediği değil, senin neden evlilik delisi olduğundur

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlilik delisi değilim sadece merak ettim nedenlerini o kadar

Yorumla
  • Milanns
    Milanns Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.

Kimse sorumluluk sahibi olmak istemiyor artık kızlar ayrı bi kafa erkekler ayrı bi kafa kimse kimseyi tahammül edemiyor

0
    2 Yorumla
    • Ebruseda
      Ebruseda
      1 yıl

Eski sistem güzel işliyordu değil mi kadın evde otursun erkek para getirsin ve her şeyin sahibi gibi davran sın kadın değil bence divan dursun erkek istediğini yapsın dışarıda eve geldin mi de hizmet görsün yemeğini ne konsun böyle güzeldi değil mi aydınlanma yaşadık kadınlar para gördü elleri şu anda erkekler kendi yansımalarını izlesinler erkekler kendilerini görüyorlar şu anda kadınlarda onlar yaptığında yargılanıyordu şimdi kadınlar onların aynısını yapıyor ama yargılanıyorlar başka bir bakış açısı olarak sunmak istedim

Yorumla
    • Milanns
      Milanns
      1 yıl

@Ebruseda dediğinize hep karşıydım parayı her iki tarafta kazansın bu kimseyi kimseden üstün yapmamalı heleki kadını bunun için küçük düşürmek ya da kendini dışarıya atmak için sebeb değildir eğer ki kadın bunları severek evini temizliyor çekip çekiştiriyor yemeğini pişiriyorsa dediklerinizi yaşıyorsa büyük bi haksızlık olarak görürüm benim ayrı kafadalar demek istediğim erkek düşünün hiç ev işi yapmamış bilmiyor ve kadın düşünün ev işi yapmış daha önce ya da yapmamış evleniyorlar erkeğe diyor sende yapıcaksın diretiyorlar ya da kadın öyle yaşıyor ne yemek pişer ne doğru düzgün temizlik olur Buda neyapıyor mutsuzluğa yol açar halbuki insanlar bakış açılarını geliştirirse hayat her iki taraf için ne güze olur

Yorumla
  • faydali_bilgin_16_08
    faydali_bilgin_16_08 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenilecek insan değilsiniz istisnalar olsa da. Siz istisna mısınız değil misiniz buna siz karar verin

0
    0 Yorumla
  • Sdeeeck
    Sdeeeck Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilikte sorumluluk çok takılsa daha kolay değiştirir yenisiyle

1
    0 Yorumla
  • lolli34
    lolli34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 77%
    1 yıl

Ben evlenmek istiyorum fakat benim karşıma da çıkan kişiler evlenmek istemiyor

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

çünkü sevişmek için o kadar borcun altına girmek istemiyorlar

0
    0 Yorumla
  • KingNothing01
    KingNothing01 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bir başkası tarafından sevilmek istemiyoruz.

0
    0 Yorumla
  • Moldovyapapatya
    Moldovyapapatya Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Her şey pahalı her kes birbirine katlanamıyor artık

0
    0 Yorumla
  • Trabzonluuu
    Trabzonluuu Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.

Evlilik büyük sorumluluk zor taş herkes kaldıramaz günümüzde hayat şartları zorlaştı insanlar neyapacaklarini bilmez oldu

0
    0 Yorumla
  • sıkıldımgerigeldim
    sıkıldımgerigeldim Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Bende eskiden evlenmek istiyordum da soğuttular takılmak ta istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • LordofJungle
    LordofJungle Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Takılmalıkta istemiyorum evlenmekte istemiyorum, tek odağım kendim ve değer verdiğim şeyler.

0
    0 Yorumla
  • Tefix53_
    Tefix53_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Evlilik çok pahalı ve karşı tarafın istekleri bitmiyor. Sevgi için aşk için evlenen yok hep bi çıkar ilişkisi hep bir maddiyat

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir toplu igne bile istemeyip evlenecek olanlarla evlenebilirim. Cunku cok sukur hersey var. Ekstra istemiyorum kusura bakilmasin

0
    0 Yorumla
  • erdem84
    erdem84 Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı.

Evlenmek istemiyor değil.. gidilen kriterler evlenmek istemiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

evlilik istediğim yaşlarda evlenemedim o yüzden güvenmiyorum ve param yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

hem evlenirken zor iş hem de boşanması zor ben de evlenmem belki. maceraya gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • rumuzbiri
    rumuzbiri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Evlilik hayallerimizi geçmişte bazı kızlar yıktı. Şu saatten sonra bende aynı kafadayım. Normal yani.

0
    0 Yorumla
  • Benibul1234_
    Benibul1234_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Demek ki yanlış sulardasiniz hanımefendi evlenmek istiyorum ama evlenilecek kadın yok ortada

0
    0 Yorumla
  • Açılındoktorgeldi
    Açılındoktorgeldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Hukuki olarak evlenince kadın hakları çok daha fazla erkek eziliyor

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Güvenilecek kimse yok

1
    0 Yorumla
  • Lübbetülaynnnn
    Lübbetülaynnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Ekonomik şartlardan dolayı

0
    0 Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Bende evlenmeyi düşünüyorum bulamıyorum

0
    0 Yorumla
  • Denizlidenbiri
    Denizlidenbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

kadınların aşırı istekleri olabilri

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

hem daha iyi her gun dır dır diyw düşünüyolar hemde ekonomi bence

0
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Evlenilecek kimse yok

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Ekonomik kriz evlilikleri etkiledi

0
    0 Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı.

Kafa yapısına uygun kız yok

0
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgililik diye evli hayatı yaşıyorlar zaten.

0
    0 Yorumla
  • Hakan5581
    Hakan5581 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı.

İnsanların mayası değişmiş ondan.

0
    0 Yorumla
  • göklerdengelenşey
    göklerdengelenşey Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Başkasını bilemem ama ben güven sorunu yaşıyorum.

0
    0 Yorumla
  • SAblaK
    SAblaK Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.

tanıştıkların evlenmek istemiyor diyebiliriz.

0
    0 Yorumla
  • hayatındışında
    hayatındışında Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Ben isterim herkes bir degil

0
    0 Yorumla
  • hkand26
    hkand26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Çok masraflı olduğu için olabilir

0
    0 Yorumla
  • Lesyeuxdelly
    Lesyeuxdelly Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Ne zaman istediler ki

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Bu ekonomik pahalılıkta ne gerek var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sen neden evlenmek istemedin eskiden

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben yaşımı farklı girdim 20 yaşındayım okuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ozaman zeki ve aklı başındasın.

şimdi artık sevgi karımı çok farklı oldu herkes farklı anlıyor kavramları. Ben evlilik beklentisi ve sevgi anlayış farklı olduğu için kimse evliliği de tavsiye etmiyor onun için evlilik düşünen insan kalmadı erkek kadın fark etmiyor.
      Evlenen de mutsuz evlenmeye de mutsuz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sen zamanında takılmadın mı erkeklerle

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır ben daha 20 yaşındayım 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Güzel o zaman inşallah karşına senin gibi bir erkek çıkar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah ama imkansız gibi geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır değil. Mesela ben 25 yaşındayım ve hiç sevgili yapmadım, elime kız eli de değmedi. Yani demek istediğim namusunu koruyan erkekler de var :) Hayatımdaki tek kadın olan eşimi bekliyorum bunları yaşamak için.

Yorumla
  • Ferhat1620
    Ferhat1620 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    1 yıl

Tam tersine kızlar düşünmüyor bence de

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende evlenmek istiyorum 🙁🙁🙁

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben bulsam anında valla 😂

0
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı.

Düzgün birileri kalmadığı için olabilir mi

0
    0 Yorumla
  • Freddieisbck
    Freddieisbck Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.

ne gerek var evliliğe?

0
    0 Yorumla
  • izmiiiiir35
    izmiiiiir35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

sımdkılerın allahı parada ondan

0
    0 Yorumla
  • Kashtira
    Kashtira Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı.

neden evlenelim ki

0
    0 Yorumla
  • 7DavidVilla7
    7DavidVilla7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kullanılmış kadın istemiyor çoğu sanki

0
    0 Yorumla
  • tahaw
    tahaw Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Para yok

0
    0 Yorumla
  • nevrotiksin
    nevrotiksin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sorumluluk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Güven yok

1
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    1 yıl

ekonomi

0
    0 Yorumla
  • Tekin3465
    Tekin3465 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Maliyet yuksek

0
    0 Yorumla
  • alifecoach
    alifecoach Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    1 yıl

FB olayı cazip

0
    0 Yorumla
  • GurbetciKarizmatik
    GurbetciKarizmatik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Güven kalmadı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler artık neden evlenmek istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden artık evlenmek istemiyor? 23 cevap verildi
Erkekler neden evlenmek istemiyor artık? 11 cevap verildi
Şimdiki erkekler neden hiç evlenmek istemiyor? 23 cevap verildi
Günümüzde erkekler neden evlenmek istemiyor? 28 cevap verildi
Erkekler neden evlenmek istemez ? 18 cevap verildi
Erkekler neden evlenmek istemiyor? 198 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birinin en mutlu anını mahvedecek olsanız, kimin o mutlu anını mahvederdiniz?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Günaydın beyler bayanlar, nasıl uyandınız?
  • Harika bir pazar rutini:)) Manzara, çiçekler ve huzur. 🌸👟 Siz bugün pazarın keyfini nerede çıkarıyorsunuz?
  • Günaydın mutlu pazarlar 🥰 babanızın babalar gününü kutladınız mı?
  • Hayalinizde onu çok istiyorum dediğiniz bir şey var mı?
  • Seni kim hizaya getirir?
  • Pazar sabahı kahveleri, içildi mi?
  • Spor rutinlerinize sadık kalıyor musunuz?
  • Bu aralar size iyi gelecek o oyun hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨