Ben sevmesem birini sırf standartların yükselsin çocuklarım olsun toplumda kurulu bir düzenim olsun diye evlenmem. Bakıyorum ama bunu yapan kadında çok erkekte çok. Evlenince ısınır seversin diyen çok. Denemişler tecrübe etmişler
Bende yapmam. Sende yapmazsın tamam. Başa dönersek sorduğum soru hangi cins buna daha çok yönelir şeklindeydi 🙂 ben her iki cins için bunu düşünüyorum sen ise kadınlar demişsin. Teşekkürler cevap için
Evet çünkü erkekler senin düşündüğün gibi değil oranı az seks için güzellik için evlenen çok erkek var yani. He birde evde yemek yapan temizlik yapan olsun diyede evleniyorlar oda mantık evliliği oluyor herhalde :)
Beğenmediği kadınla kolay kolay evlenmezler erkekler diyebiliriz o halde. Diğer tüm gerekçeleri daha sonraki sıralarda gelirse gelir. Öncelikleri o kadını sevmeleri yahut hoşlanmaları. Böyle düşünmeleri benim açımdan artıdır. Çünkü bir erkek benimle mantık evliliği yapsa bende bunu anlasam çok üzülürüm. Ruhum boşluğa düşer. Ve evet son cümlende saydığın gerekçelerde mantık evliliğine giriyor
Yok begenmese de evlenebilirler ya, ev işleri için ya da çocuk yapmak için evlenen de var. Bence vücudu sevmek senin için- olmalı 5 yıl sonra vücudun aynı kalmayacak çünkü
Ben yılmaz bir savaşçıyım. Öyle söylerler etrafımdakilerde. Nereden geliyor bu savaşma gücü derler. İçgüdüsel olarak olan bir şey bu özellik. İstediğimi elde edene kadar uğraşıyorum
Ya en basitinden bir örnek vereyim birisi için çabalıyorsam değer bilmiyorsa uğraşmam daha fazla sadece aşk ilişkisi gibi düşünme yani anlatabildim umarım
Anladım. Tüm insanî ilişkileri baz alarak söylüyorsun. Değer bilmeyenden vazgeçmek davranışını bende sergiliyorum. Bunu savaşmaktan vazgeçmek olarak görmüyorum ama. Yeni insanlara yeni ilişkilere adım atmak savaşın hâlâ devam eden adımlarıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mantık evliliği nasıl oluyor 😂
Hiç mi bilmiyorsun 😅
Çocuklarım olsun düzgün bir aile hayatım olsun diye erkekler daha çok mantıki açıdan yaklaşmıyor mu
Evlilik düşünmüyorum o yüzden mantık evliliği de çıkarım olursa anca yaparım
Kadınlar parayla evleniyor
Çocuklarım olsun düzgün bir aile hayatım olsun diye erkekler daha çok mantıki açıdan yaklaşmıyor mu
Mantıklı olan hayatının standartlarını yükselten kadınların yaptığı
Ben sevmesem birini
sırf standartların yükselsin
çocuklarım olsun
toplumda kurulu bir düzenim olsun
diye evlenmem.
Bakıyorum ama bunu yapan kadında çok erkekte çok. Evlenince ısınır seversin diyen çok. Denemişler tecrübe etmişler
Tamam işte bende yapmam ama buna mantık evliliği deniyor çok var yapan. Duygulara önem veriyorum ben.
Bende yapmam. Sende yapmazsın tamam. Başa dönersek sorduğum soru hangi cins buna daha çok yönelir şeklindeydi 🙂 ben her iki cins için bunu düşünüyorum sen ise kadınlar demişsin. Teşekkürler cevap için
Evet çünkü erkekler senin düşündüğün gibi değil oranı az seks için güzellik için evlenen çok erkek var yani. He birde evde yemek yapan temizlik yapan olsun diyede evleniyorlar oda mantık evliliği oluyor herhalde :)
Beğenmediği kadınla kolay kolay evlenmezler erkekler diyebiliriz o halde. Diğer tüm gerekçeleri daha sonraki sıralarda gelirse gelir. Öncelikleri o kadını sevmeleri yahut hoşlanmaları.
Böyle düşünmeleri benim açımdan artıdır. Çünkü bir erkek benimle mantık evliliği yapsa bende bunu anlasam çok üzülürüm. Ruhum boşluğa düşer.
Ve evet son cümlende saydığın gerekçelerde mantık evliliğine giriyor
Yok begenmese de evlenebilirler ya, ev işleri için ya da çocuk yapmak için evlenen de var. Bence vücudu sevmek senin için- olmalı 5 yıl sonra vücudun aynı kalmayacak çünkü
Her türlü mantıkla bana yaklaşan benden uzak olsun.
Karşımdaki insandan önce ben kendi vücudumu sevmeliyim değil mi?
Evet tabi de bence karşındaki kişiliğini zekanı sevmeli
Haklısın. Sevmek derken sadece fiziki varlığı sevmek beklentisinde değilim 🙃
Her zaman haklıyimdir:P
Anlaştık o zaman :)
Her zaman haklı olacak kadar alçakgönüllüsün demek 😅
Anlaştık 👏🏻
E ne yapalım her zaman haklı ve alçak gönüllü olmakta benim lanetim haha
Senin işin zormuş. Lanete tutulmanın bedelini ödüyorsun 🥴
Haha lanetli değil de lanet bir adam gibi gözüktüm demi karşıdan:P
Cidden öyle görünmüyorsun 🙃
E teşekkür ederim o zaman :)
İnandığı değerler uğruna savaşan bir savaşçı gibi görünüyorsun 😅
Haha yorgun savaşçı ama direniyorum doğru güzel yorumdu güldürdün:)
Direnmeye devam etmen güzel. Savaşı yorulanlar değil vazgeçenler kaybeder 🥲
Bu felsefeyi severim ben de sen nasılsın sonuna kadar savaşıyor musun peki
Ben yılmaz bir savaşçıyım. Öyle söylerler etrafımdakilerde. Nereden geliyor bu savaşma gücü derler. İçgüdüsel olarak olan bir şey bu özellik. İstediğimi elde edene kadar uğraşıyorum
Aaa süper:) benim sonuna kadar savaşmam için bir motivasyona ihtiyacım oluyor yoksa bırakıyorum senin kadar güçlü değilim demek ki :)
O motivasyon içten gelmiyorsa bitiyormuş zaten. Seninkinin nereden geldiği önemli 🙂
Ya en basitinden bir örnek vereyim birisi için çabalıyorsam değer bilmiyorsa uğraşmam daha fazla sadece aşk ilişkisi gibi düşünme yani anlatabildim umarım
Anladım. Tüm insanî ilişkileri baz alarak söylüyorsun. Değer bilmeyenden vazgeçmek davranışını bende sergiliyorum. Bunu savaşmaktan vazgeçmek olarak görmüyorum ama. Yeni insanlara yeni ilişkilere adım atmak savaşın hâlâ devam eden adımlarıdır
Felsefi bakış açını sevdim :) seni takip edip etmek isterim senin için de sorun yoksa :)
İstek gönderdim
Kadınlar
Genelde hayır ya zaten erkekler kız bulmakta zorlanıyor. Buldukları ilk kızla evleniyorlar hsjdjdjdjdj
Başka kız bulamam mantığıyla evleniyorlar. Yani burada da bir mantık çerçevesinde verilen karar var
Hahah ben evlenmem öyle
Kadınlar efendim
Erkekler