2020 yillinda çocuk gelişimden mezun oldum tıbbi sekreterlikten ise geçen yıl mezun oldum birde ara verdim o senesi biraz psikolojik sorunların vardı düzelince tekrar ettim 3 yılda bittirdim tıbbi sekreterlik bölümünü birde kpss'ye geç başladım kurs vardı ondada problemler yaşadım kursa gitmeseydim şu an konular bitmişti bu sınavda iyi not alırdım konularda yetismiycek
Üniversiteye değilde ÖSYM sınavlarına geç başladım ÖSYM sınavlarına çok fazla girmedim birde benim okuduğum bölümler hep kamu sektöründe iş imkanı var özel sektörde fazla yok okuduğun bölüm özel ve kamu alanda ikisine olmasına bak KPSS'de atanamazsan bile ikinci kapın olsun hep
Evet öyle dedi herkes. Matematik öğretmenliği çok issteidn aamaa tutmayacak matematik yazıp formasyon alsam öğretmnen olma şansım nasıl sence? Dershanede falanda. Çalışırım
Oturduğun büyük yer ise kolejler fazla ise mantıklı ama değil ise yazma derim bulunduğun bölgenin iş imkanları kısıtlı olabilir mesela benim bölgede fabrika çok fazla öğretmenlik işi fazla yok öğretmen burada aç kalır ama fabrikanın bölümleri okunsa direk iş bulur onun gibi araştır neye çok ihtiyaç var ilanlara bak
Vallaha sosyal birisi değilim kimseyle sohbetim filan yok evlilik ile uğraşamam nerden bulucam eş adayını hem sosyal medyadanmi sosyal medyadan ya katil çıkıyor ya sapık cikiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim yaşıtlarım da üniversitede hala başlamadım. Keşke ilk yılımda yazsaydım bir bölüm. 2 yıl geç kaldım hayata
Benimkiler boyum kadar çocuğu var arkadaslarimin
Benim yaşıtlarım da evleniyor. Bence onlar ile kıyaslama Kendini
Para kazanmana bak. Bende ilk defa sevgili yaptım derslerim battı. Değer miydi diyorum şu an. Evlilik düşünmüyorum para kazanmadan
Yaş oldu 27 bu yılda atanamazsam diğer atamalarda 29 olucak sağlık atamaları 2 yılda bir oluyor
Ne okudun
Çocuk gelişim ve tıbbi sekreterlik
Ya bir şey soracağım kaaç yaşında. Başlaadıın niye?
üniversiteye niye değil
2020 yillinda çocuk gelişimden mezun oldum tıbbi sekreterlikten ise geçen yıl mezun oldum birde ara verdim o senesi biraz psikolojik sorunların vardı düzelince tekrar ettim 3 yılda bittirdim tıbbi sekreterlik bölümünü birde kpss'ye geç başladım kurs vardı ondada problemler yaşadım kursa gitmeseydim şu an konular bitmişti bu sınavda iyi not alırdım konularda yetismiycek
Üniversiteye geç başladın pişman mısın hayatı kaçırdım diyor musun? Kpss kısmnı been çok bilmiyorum kusura bakma 20 yim ben
Olsun daha varmış 3 ayınız. Rahat yetiişirr
Üniversiteye değilde ÖSYM sınavlarına geç başladım ÖSYM sınavlarına çok fazla girmedim birde benim okuduğum bölümler hep kamu sektöründe iş imkanı var özel sektörde fazla yok okuduğun bölüm özel ve kamu alanda ikisine olmasına bak KPSS'de atanamazsan bile ikinci kapın olsun hep
3 ay var ama dil sinavimda var hangisine yetisicem bilmiyorum kafam çok karışık
Evet öyle dedi herkes. Matematik öğretmenliği çok issteidn aamaa tutmayacak matematik yazıp formasyon alsam öğretmnen olma şansım nasıl sence? Dershanede falanda. Çalışırım
Oturduğun büyük yer ise kolejler fazla ise mantıklı ama değil ise yazma derim bulunduğun bölgenin iş imkanları kısıtlı olabilir mesela benim bölgede fabrika çok fazla öğretmenlik işi fazla yok öğretmen burada aç kalır ama fabrikanın bölümleri okunsa direk iş bulur onun gibi araştır neye çok ihtiyaç var ilanlara bak
Zor dönem cidden. Birr yıl kalıp önü açık bölüm için çalışmaya da gücüm kalmadı. Bu dediğimi düşünecepim. Sana da. Başarılar. 3 ay az değil bence
Calis çalış devamkeee ilerde daha iyi olcak az sabir
Yaş 27 atanamazsam diğer atama 29 yaşındayken olucak 2 yılda bir oluyor sağlık sinavlari
Olsun çalış sen bence inşallah hakkettigini alacaksın
İnşallah
Kafani kimseye tskma derslerine odaklan
Lise mezunları para kazanamaz tatile gidemezdiye bir şey mi vardı?
Sende atanınca gezeceksin
Yaş oldu 27 birde bu yıl atanamazsam yaş olucak 29 2 yılda bir kpss oluyor sağlık bölümleri
Asla umutsuz olma Allahın izniyle atanacaksın inşallah
İnşallah ama tıbbi sekreterlikten çok alım oldu alım olacağını sanmıyorum çocuk gelişimde atama yok 2 3 oluyor formasyon alicak zamanımda yok
Yani o zaman evleneceksin ben öğretmenim bende baya sıkıntı çektim atanana kadar
Vallaha sosyal birisi değilim kimseyle sohbetim filan yok evlilik ile uğraşamam nerden bulucam eş adayını hem sosyal medyadanmi sosyal medyadan ya katil çıkıyor ya sapık cikiyor
İstersen yazabilirsin konuşabiliriz
?
orada mısın
Sen ne mezunusun ve kaç yaşındasın
27 çocuk gelişim ve tıbbi sekreterlik mezunuyum
Tıbbi sekreterlik den atanır sin aslında
Ve mezunları da güzel oluyorr genelde sende öyle misin
Mezuniyetim alıma denk gelmedi maalesef kaçırdım tarihi birdaha atama olmaz
Seneye olur ama düşük puanla kapatmaz
Ekle istersen konuşuruz
Seneye bence atanma olmuycak
Adaletini demisler