Aldığın ücret, yaptığın iş karnını doyurmak dışında sana ne kazandırıyor 🤔

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldığın ücret, yaptığın iş karnını doyurmak dışında sana ne kazandırıyor 🤔

Maddi imkanım el verdikçe yardım yapmaya çalışıyorum. Ankara 'da yaşıyorum ve tanıdığım insanlar var ihtiyaç olduğunu bildiğim. Kurban kestiğimizde adak kestiğimizde onlara götürüyorum özellikle. Ramazan ayında yiyecek paketi yaptığımda yine onlara götürüyorum. Çünkü ihtiyacı olduğunu bildiğim insanlara direk kendi elimle vermiş oluyorum. Başka parayı sağlık için harcıyoruz artık. Bugüne kadar para kazanmak için harcadık bundan sonra da sağlık için harcıyoruz. Bir de kendi rahatımızı sağlamak için. En iyi arabayı almak için en iyi telefonu kullanmak için en güzel yiyecekleri yemek için. Para rahatını sağlamak için kullanılır aslında.
Yaklaşık 1 hafta içinde döneceğim için tekrar içindeymiş gibi yorum yapabilirim sanırım. Satış sektöründe bir sürü insan tipiyle karşılaşmak çok keyifli. Bazen sinirimi zıplatsalar da her yeni müşteride önce bir analiz yapmak zorundayız satabilmek için, ona göre hareketlerimizi şekillendiriyoruz çünkü. O kadar çok çeşitlilik var ki tiplemelerde, her seferinde ayrı bir keyif alıyorum iletişimden.
Bir de analiz sonrası press kısmı var ki en sevdiğim kısım diyebilirim. Müşteriyi etkim altına alıp, bu işin vakkosu benim dercesine kendimi dinletmekten aşırı keyif alıyorum. Sürecin sonunda müşterinin değil kendi istediğimi satmak da cabası. Keyif alıyorum yani yaptığım işten.
Neredeyse tüm günü ayakta, insanlarla uğraşarak geçirmeme rağmen günün sonunda oldukça enerjik oluyorum. İş çıkışı ufak bir kahve faslı ve günün kritiğini arkadaşlarla yapmadan da eve gitmişliğim nadirdir. Her izin günüm için bir aktivitem kesin vardır.
Ama evdeyken ya da daha sabit bir işte böyle olmuyor. Gezmek bile sıkıcı geliyor bir süre sonra bana. Enerjimi çekiyolar sanki benden bu zamanlarda... Özgüvenim bile düşüyor.
Yani çiçeğim hem keyif aldığım hem de enerjimi yükselttiği için bu işi yapıyorum. Ayrıca maddi getirisi de oldukça iyi benim için.
İşte olması gereken etki bu çiçeğim, herkesde olması gereken..
Pazar malından daha dandik bir eşofman takımına 1500tl verdiren satış temsilcisi geldi gözümün önüne 😅
O etki gerçekten karşı koyulmaz oluyor 🫢
Ahahdhd yok ben dandik ürüne üstlerden baskı gelse de müşteri yönlendirmem ama istemiyorum dediği marka ürünü satarım çiçeğim 😂😂
Bir de benim sattığım ucuz olmayan, uzun yıllar kullanımı planlanan elektronik ürünler. Diğer türlü kazandığım para helal olmaz 😂
Dandik olduğunu bile bile aldım resmen çiçeğim 😅
Hahahshd ben satıcı olduğum halde benim de kandığım oluyor aşkım şaşırmıyorum 😂😂
Yakın bir akrabam ne olur beraber gidelim ısrarı üzerine Hilton Otelinde 2 Hafta yakın süren ABD Merkezli Psikoteknik ile pazarlama ve satış eğitimi verilmişti eğitim semineri ilk başalar da bana saçma gelmişti ta ki konular psikolojik etkiler ile beyin manipülasyon konularına kadar... Seminer de ki kişi Siz kendinize güveniniz ne kadar güvenirseniz güvenin hatta paranız bile olmasa da Size seminer bitmeden bir şeyler satacağım demiş ve satmış tı. Lakin Satın aldığımı geri sattığım da Bizimle çalışır mısınız teklifi almıştım.
https://youtu.be/OsmozTrLY4E?si=JZLAfUJsxa28Jeer
Ne için çalışılır, elbette ki para için. Hayattaki sirkülasyonu sağlamak için gerekli gereksinim. Takasla iyi gidiyorduk aslında, ah şu Lidyalılar… Bu maddiyatın nasıl evrileceğini öngörememiş olmalılar, sadece insanlık için bir adım atmak niyetiyle bir yenilik yapmak istemişlerdi.
İnsanlık hep daha fazlasını istedi, ister. İnsan olmak bunu gerektirir ki getirisi de bu oluyor.
İlla bir noktada her şeyi tüketince kendini de tüketecek. Savaşların yeniden çoğalmasının, yapay salgın ve yapay doğal afetlerin de sebebi bu.
Tersine evriliyoruz şu an gerileme sebepli evet, küçüldükçe küçülüyoruz soyut olarak 🤔
Harbiden Lidyalılar parayı bulmasalardı keşke zengin fakir ayırımı olmazdı herkes eşit görülürdü.
Küçülttük ki, artık eskisi kadar büyük değil 😄
Zevk 😂
Gerçi bazen bu tam tersi de olabiliyor da onu çok şeetmeyelim neyse ki sınırlı miktarda ve az oluyor.
Bunun bir tık sonrası istediklerimi alabilmek temel gereksinimler hariç.
Onun da bir üstü olmasını istiyor ve amaçlıyorum ki o da ne kadar olursa artık diğer kişilerin de bunu yaşamasına ortam hazırlayıp destek olmak.
Bakalım 😇
Tabi evrenle aran iyi olur bu durumda 😄
İyilik fenomeni seni😇😅
Doğru nasıl iyi olmasın 🤣
www.instagram.com/nostaljinnn/reel/C_XUFaENIId
Puhaha yalnız tek tataflı bir zevk söz konusu gibi duruyor 😅
Pek bi gönülsüz yanındaki veya naz yapıyor dicem de o boy (ut) farkıyla zor🫢🤣
Zevk almasa da bir şekilde etkileşiyor ama mecburen 😄
Kaçıncı boyutu baz aldığına göre değişir sjj
3. cepte,4. eh işte, iş 5.'yi keşfetmekte🤩
Boyut neydi? sjj
Cevap
26Cevap
Yeni insanlar tanıyor portfoyumu gelistiriyor en en onemli kazancı bu. Mental sağliğimin yerinde olması diger en önemli etken. Stres var her işte olduğu gibi ama bu stresi yönetmeyi bildiğim içn benim için sorun olmuyor. Daha rahat bir işte de çalisabilirim ama bu sefer de istediğm hayat standartini yakalayamayacağım. Tüm calisma hayatım boyunca amacım hayatımı idame ettirecek kadar para kazanmak olmadı. Bir çok kişiye göre abartilı ve şımarikça gelse de benim içn ôyle değil.
Herkesin istek ve ihtiyaçları farklıdır. Bu çok normal 🙂
Bu senin kalp temizliğinle alakalı bir bakış açın inan bana bir başkası ya da bunu elestirenler sahip olamadıklarından dolayı zorbalamaktan keyif alan kesim
İnsan nasıl daha iyi ve mutluysa o şekilde yaşamalı.
Ben de çalıştığım ortam ve kişilere çok önem veririm, para pek önceliğim olmaz😄
İşe başladığımdada demiştim hala diyoeum kendi kişisel ihtiyaçlarımı karşılamak için çalışıyorum kırışık kremleri cilt bakım ürünleri bir takı bir çanta bir parfüm kaç lira oldu çalıimadan yaşanmıyor ama ediniğim tecrübelerde çalışınca onlrı kullanmaya zamanın sosyal yaşantın olmuyor hjk
Hepimiz yaşamımızı idame ettirebilmek için çalışıyoruz. Çalışırken deneyimlerimizi arttırmak, faydalı olmak, üretmek, sosyalleşmek yeni seyler öğrenmek amacım. Bunun yanısıra kendi paranı kazanmak, evini geçindirmek ileride yaşlılıkta bir sosyal guvencenin, bir miktar biriktirebilmek için çalışır insan. Bu esnada kendini motive edecek şeyler yapabilmek diğer bir sebep.
Çocuguma bakmak için evin giderleri için çalışıyorum ama çok yoruldum yorgun savaşçı diyor herkes😓
Yaa canım kadın 🫂🌺
Farklı olasılıkları, fırsatları da değerlendir daima.
Yoksa bile yarat!
İstersen bunu yapabilirsin 🙃
Eğer isterse bir kadının yapamayacağı hiç bir şey yoktur..
çok teşekkür ederim motivasyon çok iyi geldi 💝
Rica ederim 🫶
Sigortamı doldurmak için. Parayı ben her türlü kazanıyorum zaten. Emeklilik önemli bi gün elden ayaktan kesilince parayı kazanamam
Şu an keyif aldığım bir iş yapıyorum. Para kazanmak güzel ama keyif alarak yaptığın bir iş olunca daha güzel oluyor.
Hayallerime çalışarak ulaştım.
Şimdilerde ise mevcut düzeni korumak ve geç yaşlanmak için.
Çalışmak iyidir özellikle hanımlar ayaklarının üstünde durur
mazoşistim ben kendime zarar vermeyi seviyorum :D :D
İnsan kurtarmaya çalışıp, insan kazanıyorum vallah billah
Bana baya kalıyor yetiyor ama olmayan kişileri dusunmek gerekir bence
Güzel dostlar kazandım artı olarak iş yaparken muhabbet çok sarıyor😄
Gereğinden fazla tanınırlık, çevre, arkadaş, özel işlerimde kolaylık ve hız kazandırıyor
Başka şeyleri düşünmemi engelliyor ve oyalanıyorum
Paslanmayım diye, oturunca rahat edemiyorum çalıştıkça açılıyorum..
farklılık olsun diye çalışıyorum. değişiklik kazandırıyor.
İşsizim iş hayatım gelirim sigortam hiçbiri olmadan yaşlanıyorum
Aldığım parayı tamamını kumara veriyorum aç yaşıyorum
çocuklarımın okul etüt masrafı ev masrafları kişisel masraflarım
Normalde geçinmek için ama artık geleğe yatırım için çalışmaya karar verdim. 30 yaşına geldiğim de finansal özgürlük
İnsanların mutluluklarına şahit oluyorum ve onların mutlu olması için çalışıyorum
Borçlarım var ondan bide yaşamak için mecbur
Gelecek için, hedeflerim için.
Kendim için, çocuklarımın geleceği için vs
heç işte zaman geçsin
oğluma daha iyi bir hayat yaşatmak için
Aslında temel sebebi kafamı susturmak… 😅
Yaşamak için ayakta durmak için ilerisi için
Çalışmıyorum teşekkürler
İşe yaradığını hissedersin
borç bitirmek adına harici pek çalışasım yok
rahat yaşamak için
sonuçta evli değilim :)