Yani benim kıyafetim onların evide olsa kimseyi ilgilendirmez ki yanlış mı düşünüyorum. Annem değilsin babam değilsin üstünü değiş demeleri saçma değil mi? Ne yapıcam doğrusu ne işin siz olsanız ne yapardınız bence değişimemem lazım benim kıyafetim çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBaşkasının evinde kalıyorsan evinde kaldığın kişinin koyduğu kurala uyman gerekiyor. Normalde karışması abes şu an da ise etik değil ama herkesin evinin kuralları kendine göre. Benimde başıma geldi. Teyzem evinde şort giymemi istemedi hatta bırak şortu kafamı kapattırdı kollar açık (Kısa kollu) kafa kapalı. Ama üç gün sonra evime geçtim bildiğimi okudum. O zaman karışamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten başkasının evi başkasının kuralı olduğu için üzerimi değiştim ha buraya kendi isteğimle gelmedim ama yinede uydum. Ama dışarı vs çıkarsak giyerim ha birsey derse derim sizin evde değiliz sizin erkekleriniz görmez orası bana kalmış diye. Aynen bende kendi evimde dışarı çıkarken istediğim gibi giyiniyorum cidden kimsenin evini kimsenin maddi gücünü istemiyorum ileride ayrı evime de cikicam kendi ekonomik özgürlüğüm olsun arabamı da alıcam o saatten sonra anam babam bile karışamaz o saatten sonra görüşmem diye düşünüyorum hiçbiriyle. Geçen kuzenimin nişanı oldu gitmedim mesela nişanlısının ailesi daha da muhafazakar çarşaf peçe falan yani Allaha şükür benim her inanca saygım var isteyen evime miniyle gelsin isteyen peçeyle herkesin kendi hayatı tercihi ben saygı duyarım.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle sen bir bireysin fakat belki tahrik edecek kadar güzelsin seni iki türlüde korumak istemişler bir kendilerinden iki çevredekilerden, cidden bu istek her insanda az çok var bunu diyen ben bile böyle isteğe sahip birilerini arıyorum yani bence başına bir şey gelmese de kendini daha iyi saklamak yine sana kalır istersen koru istersen dilediğini yap sonuçta senin hayatın umarım mutlu olursun.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da alt tarafı bacak ona bakarsan üstündeki de kısa kol kolum açık aynı şey ben mahrem yerimi göstermiyorum ki ya da sapıkça giymiyorum ki baya giyiniktim cidden anlamıyorum bide açık kadınlar var mesela aile hayatı düzeni olan insanlar onlarda çocuğunun iyiliğini istiyor ama giyimlerine karışmıyorlar şort giysen giyme demezler çünkü aileleri öyle ee hani iyilikti bence kültürle ilgili
- +1 yıl
tamam haklısın kültürle alakalı ama emin ol bacak olsun olmasın insanlara çekici gelen tarafların vardır, dilediğini yap umarım üzülmezsin ve gördüklerime göre insanların başına kolay kolay bir şeyler gelmiyor, neyse çok kafaya takma ozaman söyleyeni hem beni de kafaya takmak zorunda değilsin ama sen kendine değer ver, insanların senin hakkında ne düşündüğü kimin umurunda onların dikkatini çekmene gerek de yok fakat insan işte ilgi istiyor emin ol çoğumuz isteriz kimine göre bu ilgi göreceli kimi ilgi göstermeyi ister aman kafanı allak bullak ettim ne istiyorsan yap yani ama bil ki üstündeki gözlerin çoğu hoşuna gitmeye bilir diyelim sana sapıkça baktık ama anladın ama anlamdın hoşuna gider mi?
Soran+1 yılBak kardeşim sen bana diyorsun ki sen aranıyorsun ilgi istiyosun o yüzden giyiyorsun bak yanlış bir şey demek istemiyorum ama amacım o olsa yani neyse. Alakası yok bu sıcakta pantolon çekmek zorunda değilim ben hergun tişört pantolon giyemem bak cidden tamam istiyosan istekli o**** olduğumu düşün zerre umrumda değil ama ben laik tc devletinde yaşıyorum cidden Arabistana gitsinler mağarada yaşamıyoruz ülkede bissuru sorun var şort da yazlık kıyafet kapri gibi bisey kadınları bu kadar objlestirmeyin çok sapık inançlarınız var
- +1 yıl
Senin dilinde konuşayım yine dilediğini yap.. kimsenin sana o... dediği de yok sadece belli ki sana yakın kişiler bu yüzden haklarında kötü düsünmemeni istedim hata yapmış olabilirim ama senin yaşadığın bu tc cumhuriyetinin geçmişi o Arap dediğin millette yatıyor sen belki 20 sendir falan varsın bu cumhuriyette o yüzden kimseyi yargılamaya en az onların da seni yargılanmasına haklarının olmadığı gibi hakkın yok seni düşünen de hata sence sana karşı bir kastım ya da bir kastları varsa yine dediğimiz gibi benim yorumuma kafayı takmaya gerek yok ben kız değilim seni anlayamıyorum ve belki düşüncelerimiz bile farklı ama öyle yazmak istedim zaten bu sitenin amacı bu değil mi istemiyorsan sormazsin olur biter.
Soran+1 yılSen bana çirkin imalarda bulundun dikkat çekmek falan ne alaka
- +1 yıl
Ohoo afedersin sen cidden anlamıyorsun, yorumum sana değil geneleydi insan dikkat çekmek ister dedim hem çirkin bir ima buluyorsan bunu bence sen önce kendini sorgula cidden ne kadar gericisin
Soran+1 yılburada benim durumum hakkında konuşurken bu tip çirkin imalarda bulunmak son derece kaba ve saygısızca. Gerici olan da sensin o kadar çağın dışında kalmışsın ki kadın bacağının erkekte sehvet duygularını uyandırdığını söylüyorsun umarım bir gün bu çirkin zihniyetten çıkarsın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir yerdekaliyorsun sonuçta kendi evindegil.
Oraya uymak zorundasın. Giyme diyorlarsa giyme
@Çiçekbal03 Yorumla
Soran+1 yılKendi keyfimden gelmedim herhalde kendi isteğimle gelsem uyum sağlardım emin ol
Soran+1 yılEvet zorla getirdiler lanet olsun
+1 yılevet haklısın bence ama orada kalmasan en iyisi böyle canım kafalarla ugraşma. sen sort giyince etkileniyorlar yani yobaz sapık işte
02 Yorumla
Soran+1 yılKalmazdım ki bana onu giyme diyen birini evinde kalır mıyım ne kadar sevsem de. Ama ailem bıraktı başka çarem yok çok daraldım gerçekten
- +1 yıl
yani zor bi durum bencwde
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence onları ilgilenndirmez değiştirmek zorunda değilim de annem babam değilsin sen neyin kafasını yaşıyorsun? de saygısızlık yapmadan
013 Yorumla
Soran+1 yılAhh beni öyle duruma getirdiler ki gebe kaldım resmen işte iyiler onlarda kalıyorum diye birsey diyemiyorum
- +1 yıl
bunları desene kadınlara kılzara hiç kimse karışamaz özgürce yaşasın herkes kalp kırmaya ne gerek var bu arada cidden hamile misin bu yaşta?
Soran+1 yılSaçmalama gebe kalmak deyiminin anlamını bilmiyor musun gerçekten? Birinin iyiliğinin altında ezilmek demek
- +1 yıl
iyiliğinin altında ezildiysen yani tabiri rica etse neden böyle yapıyorlar? bböyle söylemelerine ne gerek var
Soran+1 yılAynen işte kültürleri farklı kadın giyinik olmalı karşı cinse selam vermemeli çalısmamalı kahkaha atmamalı sözde EDEPLİ olmalı
- +1 yıl
ama bu yazdıklarının hepsi sözde özde değil ki ben olsam hepsini yaparım kime ne? sizene bundan edepmiş okulda kurslarda keşke bunlarında derslerini verseler öğretseler bazı şeyleri
Soran+1 yılYaparsın ben saygı duyarım ama kimseye karışamaz ben türban takan birine türban takma diyor muyum? Beni ilgilendirmez ki rahatsız oluyorsam ben takmam
- +1 yıl
yani işte aynı noktaya geliyoruz seninle kültürleri farklıymış benim umurumda bile değil sonuçta kimse kimseye karışamaz akrabalar cidden çok saçma isteklerde bulunuyorlar mantık dışı şeyler
Soran+1 yılO kadar saçma ki yanımda annem babam var bi aile büyüğünün yanına gidicektik pantolonum yırtık diye keşke giymeseydin dediler elini gösterme ojeni görmesin vs dediler düşün annem babam yanımda
- +1 yıl
ya böyle şeylere ne gerek var ALLAH aşkına ya ha kısa pantolon ha uzun pantalon yırtığıda kendi elinde dikersin yani yok ojeni gösterme yok yok bilmemne
Soran+1 yılKim haklı sence sortta cidden bisey var mı
- +1 yıl
sen haklısın kraliçe şortta hiçbir şey yok boş yere tatışma yaygara çıkarıyorlar
Soran+1 yılAynen öyle sağ ol senin gibi erkekler olmasına sevindim cidden
+1 yılKüçükken bana da aynısını yapan dayımın kızının Maşallah'ı var şimdi. Kimseyi ilgilendirmez giyeceğin kıyafet.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Akrabanda kalıyor isen dikkat et git kendi evinde ne giyersen giy
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi isteğimle gelmedim merak etme
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvdekileri yoldan çıkaracağın ön görülmüş galiba ya da popona tokat yeme diye öyle demişler
011 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bu insanların kültürü kadını objeleştirip onu aşağılamak erkek egemenliği kurmak çok sapkın inançlar
Cevap sahibi+1 yılYa ne alakası var evin ortasında baksırlı bir erkeğin gezmesi seni rahatsız etmez mi. Ya da etkileyebilir. Bunu önlemek için yapılmış. Ne objesi ne aşalaması öyle düşünme
Soran+1 yılSaçmalama o iç kıyafet benim ki dış kıyafet pantolonun kısasını düşün ama yobaz ve sapık oldukları için algılayamamaları çok normal
Cevap sahibi+1 yılKanka kızların şortu erkeklerin baksırından daha kısa oluyor🤣
Soran+1 yılO kadar kısa değildi
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılNe var yani kolumda açık bacakla kolun farkı ne
Cevap sahibi+1 yılYa kolla bacak aynı olur mu canım sende🙂
Soran+1 yılİyi bacak görünce azın siz böyle yaptığınız için sapıklar türüyor kadınları bağlayın o zaman
Cevap sahibi+1 yılSapıklıkla ne alakası var insanın fıtratında vardır bu, senin dediğine göre karısının bacağına azan da sapık oluyor. Neyse ne boş ver
Soran+1 yılTamam az o zaman
+1 yılBence değiştirmen gerekiyor. Canım ne istiyorsa yaparım mantığından çıkman lazım.
022 Yorumla
Soran+1 yılOnların evi olduğu için değiştim. Emin ol dışarı olsa ya da kendi evim olsa değişmezdim yanlış düşünüyorsun ayrıca. O zaman bende dışarıda türban takan kadınlara laf atayım sonuçta laik tc devletindeyiz hatta öyle kamu kurumlarına giremesinler böyle şey mi olur tamam kendi evi uymak zorunda olabilirim belki ama benim hayat görüşüm kıyafetim kimseyi ilgilendirmez.
- +1 yıl
Ortalık bu kadar sapık doluyken canım ne isterse giyerim demekle kendine iyilik ettiğini mi düşünüyorsun?
Ya da özgür olman sapkın bakışları üzerine çekmekten daha mı önemli?
Kaldığın evdeki insanlar bence senin iyiliğini düşünmüşler. Bayram sebebiyle eve gelen giden bir sürü insan olacak ve onların sana ne niyetle baktığını bilmeden onlarla aynı ortamda bulunmak senin için herhangi bir problem teşkil etmeyecekse yine sen bilirsin.
Soran+1 yılNe bakışı ya kısa kol da giyiyorum ayrıca sapık kişileri gerçekten kendime çeksem bile bu kimseyi ilgilendirmez sen gelip bana böyle diyemezsin sen tak türbanını örtün o zaman kocana hizmet et ne diyim herkesin duruşu kendine sapıklar azmasın diye güneşte yanamam bu kadar erkek sever olmayın sonra kucağında çocukla kalırsın ekonomik özgürlüğün de olmaz bir erkeğe bağımlı olursun dikkat et kendine umarım bu çirkin zihniyetten bir an önce çıkarsın
- +1 yıl
O kadar cahilce saldırıyorsun ki. Bir soru sordun verdiğimiz cevaplara tahammül edemiyorsun. Önce iletişim nasıl kurulur onu öğren. Canının istemediklerini duyunca küplere binmem seni o kadar basitleştiriyor ki.
Ben ekonomik özgürlüğünü eline almış huzur ve refah içinde yaşayan biriyim benim adıma endişelenme olur mu.
Burada kendi hayatıyla ilgili soru soran sensin çünkü henüz hiçbir özgürlüğün yok ve bu yüzden bana özgürlük naraları atma olur mu? Komik duruyor 🙂🙂
Soran+1 yılFikrini söylersin o ayrı ama sen hükmetmeye çalışıyorsun kimse giyemez gibisinden bu davranışın da oldukça itici. Ayrıca şu an 21 yaşındayım ve okuyorum tabiki ekonomik özgürlüğüm yok bunun için çabalıyorum zaten seninde olmayabilir okursun iş ararsın bulamazsın vs ama bu zihniyette olduğun sürece mutlu olamazsın hayatı kendin için yaşa
- +1 yıl
Benim hayatı birileri için yaşadığımı nereden çıkardın? Benimle ilgili en ufak bir şey dahi bilmediğin halde, sırf istediğin cevabı vermedim diye nasıl da saldırganca cevaplar verdin.
Ve zihin okumayı bırak. Ne söylediğimize odaklan, anlamaya çalış. Söylediklerimizden şunu demeye çalıştın gibi anlamlar çıkarma kendi zihinle yorumlama. Objektif olarak oku olur mu?
Atatürk evvela senin şu bozuk Türkçe'ni düzeltmeni isterdi. O kadar yazım ve imla hatalarıyla dolu ki yazıların.. Türkçe dersi almayı da ihmal etme olur mu?
Soran+1 yılAnlatamıyorum galiba harbi kafanda algılama sorunu var zihniyetin kirli kardeşim gelip benim soruma yorum yapma ayrıca o kadar değersizsin ki gözümde yazdıktan sonra okumuyorum bile nasil yazmışım diye cidden burada sana laf anlatamam laf şeyine de giremem g**** de yırtsan ben istediğimi giyerim seni ilgilendirmez
- +1 yıl
Aynen beni ilgilendirmez. Durduk yere senin şortunu konuşmaya başlamadık. Sen sorduğun için cevap verdik.
Seni insan yerine koyup vakit ayırdığım için üzgünüm. Daha kaliteli bir şey için güzel ellerimi ve düşüncelerimi yorabilirdim. Haklısın senin soruna gelmekle yanlış yaptım 🙂
Soran+1 yılOnların evinde onların kuralına uyumalısın demen yeterli olurdu gelip burada kendi hayatıma karışman yanlıştı
Soran+1 yılNeyse daha bir şey yazma rica ediyorum parmaklarım yoruluyor yazarken boşa giden 10 dakikasın sadece
- +1 yıl
Nasıl cevap vereceğimize, hangi harfi, hangi kelimeyi hangi sırada kullanacağımıza kadar bana tarif et sonra da çıkıp de ki "özgürlük, kimse kimseye karışamaz, bana hükmedemezsin, kirli zihinli..."
Sen nasıl bir despot olduğunu anlayamayacak kadar kara cahilsin
Soran+1 yılKes ya zırlama türbanlı cahil
- +1 yıl
İğrenç bir insansın. Umarım seni siteden atarlar
Soran+1 yılHadi ikile cahil
- +1 yıl
Senin üslubun kimin cahil olduğunu çok güzel ortaya koyuyor 🙂 Benimle seviyeli bir şekilde konuşamayacak kadar eksik birisin.
Seni şikayet ettim. Umarım bu sana ders olur 😇
Soran+1 yılHadi ikile türbanlı cahil
- +1 yıl
Türbanlı değilim. Şortlu medeni bayan 🙂
Soran+1 yılAynen ne oldu utandın mı yoksa 😂
- +1 yıl
Senin medeniyetin bende çok ufuklar açtı 🙂
Soran+1 yılHadi ikile cahillll 😂😂
- +1 yıl
Sen burada kendini öyle güzel rezil ettin ki üslubunla. Çok teşekkür ederim. 👏🏻👏🏻
Ben uğraşsam senin içindeki pislikleri böyle ortaya dökemezdim. Kendine çok büyük iyilik ettin. Sağlıcakla kal 🙂
Soran+1 yılHadi yallah yallahhhh
+1 yılNamuslu olmanı istemiş adamlar baban niye çıplak gezdiriyor seni
05 Yorumla
Soran+1 yılHayvan it namusu kadında arayan itden ne bekleyebilirsin ki
Soran+1 yılÇıplak değilim giyinigim ama senin gibi Arap kültüründen çıkamamış yobaz ne anlar
- +1 yıl
Baban niye çıplak şortla gezdiriyor seni
Soran+1 yılBabama ne gitsin kendi hayatıyla ilgilensin bu mu babalık?
- +1 yıl
Neyse
+1 yılDeğiştirme boş ver fiziğin dikkat çekici oldu ise ondan öyle diyorlardır klasik akrabalar işte
00 Yorumla
+1 yılBi kerecikten gebermezsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılDurma orada mecburmusun
026 Yorumla
Soran+1 yılSorma zorla geldim mecburum
- +1 yıl
Aradaki aile bağlarını bilmediğim için yorum yapamıyorum daha fazla
Soran+1 yılYani seviyorum cidden bana çok iyiler yoksa terslerdim ztn
- +1 yıl
O zaman onlarda senin iyiliği istiyordur yani muhafazakar insanlar olabilirler
Soran+1 yılTamam da onları ilgilendirmez ki hayatta hicbiseyim yok herkesin her şeyi vat zaten pantolonumdaki yırtığa ojeme takmışlar sanki konuşacak konu yok cidden sıkıldım
- +1 yıl
Seni sevdikleri için üstüne düşüyorlar öyle düşün
Soran+1 yılBöyle sevgi mi olur bu sevgi değil
- +1 yıl
Bakış açısı canim benim bazı insanlar sevdiklerini oyle korumaya çalışır
Soran+1 yılOf çok daraldım napıcam
- +1 yıl
Ailenin yanına neden dönmüyorsun
Soran+1 yılNe ailesi hersey onlar yüzünden Allah belalarını versin
- +1 yıl
Oo derin mevzular
Soran+1 yılİse girince kaçıcam ztn de hani okul bitince. Şimdi ne yapsam bilmiyorum bu tatil konusu gündeme gelirse seneye falan büyü yapmayı düşünüyorum
Soran+1 yılAslında iyi niyetimden yapmadim ama hata yapmışım amacım kimsenin arasını bozmak değil kendimi kurtarmak 21 yaşındayım ya
- +1 yıl
Büyü niçin ve kime
Soran+1 yılAralari bozulursa tatile gidemezler bende kimseye yük olmuş olmam attı beni milletin sırtının üstüne kendi keyif yapıyor büyüde burakilere değil bacısına yapicam o geliyo diye gidiyor zaten oda ayrı pislik
- +1 yıl
Aman amann 21 yaşındasın ama düşünceler 30 40 yaş tövbe tövbe amann hadi görüşürüz 😅
Soran+1 yılYa yemin ederim sen benim çektiğim sıkıntıları bilsen ben kendi halinde biriyim ama yok yapamıyorum hepsi bize yakın oturuyor gelip gitmeler annemi doldurup üzerime salmalar neler neler yani napıyım kendime ayrı hayat kuramıyorum yani suanlik mecbur huzurum için yapıcam yoksa kendime birseu uapicam
- +1 yıl
Ama işte böyle durumlarda daha sakin kalmalı insan anladim zor bir süreç etrafındakiler sana karsi kötüler ama kendine zarar vermek çözüm degil
Soran+1 yılTamam da ben niye buna tahammül etmek zorundayım ki herkes keyfine rahatına bakarken. Herkesin herseyi var benim bu hayatta hicbirseyim yok cidden kendi keyiflerine baksınlar baydı yani.
- +1 yıl
Sakinn kal biraz
Soran+1 yılYa bu insan haklarına ve hayvan haklarına aykırı sakın kal ne ya inşallah başına gelmez bak saat kaç oldu açlıktan ölüyorum elalemin evi kızı da arkamdan konuşuyor annesine beni şikayet ediyor ben gidince zil takıp oynuycakmis
Soran+1 yılSu muhatap olduğum şeylere bak işinde gücünde insanim evde oturan kadın kafalariyla uğraşıyorum
- +1 yıl
Çok ilginç bir aile toplulugun var nasıl bir araya gelebilmiş o kadar kötü insan tuaf gerçekten
Soran+1 yılNe kadar şanslısın normal insan hayatı yaşıyorsun nasıl bir duygu acaba
- +1 yıl
Çok şükür Rabbim sanada nasip etsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim akrabalar karışmaz ya.
00 Yorumla
+1 yılBence degiş belki açık gelmiştir onlara
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaş altısın
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma
10 Yorumla
+1 yılSelam sen n ne dedin
05 Yorumla
Soran+1 yılYalandan tamam dedim ama yüzümü astım
- +1 yıl
Bisey sorcam
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
Hey
- +1 yıl
Gxlısınn soramıom set atsna
Ben üstsüz geziyom
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Akrabama geldim onlarda kalıyorum şort giydim diye üzerini değiş diyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler