Aşk İlişkileri Aş evliliği mi Mantık evliliği mi? Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aşk olacaktı 😁 Aş evliliği mi Mantık evliliği mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Aşk evliliği 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl kalbime ve kafama yatan birisiyle evlilikbirisi olmazsa diğeri eksik kalıyor 1 0 Yorumla
kenarmahalletanrisi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. aşk için evlenmeye değmez.mantık da ne bileyim evliliğe çok ters.tabi bunlar bence hep. 1 4 Yorumla Olgarss +1 yıl İkisinden biraz biraz olmali sanki Yorumla kenarmahalletanrisi +1 yıl evlenmek hep bi delilik alameti gibi geliyor bana. hakkını verip yaptığının arkasında durabilenlerin görece huzurlu, geçerli bi hayatı oluyor. eline yüzüne bulaştıranlar da rezil, kepaze oluyor. Yorumla Olgarss +1 yıl Cok dogru konustun sanki bu isleri yaşamış gibi Yorumla kenarmahalletanrisi +1 yıl yaşamadım kaldı kii umarım yaşamam yani.evlilik kurumu pek benlik değil sadece.gerekçeleri de bunlar. Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aşk tabiki, mantıkta mutlaka bir yerden sonra patlak verir 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aş olsun iş olsun güç olsun 2 1 Yorumla Olgarss +1 yıl Olsun da olsun 😅 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Melemen evliligine ne dersin oghh miss gibi 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen evlenebilde bu yasa gelmissin cokta secenekleri degerlendirmezsin 0 13 Yorumla Olgarss +1 yıl Yaş evet de bu konulara sen mi bakyorsun kardeş😉 Cevap sahibi +1 yıl ben konulara bakmam hatuna bakarim Olgarss +1 yıl Dogrudur Alohaa Cevap sahibi +1 yıl o sen degilsin 😏 Cevap sahibi +1 yıl ustune alinma Olgarss +1 yıl Beyfendi umrumda değilsiniz okey Cevap sahibi +1 yıl ay. g otum. seni kim napsin. bi de havalara girmis m. al Olgarss +1 yıl Sen ne dersen de eziksin. Bu yaşına gelmişsin Özgüven 0 . Gizliden yazınca daha mi cesur oluyorsun 😅 Cevap sahibi +1 yıl sen anlamiyosun galiba.. bi gitsene. mk aciktan yazsam nolucam. nick veriyom (serts. iken) .. tanidin mi? noldu Olgarss +1 yıl Ben sizi anlamyorum. Soru bana ait rahatsız oluyorsanız yazmazsınız. Kimse zorla klavyeyi tuturmuyor sonuçta dimi Cevap sahibi +1 yıl sen rahatsiz oluyosan yazip durmazsin. yorum yaomak benim keyfim sana mi sorucam Olgarss +1 yıl Haklısın bazı kişiler insan israfı 👏 Cevap sahibi +1 yıl kendini tarif etmen ve bilmende ayri bir erdem. itici oldugun kadar uyuzsunda
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Mantıklı aşk evliliği 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bence aşure evliliği akapqptnrnbxxlaodjdnf 1 0 Yorumla
Melissahuzuru Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Valla mantık tutku 1 9 Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Tutkusuz aşkın içi boş oluyor Yorumla Olgarss +1 yıl Tuttku her ikisinde de şart dimi Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Eksikliğini yaşıyorum perişanlık yemin ederim Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Evlilik yolunda isen bunu ihmal etme kendini yazık edersin Yorumla Olgarss +1 yıl Degilim Aday adayı bile yok ama olursa dikkat ederim yani Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Ben içindeyim perişanlık hemde risk, konuşuruz Yorumla Olgarss +1 yıl tamam canm yazarsin Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Ettim ettim Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Bekliyorum Yorumla
oo2oo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl İkisi bir arada 1 2 Yorumla zynpern +1 yıl Nescafe gibi mi 2 in 1 ajakhj Yorumla oo2oo +1 yıl @zynpern üçü bir arada o, diğeri de para olsun bari Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aşk evliliği
kalbime ve kafama yatan birisiyle evlilik
birisi olmazsa diğeri eksik kalıyor
aşk için evlenmeye değmez.
mantık da ne bileyim evliliğe çok ters.
tabi bunlar bence hep.
İkisinden biraz biraz olmali sanki
evlenmek hep bi delilik alameti gibi geliyor bana.
hakkını verip yaptığının arkasında durabilenlerin görece huzurlu, geçerli bi hayatı oluyor.
eline yüzüne bulaştıranlar da rezil, kepaze oluyor.
Cok dogru konustun sanki bu isleri yaşamış gibi
yaşamadım kaldı kii umarım yaşamam yani.
evlilik kurumu pek benlik değil sadece.
gerekçeleri de bunlar.
Aşk tabiki, mantıkta mutlaka bir yerden sonra patlak verir
Aş olsun iş olsun güç olsun
Olsun da olsun 😅
Melemen evliligine ne dersin oghh miss gibi 🤣
sen evlenebilde bu yasa gelmissin cokta secenekleri degerlendirmezsin
Yaş evet de bu konulara sen mi bakyorsun kardeş😉
ben konulara bakmam hatuna bakarim
Dogrudur Alohaa
o sen degilsin 😏
ustune alinma
Beyfendi umrumda değilsiniz okey
ay. g otum. seni kim napsin. bi de havalara girmis m. al
Sen ne dersen de eziksin. Bu yaşına gelmişsin Özgüven 0 . Gizliden yazınca daha mi cesur oluyorsun 😅
sen anlamiyosun galiba.. bi gitsene. mk aciktan yazsam nolucam. nick veriyom (serts. iken) .. tanidin mi? noldu
Ben sizi anlamyorum. Soru bana ait rahatsız oluyorsanız yazmazsınız. Kimse zorla klavyeyi tuturmuyor sonuçta dimi
sen rahatsiz oluyosan yazip durmazsin. yorum yaomak benim keyfim sana mi sorucam
Haklısın bazı kişiler insan israfı 👏
kendini tarif etmen ve bilmende ayri bir erdem. itici oldugun kadar uyuzsunda
Mantıklı aşk evliliği
Bence aşure evliliği akapqptnrnbxxlaodjdnf
İkisi bir arada olmali
Valla mantık tutku
Tutkusuz aşkın içi boş oluyor
Tuttku her ikisinde de şart dimi
Eksikliğini yaşıyorum perişanlık yemin ederim
Evlilik yolunda isen bunu ihmal etme kendini yazık edersin
Degilim Aday adayı bile yok ama olursa dikkat ederim yani
Ben içindeyim perişanlık hemde risk, konuşuruz