Çin zulmünden kaçan Uygur Türklerine Türkiye'nin yardım etmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?

Bunu soru biçiminde olması için soruyorum. Yoksa cevabını biliyorum zaten.
Suriye, Filistin, Libya ve bazı diğer ülkelerden gelen mültecilere kapımızı açmışken 290 Uygur Türk'ü ne mi
kapatıyoruz o kapıları?

Bu bir Türklük daha da önemlisi İNSANLIK görevidir arkadaşlar, lütfen kampanyadan imzanızı eksik etmeyin, eğer o insanlar Çin'e geri iade edilirse idam edilmeleri işten bile değil.

İmza linkini paylaşıyorum, lütfen yardımcı olun.

Soru biçiminde olması için de, Çin zulmünden kaçan Uygur Türklerine Türkiye'nin yardım etmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?

NOT : Soru da 290 yazıyor, kampanya da 220 bu ne ki?
diyecek olanlar, 220 imza kampanyası başladığında olan rakamdı. şu an 290 olduğunu okudum.

www.change.org/.../t%C3%BCrkiye-cumhuriyeti-d%C4%B1%C5%9Fi%C5%9Fleri-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-tayland-da-bulunan-220-uygur-t%C3%BCrk%C3%BC-%C3%A7in-e-iade-edilmesin-t%C3%BCrkiye-cumhuriyeti-ne-kabul-edilsin
Güncellemeler
+1 yıl
Daha fazla üyenin görmesi ve imza atabilmesi için soruyu günün sorusu yapıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar,

Kimsenin ayrım yaptığı yok. En azından ben ayrım yapıyor değilim. Soruda örnek verdiğim Suriye, Libya gibi ülkelerden gelen mülteciler yalnızca örnekti.
Lütfen provokatif paylaşım yapmayın, yapanları engelliyorum!
Çin zulmünden kaçan Uygur Türklerine Türkiye'nin yardım etmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?