Ben ne için çalışıyorum?

Allahım ben ne için çalışıyorum diyorum kendi kendime. Kesinlikle nankörlük yapmak değil niyetim, çok şükür bir işim var para kazanıyorum hem de maaşı hiç fena değil günümüzdeki işverenleri ve maaşları bilince gerçekten ort. üstü belki AMA ben tatmin olamıyorum olduğum yerden çünkü hem ortamı sevmiyorum (turizm sektörü, otelde ön büroda çalışıyorum), çalışanlardan bazıları o kadar kötüler ki dedikodu aşağılama küçümseme desen hepsi onlarda eski personel oldukları için bana bir şey olmaz havasında gezip esnek esnek çalışıp at koşturuyorlar ve yönetim de o kadar tırt ki kenara çekip uyarmak bir kenara dursun o insanlardan dedikodu alıyorlar başka insanların özel hayatına kadar doğru/yalan sorgulama yok sonra da zayıf olanları uyarıyorlar bu dedikodularla. Gerçekten kötülerinsin sen dünya yani. İşin garip tarafı bu insanlar nasıl bu kadar herkesin arkasından atıp yüzüne gelince gülüyorlar ben anlamıyorum, harbi gerçeklik algımı yitirdim. Özellikle benim dep. başındaki zat o kadar vasıfsız ve y3vs*k ki yani göz göre göre manipüle ediyor beni ve ses çıkarınca daha çok üzerine oynuyor. İş yerinde performansım eskisi gibi değil, işten oldukça soğumuş hissediyorum kendimi ve yeteneklerimi bile eskisi gibi gösteremiyorum sanki tedirgin ve korkak ürkek bir halim var oysa bi yıldır aynı yerde çalışıyorum. Hayatımda biri yok, birkaç arkadaşım var burada işten görüştüğüm onlarla da her zaman denk gelemiyoruz, ailemden uzaktayım başka bir yerde yaşıyorum. Hayatım otele git lojmana dön'den ibaret. Uzun lafın kısası kendimi tekerleğin içinde koşturan bir fare gibi hissediyorum. Boşa çabalıyor gibiyim. Anlam ve mana arayışım acı çekiyor, gelişmek yerine köreliyor gibiyim, özüm ben gibi değil, yaratıcı ruhumu kaybettim sanki, kendimi aptal gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım, yardım edin...

Ben ne için çalışıyorum?